Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello köszi a választ hasonlóakat mérek én is egy kicsit keveseltem de így már nem aggódom anyira
Rendben,ez sem makulátlan de használható .
Már rég nem nézem a járdán a csajokat,és nem az asszony miatt.Egyszer addig bámészkodtam Simóval a lányokat,míg sikerült egy Trabiba hátulról beleszaladnom.Azóta nincs lánynézés. .
Szervízkönyv megadja a nyomásértéket,nálam alapjáraton 0.8-1,fordulaton 4-5 bar körül,ez függ az olajhőmérséklettől is,télen a 20W50-es olajjal 5-ig felmegy hidegen,nyáron melegben csak 4-körül van.Az öreg olaj is már kisebb nyomást ad.
Utánanéztem.
Ez nem hiszem hogy komolyan érdekelne.
Jóccakát Mindenkinek megyek nézni F1 szabadedzést
Bocsi de az ökocentrum az Poroszlón van,ami persze Tfüred mellett van,ez kb 2 éve nyitották meg
Hát így most hallok róla először.
De nem baj, majd utánanézek.
Köszi!
Csak a posta lesz.
A tiszafüredi ökocentrumra gondoltál
Oké.

Minden erőmmel rajta vagyok! Eddig 95%!
Sanszos a dolog.

A múltkor kérdezték is hogy idén merre tervezek túrát.
Akkor azt mondtam, hogy nincs semmi, ami igaz is volt, de elgondolkodtam a dolgon, és felmerült bennem egy kanyar a Tisza Tó környékére.

Sajnos olyan új évjáratú motorom még nem volt
Az első ötlet jobban tetszett hogy a fölös részt inkább megisszuk
Köszönöm!

Majd írd meg mivel tartozok érte!
hát 900 körül gondolta de egyrészt 1 hónapja a kutya fel sem hívta meg hát tudod hogyvan ez kérni lehet.
Meg van az is, (a német nyelvű) tényleg annyit ír.

Inkább arról mesélj, hogy az utolsó FZ-kbe milyen telót pakoltak a 320-as tárcsa mellé?
Szia.
Meg nem hinném hogy 650-be beleférne.

Hmmm,az enyém meg 408ccm-et ír
Köszi de én egyik kitételnek sem felelek meg.
Holnap megnézem ezt, aztán ha nem rohad és szép-normális állapotban van akkor megveszem.
Ha nem jön be akkor túrok tovább.
4 köbcentin nem vitatkozok, inkább igyuk meg.
De én sem a hasamra ütöttem.
de koppan is a teló,mert ezek is mint az 1000-es eléggé elől van a súly
Szivesen segítek,meg pont tegnap raktam félre 39-es fz két króm szárat és két rugót ,az biztos hogy kevés az olaj benne akkor,he le tudod nyomni
A főnökömnek van egy mazda6 eladó van sok baja de aki szeret és tud szerelgetni annak jó vétel lehet,sok-sok km.van benne ha érdekel (mazda 6 sportkombi)