!Minden apro-cseprő dologhoz meg feleslegesnek tartom a hozzászólást.A motorozásokrol is felesleges irni / 3-szor megjártam / tuk/ már a Mátrát stb../mert az itteni brigád 80 %-a még elő sem vette a motort
a busa forumon szerveznek / szervezünk / májusra 1 komolyabb gurulást,de az ottani " öregek" is elkezdték marni egymást!
Van itthon már vagy 6-8 mindenféle motoros haver sokkal többet ér velük gurulni,dumálni egyet mint itt irogatni,meg 1 évben egyszer találkozni!Most hétvégén is mentünk a haverral a tuningshow-ra,itt megemlítettem,egyből az lett drága.Nem tudom volt -e valaki?De ugy látom Te se sokat szerepelsz errefelé mostanában.Én ugy vagyok sokkal többet érnek az itthoni haverok szerelők,akikkel sokkal sűrűbben találkozik az ember mint hosszu hónapokon keresztül ez a személytelen irogatás.A busás bulira még elmegyek,meglátom ott milyen a banda,ott van 2 fazon itt lakik a közelemben 40 km-en belül,meglátom milyenek,de szerintem az itthoniak sokkal többet érnek.Március 2-án is kisütött a nap telefon körbe,lettünk 3-an ,ebéd után már téptünk is fel a Mátrába
Házán tea-hambi,tűz tovább,még 80 km,beültünk megkajáltunk,eldumáltunk,5 után értünk haza,szerintem ez a nagybetűs MOTOROZÁS vagy motoros élet ,nem ez a billenytyűkoptatás.Ez a sok szócséplés öregasszonyoknak való!
Vannak olyan mot. haverok akiket több mint 15 éve ismerek,az itteniekkel ahogy én látom
100 év mulva se lenne olyan kapcsolatom,ennek egyik nagy akadálya a távolság!Amugy üdvözlök mindenkit,meg ha találkozunk véletlenül természetesen haverok vagyunk!
ILLA BEREK NÁDAK EREK A MOTOROSOK JÓ EMBEREK!
majd nyár végén szeretnénk vakoltatni.
de majd csak alakul!
Egy szó mint száz: nem aggódom a térdem miatt a hideggel kapcsolatban. Van jó ruhám.