Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez csak a hátsó kerék a többit meg kell venned a ismerősödtől .
most a márkát nem tudom de 8 piz volt . ha nem akarsz alkudni háromért megkapod .
köszönöm meglátjuk.az egyik ismerős ajánlott did láncot meg JT kerekeket 29000-ért aztán meglátjuk.Neked milyen van és mennyiért?
További szép estét mindenkinek
ok majd megnézem ... általában ifa kereket szoktak vinni mert jobb alakítani majd megnézem a fogszámot milyen kell neked .
PUPU Küldtem neked mailt! Várom válaszod
lánckerekem van új olcsón megszámítom ....
köszönöm barátom a segítséged! mizu veletek? hogy vagytok?
hát ilyen imbusz kulcsos csavar mint a kapupánt csavar? van egy kisebb a fej és oldalidom találkozásánál meg vannak az oldalidomnál a nagyobbak.
530as 106csapos 15/46 lánckerék.
link
Sziasztok!

Na mi helyzet? Nekem most úgy néz ki, hogy jó a kuplung de láncot kel cserélnem.
Nem tudja valaki, hogy mekkora lánc kell rá és mekkora lánckerekek?
Enyém gyári és nagyon tetszik a hangja. Van benne egy leheletnyi sportosság...
én is ezért akarok halkabbat mert már 4000nél leszakad a bucim
Hali!
Itt le lehet tölteni az összes típushoz a szerviz manuált! Ha esetleg kellene valakinek!

ServiceManual
Reggel megyek a dugóban két kocsisor között, erre hallok egy ilyen krossz autó repedt fazék hangot. Megyek tovább, csak hallom. Há mondom magamban, tönkre ment a motorom, lerúgta magáról a kiput az autót már rég el kellett, hogy hagyjam. Már már félre akartam állni, elkezdtem húzogatni a gázt de a hang nem változott....Belenézek a tükörbe, hát nem beállt mögém egy fasz herél kipufogóval de úgy, hogy rendesen berezonált a sisakom. Nem sokat jött mögöttem a Megyeri hídtól Békás lámpáig, de azt hittem leszakad az agyam.
Köszönöm!
Ment válasz
PUPU küldtem neked mailt!
Ati!

Opel Astra 1.7 DTL kerekem van. Ha írsz a mailomra, küldök címet.
Szasztok...
Ja, azután olvastam tovább
Műanyag? én motoros boltban vettem gumit, a pár volt 800. Egyik belül tágabb (a gáz) szóval jó. Nem csúszik, nem fordul el, passzos. Szappanos vízzel kell felrakni.
Kösz, Ati, ezzel élni fogok persze hogy jó a bontott is.