Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akik már régóta itt vannak azok ez természetes, akik meg nem értik ezt azoknak meg hiába magyarázod. (én is megpróbáltam annak idején többször is de hiába)
Atosz, én megmondtam, hogy ebből öbölháború lesz.
Atosz, te mekkora egy bunkó vagy... itt van pl. Csövi, aki az égvilágon semmi rosszat nem mondott rád, se most, se soha, te meg így beszélsz vele...
Fordítva ülsz a lovon, komám, nincs itt semmi probléma, rajtad kívül. Amíg nem voltál itt, soha nem voltak ilyen személyeskedő viták.

Csak azt nem értem, hogy ha itt csak műanyag motorosok vannak, akik elnyomják a te véleményed - akkor minek jársz ide? Már a motorra se foghatod, valld be, a társaság vonz
Ja még annyit a 2 olajcsere 10-12 e km,a 2 hátsógumi meg eltarthat 40 e km-t is de legyalulhatod 5 ezer alatt is,tavaly én csak 10 e -t mentem,azt hogy olajat cseréltem,meg hátsógumit lehet hogy nem irtam meg ,de minek is irtam volna,alapvető dolog!
Kollega ! irtam hogy tisztelet a kivételnek,azt is hogy csak a 80 %-a nem vette elő a motort! ha Te motorozol akkor miért veszed magadra? Ez a baj itt ha ir valamit az ember az tuti hogy 1-2 embernek nem tetszik,magára veszi,mert nincs külön kiemelve név szerint és elkezd rinyálni!Én itt egy pár gondolatomat osztottam volna meg olyan emberekkel / gab,andi/akikkel sok dologban egyetértünk,erre nekem ugranak olyanok mint Te is akivel életemben nem találkoztam,azt sem tudom ki vagy azt beleokoskodsz.
legközelebb biztos nem a forumon vitatom meg velük a véleményem,meg ezért felesleges itt bármihez hozzászolni is!
Köszönöm Hölgyem és Uraim a figyelmet,téma lezárva!
Szerintem ez már van egy olyan régi társaság, hogy lehessen beszélni bármiről. Segíteni is szoktunk egymásnak, jó dolog ha nem kell átutazni a fél országot ha el kell intézni valamit. Aki meg új és bejelentkezik, azért célszerű kitölteni az adatlapot, hogy egyáltalán tudjuk a nevét, magázódjunk-tegeződjünk, hol lakik, milyen motorja volt-van-lesz, mit tud szerezni ingyen, stb..Én személy szerint csak jó időben fogok motorozni nekem 16-20 éves koromban volt az, hogy wc-re is motorral mentem, emlékszem -12C fokban vittük vizsgára a motorokat haverral. Most már nem fogok ráülni ha esik a hó. A másik dolog, hogy túrázni nem nagyon szeretek, inkább Pesten szeretek motorozni az érdekes mindig történik valami. Aki pedig túrázik én nagyon szívesen venném ha nem csak annyit mondana, hogy "na, ma is gurultam 300km-t" hanem egy rövidke túrabeszámolót írna képekkel fűszerezve. Hátha mi is kedvet kapunk. Úgy mint Ádám szokta, Ő ráadásul még egész jó képeket is csinál...
Na de fel a fejjel, nemsokára itt a nyári időszámítás, egy órával tovább lehet szánkózni...
Ahogy elnézem, tönkrevágtuk a fórumot.
Ennyit az őszinte véleménynyilvánításról.
Az eddigieket elolvasva az nem lesz egyszerű gyulám.
Na asszem itt az ideje kicsit hanyagolni a fórumot. Nem sértődtem meg,hiszen nincs miért,mindenki csak az igazat írta a saját szemszögéből.

A fene tudja,történt valami. Frontosak vagytok?

Majd egyszer ha megnyugodtak a kedélyek,akkor visszanézek.

Üdv:bekessanyi
Tudom hogy vett,csak próbáltam előcsalogatni.
Épp azon gondolkoztam miért cserélted le az FZR-t egy FZR-re, de most már értem.
Mindenkinek !Nem vitatkozni akarok mert abbol elég ! De Atosz te állandoan motoron ülsz és falod a km -et más ( "Mindenki müanyag motoros ") 1 évvel ezelőtt meg engem kérdezel ,hogy hova fogy ell a motor nálam ! Ha te akkora motoros multal vagy nálad hogy hogy nem fogy semmi? se olaj ,se gumi stb. pedig állandoan a nyeregben vagy . Előzmény!
Gyulám! Már mult pénteken vett / tudtommal/Kawa GTR-t Te melyik fórumot olvasod?
Kollega!Ezt majdnem mindenki átélte,Nekem se volt motorom 14 évig,/ házépítés gyerekek,munkahely megszűnés stb../Nincs ezzel semmi gond,irogattok a fórumra azt kész,te a családot választottad a motor helyett,én is igy voltam huszonéves koromban.
Ezzel teljes mértékben igazat adok!Ott a pont Atosz
Mit számit kinek milyen motorja van.A lényeg hogy szeressen motorozni és más nem számít.
Úgy legyen!
Jön a jó idő oszt tépünk
Ábrus,vettél már motort.Van itt egy jó vétel,tele van extrákkal. .
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Mondom Drága Hölgyem! Az számít ki ül a motoron,nem az hogy milyen motorja van! Én elmennék motorozni a barátaimmal ha MZ-vel jönnének akkor is,és még a parkolóban is melléjük tenném le a Busát! Vannak olyanok is / most már/akikkel szoktunk tempozni is,de nem ez a lényeg! Én tavaly is vittem az asszonyt is nagyon sok helyre,Kb. 4000-t ücsörgött mögöttem,most is vinni fogom!
Hali
Van benne igazság.
A családnál nincs fontosabb.
Kitartás. előbb utóbb jön a megérdemelt öröm is hozzá!
Szép jó napot mindenkinek!
Ne vitázzatok még korán van
Majd ugy 60 után
Nekem ez a véleményem roluk / tisztelet A Kivételnek/,azért nem is irok ide az utobbi időben.Engem már nem érdekel ,hidegen hagy hogy mi a véleményük rólam,Én már elég régen járom az élet iskoláját ahhoz hogy ne érdekeljen mindenféle vélemény,mindenkitől!Engem a motorozás érdekel olyanokkal akikkel jolérzem magam,hát itt motorozás nincs,meg csak egy páran vannak akikket szivesen megismernék jobban is személyesen!
Nem vettem annak.