Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm!
a kezdetek
Hú de szép lett! És mennyit fizettek érte, hogy lefújhatták?
Faya lett!
szép lett
nem értem ez most hogy jön ide nekem, 3 telefonba is van térkép 2 be gps is és nem használom aktívan ha elakadok csak akkor veszem elő.....
oké,veletek tartunk
Persze tisztában vagyok vele hogy az igazi kőkemény motorosok még térképet sem visznek magukkal, sőt még a táblákra sem néznek.
Arra mennek amerre az út vezet.
Szerintem ok de mivel nincs nekem az én véleményemre ne adj
Vettem egy ezt.
Vélemény?
némmá énsenemtudok írni.
mit.
nem baj értük így is amit akarsz mondani
utállok telón irni,szerintem èszre vetèttek.de a lányom ponr nemenged a gèphez
ok.már össze pakoltam a hozzávalokat.haver 5 körüljömmeg.ès meglátjuk...mileszvele.majd beszámolók az eredmènyröl.kösz.
köszi.a flexet azèrt irtam,hogy azt inkább hanyagolnám.a csavart kitekertem a menet vègèig.ès úgy probáltam:( amugy a kerèk forog már ahogy,aksdozval.mèg este egy haver segit ès megprobáljuk kiütni.szerintem valami nagyon gajrament,mert a fèktárcsa felfogató csavarjainak a feje bele èrt a fèknyeregbe.nekem talán az gyanus,hogy a tèlen a havernak az ismeröse felajánlotta,hogymajd ö kicserèli a lánckerèk csapágyat.neme valami távtartó vagy ilyesmi nenjó helyre kerülr.ha tudnátok egy rajzot,vagy akármilyen segitsèget a hátsó tengelyen lèvö dolgok sorrendjèruöl.elöreis megköszönèm.
Ha annyira megszorult,akkor a flex sem segít,mert hiába vágod le az anyát vagy csavarfejet,akkor is ki kéne ütni valahogy.Csavard ki az anyát a csavar végéig,támaszd meg a villát a másik oldalon és úgy üsd kalapáccsal.Így a menet nem lesz elkalapálva,valószínű beállt a csapágy és vállat mart a tengelyre.
Bocs, tényleg, csak pont az övé fölött volt... én néztem be

Bár Pestánkkal is elég nehéz összeveszni, őt kiakasztani is csak neked sikerült eddig ő tipikusan az a fajta, akinek ha két inge van összesen, az egyiket neked adná...
Köszönöm a kiegészítést mester,én is puhább anyagot raknék az oda ahová kell és ott ütlegelném kifulladásig.
Valami puhább anyaggal (metamid, aluminiumtömb,ilyemi) meg kell ütni a tengelyt (akkor nem megy szét a menet)és menni fog az. (a kereket meg amennyire lehet mozgatni kell közben hátha lazul egy kicsit) Ha nem akkor hőlégfúvóval meg kell melegíteni a csapágyat és úgy biztatni.
Próbáljátok befújni wd40el és kalapácsal samuval kierőszakolni a tengőt oda vissza kocogtatva hogy a wd odajusson mindenhová. volt 1 idő mikor a gumisnál 2ó volt a tengely kiszedés mert beragadt. Lehet eldeformálódott a tengő akkor meg úgyis csak a flex marad
Csövihez nem szóltam egy rossz szót sem nézd meg az előzményeket!
bocs,elirtam.nemma vettem hanem ma vettem elöször elö az idèn a gèpet.
üdv,mindenkinek!ma vettem elöször a mocit.kb 1 km- után,hátsó kerèk satu.elègvolt megfogni:(mègjó,hogy voltak ismerõsök nagynehezen bevittük a motort egy ismeröshöz.a hátsó kerèk csapágy a fèk felöl totálrament.vi sszamentem emelõ meg minden.de a tengely basszotul megszorult,szerintettek a flexen kivül tudtok valamit tanácsolni? kösz.