) csak leírtam a véleményem, azért azt csak szabad!?
Visszük PUPU mestert is hogy ne legyen félreértés!
Azzal meg hogy busa nem kell foglalkozni,az csak Ábrus mester hipotézise hogy erős motorral nem lehet normálisan menni
,Én ebben a hónapban már tettem 1 pár 150-200 km-es turát nyugodt tempoban,mi se 300-al megyünk mindenhol.Én tavaly Gold-Winges meg Pegaso 650-es motorokkal turáztam a frével nem is egyszer,jó a tempom kicsit lassu volt
,de a közös gurulás az élmények,beszélgetések ugyanolyan jók,szerintem ez a motorozás alapja!13-án gyorsulási Kiskunlacháza,1-én Kunmadaras,de ezen kívül is mehetünk bármikor csak szolj!
én már ezeket tavaly is írtam,csak a torkomnak ugrott a sok" motorosnak nevezett akárki"
Ez a fórum a facebuk szintjén van,olyan dolgokat irnak ide le amit én személyesen a barátaimmal rokonaimmal szoktam megbeszélni,itt a motor meg a motorozás a legutolsó dolog.Ha véletlenül komoly dologra terelődik a szó valaki mindjárt elkezd rinyálni,sírni mint egy kislány!Előtted le a kalappal
lány létedre sokkal komolyabb és keményebb vagy mint az ide írogató "műanyag motorosok"!
Jó regelt,mindenkinek!
persze,enyèmenisvan.megszerintem mindenkièn
)
Nekem is meg van a véleményem megbántás nélkül, Én megértem a mindkét oldalt.
De akkor most mivel 1:Én jelen helyzetemben nem tudok megvenni szaros tizenakárhányezerforintos alkatrészt akkor már egyesek szerint ne is legyen motorom mert már teletankolni sem tudom.
2:mivel 1,5 éve nem gurultam saját motorral akkor már nem is vagyok motoros
Pedig anno le sem lehetett rugdosni a motorról
Higgyétek el a családos kisgyermekes motorosok sem adták fel az álmaikat,vágyaikat,csak nyúgvó álomba szenderültek,de eljön az a pillanat amikor a két fiammal együtt fogok motorozni és ez a tudat mindenért kárpótol,és leszarom ki miért rinyál