Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy valaki írta a havas képhez, hogy jajj a térd, meg etc... Azért a legtöbben itt nem kétkerekűznek annyit még jóidőben sem, mint mi néhányan akárcsak télen, vagy szar időben, és valszeg ezt nem úgy teszem(tesszük, ugye pupu, sanyi?) hogy ez közben rossz nekünk. más kérdés, hogy az élsport kicsinálta a térdemet, ami meg maradt belőle a bunyó vágta haza. A bal térdem nagyin nincs rendben mióta egy meccsen valszeg elszállt valami szalag, meg porc, így elég problémás a hosszabb guggolás a motoron (főleg ezért is forgattam ki ábri alól szeretett motorját furfangos behízelgéssel ), a bal karom könyékben hasonló tüneteket mutat, bunyó közben nagyon vigyáznom kell, mert egy pillanatra nem figyelek, és hetekre elbaszom, a vállam pedig a könyökömmel együtt az utolsó nagyobb balesetemnél annyira szétment, hogy lóg az izületben, szóval külön figyelnem kell rá, nehogy kiugorjon, aludni sem nagyon megy a bal oldalamon. A csípöimet teljesen kikpotttam, és szétütöttem a sok bringás, koris, motoros eséssel, a jobb alsó lábszáram meg egyszer majdnem leszakadt.

Egy szó mint száz: nem aggódom a térdem miatt a hideggel kapcsolatban. Van jó ruhám.
minek? megfosztanád magad a mókától, hogy egykézzel majdnem magadradöntve tolatsz vele, miközben másik kézzel fújod a láncot?
Lehet ostoba kérdés, de FZR-re lehet rakni emelő szemeket ?
Üdv Uraim!Elolvasok mindent de nincs olyan téma amiről érdemben tudnák nyilatkozni !Minden apro-cseprő dologhoz meg feleslegesnek tartom a hozzászólást.A motorozásokrol is felesleges irni / 3-szor megjártam / tuk/ már a Mátrát stb../mert az itteni brigád 80 %-a még elő sem vette a motort a busa forumon szerveznek / szervezünk / májusra 1 komolyabb gurulást,de az ottani " öregek" is elkezdték marni egymást! Van itthon már vagy 6-8 mindenféle motoros haver sokkal többet ér velük gurulni,dumálni egyet mint itt irogatni,meg 1 évben egyszer találkozni!Most hétvégén is mentünk a haverral a tuningshow-ra,itt megemlítettem,egyből az lett drága.Nem tudom volt -e valaki?De ugy látom Te se sokat szerepelsz errefelé mostanában.Én ugy vagyok sokkal többet érnek az itthoni haverok szerelők,akikkel sokkal sűrűbben találkozik az ember mint hosszu hónapokon keresztül ez a személytelen irogatás.A busás bulira még elmegyek,meglátom ott milyen a banda,ott van 2 fazon itt lakik a közelemben 40 km-en belül,meglátom milyenek,de szerintem az itthoniak sokkal többet érnek.Március 2-án is kisütött a nap telefon körbe,lettünk 3-an ,ebéd után már téptünk is fel a Mátrába Házán tea-hambi,tűz tovább,még 80 km,beültünk megkajáltunk,eldumáltunk,5 után értünk haza,szerintem ez a nagybetűs MOTOROZÁS vagy motoros élet ,nem ez a billenytyűkoptatás.Ez a sok szócséplés öregasszonyoknak való! Vannak olyan mot. haverok akiket több mint 15 éve ismerek,az itteniekkel ahogy én látom 100 év mulva se lenne olyan kapcsolatom,ennek egyik nagy akadálya a távolság!Amugy üdvözlök mindenkit,meg ha találkozunk véletlenül természetesen haverok vagyunk! ILLA BEREK NÁDAK EREK A MOTOROSOK JÓ EMBEREK!
túl öreg hozzám,én a fiatalokat szeretem,velük még el tudom hitetni,hogy "ez a normális"
esetleg összeköltözhetnétek
na jó éjt skacok!
ja értem.de gondolom majd lefested? kompresszor?
eltűnt
nekem hiányzik
Vissza, igaz, a teteje fehér, az oldala meg kék-lila, de lexarom
meg a csutka kormányt is, úgyhogy most szinte gyáriul néz ki (formára)
te Laci most a te motorodra visszatetted a gyári idomot vagy sem?
hát igen majd egyszer nálunk is lesz parkosítás meg kertitó.
Átvonult busákodni?
úgyis kezd unalmas lenni a fórum,mióta atosz háttérbe vonult
Én meg valami kerti utat akarok a leendő tűzrakóhelyhez, Találtam is mintát hozzá.
Köszönöm a megerősítést!
te nem az egészet csak ahol muszáj volt.a vakolás árát meg még nem tudom mert most még az áthidalózást meg ilyeneket kell visszatörlesztenem a fateréknak. majd nyár végén szeretnénk vakoltatni.
Köszönöm
mé belül le veritek az egészet ? Mennyié vakolják ujra csak kiváncsi vagyok arra felé mennyivel dolgoznak drágábban vagy olcsobban mint mi
Szia!

ez egy közösség itt nem a jószopás.hu,itt úgy illik,hogy bemutatkozol és kitöltöd az adatlapod
tegnap meg egész délelőtt a vakolatot vertem belül. de majd csak alakul!
Ja és végre vannak ablakjaink a kecóba! már nem fúj át rajta a szél!
Ha már ideakarsz tartozni akkor legalább valami ismertetőt írhatnál!