Persze tisztában vagyok vele hogy az igazi kőkemény motorosok még térképet sem visznek magukkal, sőt még a táblákra sem néznek.
Arra mennek amerre az út vezet.
köszi.a flexet azèrt irtam,hogy azt inkább hanyagolnám.a csavart kitekertem a menet vègèig.ès úgy probáltam:( amugy a kerèk forog már ahogy,aksdozval.mèg este egy haver segit ès megprobáljuk kiütni.szerintem valami nagyon gajrament,mert a fèktárcsa felfogató csavarjainak a feje bele èrt a fèknyeregbe.nekem talán az gyanus,hogy a tèlen a havernak az ismeröse felajánlotta,hogymajd ö kicserèli a lánckerèk csapágyat.neme valami távtartó vagy ilyesmi nenjó helyre kerülr.ha tudnátok egy rajzot,vagy akármilyen segitsèget a hátsó tengelyen lèvö dolgok sorrendjèruöl.elöreis megköszönèm.
Ha annyira megszorult,akkor a flex sem segít,mert hiába vágod le az anyát vagy csavarfejet,akkor is ki kéne ütni valahogy.Csavard ki az anyát a csavar végéig,támaszd meg a villát a másik oldalon és úgy üsd kalapáccsal.Így a menet nem lesz elkalapálva,valószínű beállt a csapágy és vállat mart a tengelyre.
Bocs, tényleg, csak pont az övé fölött volt... én néztem be
Bár Pestánkkal is elég nehéz összeveszni, őt kiakasztani is csak neked sikerült eddig ő tipikusan az a fajta, akinek ha két inge van összesen, az egyiket neked adná...
Valami puhább anyaggal (metamid, aluminiumtömb,ilyemi) meg kell ütni a tengelyt (akkor nem megy szét a menet)és menni fog az. (a kereket meg amennyire lehet mozgatni kell közben hátha lazul egy kicsit) Ha nem akkor hőlégfúvóval meg kell melegíteni a csapágyat és úgy biztatni.
Próbáljátok befújni wd40el és kalapácsal samuval kierőszakolni a tengőt oda vissza kocogtatva hogy a wd odajusson mindenhová. volt 1 idő mikor a gumisnál 2ó volt a tengely kiszedés mert beragadt. Lehet eldeformálódott a tengő akkor meg úgyis csak a flex marad
üdv,mindenkinek!ma vettem elöször a mocit.kb 1 km- után,hátsó kerèk satu.elègvolt megfogni:(mègjó,hogy voltak ismerõsök nagynehezen bevittük a motort egy ismeröshöz.a hátsó kerèk csapágy a fèk felöl totálrament.vi sszamentem emelõ meg minden.de a tengely basszotul megszorult,szerintettek a flexen kivül tudtok valamit tanácsolni? kösz.
Arra mennek amerre az út vezet.
Vélemény?
mit.
Bár Pestánkkal is elég nehéz összeveszni, őt kiakasztani is csak neked sikerült eddig