Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg Massát mert itt szinte mindig jól szerepel . De kitudja akkor van vége ha leintik őket addig meg sok minden megtörténhet
csodáltam én is . De viszont a Lotusokat elörébb vártam
Rosbergel mi történt tegnap? Nagyon megtáltosodott.
Igen most jöttem rá én is
Az még fél óra!
Érdekes,mert szét volt szedve nála de egyszer sem hívott be,hogy megmutassa mi a gond...
Na F 1 zöld lámpa pár perc múlva
Emre már tapasztalta
Volt szerelőnél ő azt mondta,hogy karbi is kell rá másik,de mint tudjuk a szerelők nem minden esetben szavahihetőek....
Jaj,csak valakinek szét kéne bontania! Mert én szétkapom,mint hülye gyerek a biciklit,csak legyen aki össz rakja!
Az az olcsóbb 600/db az csak egy 10es+lánc 10 na már 20 faragtunk egy 50est
Andiét se merem elvállalni pedig ott is vezláncos. Enyémen megcsináltam elbaszom lenyelem a békát de másnak ha elbaszok valamit nincs kedvem fizetni.
Én is gondoltam rá!
ja hengerfej tömi nem kell
Szelepszár szimering
Köszönöm a választ elég kielégitő! Te vállalkozól rá!
ááá már drága a benya sokat evett a drága 7,5 et alaphangon most nézem visszavett benzinnel mennyi lesz 12 litert raktam bele eddig 150km még lötyög rendesen 6 alá akarom vinni 100on
vez lánc kb 10 a gyűrű kb 30 40 akkor már új hengerfej töm az 10 hijja 60 70 sacc
Szénné köl tunyingolni oszt jóvan
Csörög a vezérműláncom,és kékes füstje van! Hozzáértő? Mennyibe lenne a felújítás?
Hát Pestám a tyunighó hozzá kő lőni a rencert eztetet te is tudod.

Vissza fél szinkron megvolt alapjárat stabil nem puffog 5000nél kis dadogás de az már mind1 mert 4000felett nem járok már 5ig stabil szépen húz. De majd kiderül nemsoká mikor megeresztem a drágaszágom
Bammeg ti annyit áligatjátok egy évben mint én 5 év alatt
Az patent....
Kösz Fijugg, akkor 17-es... én is mingyá logarlécet ragadok, kitolom a vasat, és megméretkőzöm.
Szélessége esetleg? az se mind1. Pl. az FZ-é, ami van nekem, az szélesebb kicsit, de víkonyabb.