Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok,jó reggelt!
Nekem is meg van a véleményem megbántás nélkül, Én megértem a mindkét oldalt.
De akkor most mivel 1:Én jelen helyzetemben nem tudok megvenni szaros tizenakárhányezerforintos alkatrészt akkor már egyesek szerint ne is legyen motorom mert már teletankolni sem tudom.
2:mivel 1,5 éve nem gurultam saját motorral akkor már nem is vagyok motoros
Pedig anno le sem lehetett rugdosni a motorról ,az utolsó fillérig benzinre költöttem.
Higgyétek el a családos kisgyermekes motorosok sem adták fel az álmaikat,vágyaikat,csak nyúgvó álomba szenderültek,de eljön az a pillanat amikor a két fiammal együtt fogok motorozni és ez a tudat mindenért kárpótol,és leszarom ki miért rinyál
Pont reggel mondtam neki, hogy nem hinném, hogy egy kategóriába helyeznéd az 500ast a busával
Köszönöm, bár nem keménykedni akartam (mert már kaptam azért is ) csak leírtam a véleményem, azért azt csak szabad!?

De amit most írtál abból lehet, hogy balhé lesz, picit erősen fogalmaztál
Én benne vagyok,már tavaly is mondtam,kb.2 hete voltam pest felé 2-szer is gurulni,mehetünk bár mikor Visszük PUPU mestert is hogy ne legyen félreértés! Azzal meg hogy busa nem kell foglalkozni,az csak Ábrus mester hipotézise hogy erős motorral nem lehet normálisan menni ,Én ebben a hónapban már tettem 1 pár 150-200 km-es turát nyugodt tempoban,mi se 300-al megyünk mindenhol.Én tavaly Gold-Winges meg Pegaso 650-es motorokkal turáztam a frével nem is egyszer,jó a tempom kicsit lassu volt ,de a közös gurulás az élmények,beszélgetések ugyanolyan jók,szerintem ez a motorozás alapja!13-án gyorsulási Kiskunlacháza,1-én Kunmadaras,de ezen kívül is mehetünk bármikor csak szolj!
Ezek tények, nem volt benne bántás.
De ahogy érzed.
Hölgyem!Köszönöm az egyetértő kommentet! én már ezeket tavaly is írtam,csak a torkomnak ugrott a sok" motorosnak nevezett akárki" Ez a fórum a facebuk szintjén van,olyan dolgokat irnak ide le amit én személyesen a barátaimmal rokonaimmal szoktam megbeszélni,itt a motor meg a motorozás a legutolsó dolog.Ha véletlenül komoly dologra terelődik a szó valaki mindjárt elkezd rinyálni,sírni mint egy kislány!Előtted le a kalappal lány létedre sokkal komolyabb és keményebb vagy mint az ide írogató "műanyag motorosok"!
Üdv Uram!Ha nem esik május 4-én megyünk,az első megálló Székesfehérvár mellett lesz a pályán,mert ott még csatlakoznak hozzánk,de addig még pontosítunk!
Azt írtam, hogy "itt már gyakorlatilag mindenről szó van a kályhán át a szilikonos mellekig", ebbe beletartozott az is.

Igen, tudom, akinek nem tetszik, az "húzhat egy sorszámot"...

De szerintem téged pont nem bántottalak.
Kifelejtetted a Mercedes, BMW, Honda, rönyó, opel, fa és műanyag ajtó ablak javítást gyártást, a kerítés építést, kompresszor gyártást stb..... (én sem értek ezekhez és nem is pofázok bele)

Egyébként meg ez egy ilyen fórum, mindenki azt ír ide amit akar. És akinek ez nem tetszik, azt ugye tudod mit tehet?
kabbe szmájli
Nem nagyon érdekel, de örülök neki
tudom,hogy senkit nem érdekel,de egy óra és indulok érdre az autómért,elkészült a fényezése
jaja,az öregek tanácsa rögtön halálra ítél
Drága Gyula
Ha meg vita van, akkor kussolj és ne legyen saját véleményed...
+1

nem akartam én is megszólalni,mert megkapom,hogy tönkreteszem a fórumot
nagy szar lett itt az élet,tényleg faszságokról megy a diskurzus...
nincs egy értelmes vita,sőt vita sincs...
Szia szép lány,korán keltél.
Ja, remélem a tavalyi elmaradt gurulást idén bepótoljuk
Csak még edzeni kell a kicsinek hogy tartani tudja a lépést a busával
Csak hogy jól induljon a reggel...
Eddig se voltam itt néhány illető kedvence és ezek után meg pláne nem leszek, de mit ne mondjak, egyre kevésbé érdekel.
Tetszik, nem tetszik én egyetértek Atosszal, mert itt már gyakorlatilag mindenről szó van a kályhán át a szilikonos mellekig (és ha véletlen idetévedt egy új tag - szerintem egy kezemen meg tudnám számolni hányan kértek segítséget amire a kemény mag finoman szólva b*szott normálisan válaszolni) holott én (meg még "x,y,z") anno megkaptuk, hogy ez itt egy szakmai fórum, jó lenne ha a nem idetartózó beszélgetéseket máshol folytatnánk le.
De persze azóta sokat változott a világ.
Nem beszélve arról, hogy nem ártana, ha egyesek az idióta megjegyzéseiket magukban tartanák, persze ez is csak az én véleményem, ha ez jelenti a legnagyobb boldogságot, akkor ámen.
A közös motorozásokat meg inkább hagyjuk. Volt itt olyan akit anno "hülyének" néztem, mikor azt mondta, hogy ő inkább egyedül motorozik és rohadtul nem értettem miért jó ez, mikor itt van egy összetartó társaság. Ma már értem. Bármikor bárkit hívtunk (nem csak én!) mindig az volt a válasz, hogy "messze van, nincs pénz" stb. Úgy gondolom annyi pénze mindenkinek lenne hogy legalább félúton találkozzon a másikkal, HA annyira akarna.
nálunk elég buzi idő van most,de én is mentem már idén 800 km-t
ha jössz május elején a sötét keletről errefele,mindenképpen szólj,fussunk össze!

Lehet, az enyémen is van
Jó regelt,mindenkinek!
persze,enyèmenisvan.megszerintem mindenkièn
okés, reggel megkérdem miát ha felkeltem. (pizsipartikzik a barinőjénél, egyedül duhajkodok itthon )
Ádám küldtem neked mailt, megkaptad? Ha igen akkor nyomasd át a szükséges adatokat mert vinném be az adásvételit a biztosítóhoz.