Már rég nem nézem a járdán a csajokat,és nem az asszony miatt.Egyszer addig bámészkodtam Simóval a lányokat,míg sikerült egy Trabiba hátulról beleszaladnom.Azóta nincs lánynézés. .
Szervízkönyv megadja a nyomásértéket,nálam alapjáraton 0.8-1,fordulaton 4-5 bar körül,ez függ az olajhőmérséklettől is,télen a 20W50-es olajjal 5-ig felmegy hidegen,nyáron melegben csak 4-körül van.Az öreg olaj is már kisebb nyomást ad.
A múltkor kérdezték is hogy idén merre tervezek túrát.
Akkor azt mondtam, hogy nincs semmi, ami igaz is volt, de elgondolkodtam a dolgon, és felmerült bennem egy kanyar a Tisza Tó környékére.
Köszi de én egyik kitételnek sem felelek meg.
Holnap megnézem ezt, aztán ha nem rohad és szép-normális állapotban van akkor megveszem.
Ha nem jön be akkor túrok tovább.
A főnökömnek van egy mazda6 eladó van sok baja de aki szeret és tud szerelgetni annak jó vétel lehet,sok-sok km.van benne ha érdekel (mazda 6 sportkombi)
Ez nem hiszem hogy komolyan érdekelne.
De nem baj, majd utánanézek.
Köszi!
Minden erőmmel rajta vagyok! Eddig 95%!
A múltkor kérdezték is hogy idén merre tervezek túrát.
Akkor azt mondtam, hogy nincs semmi, ami igaz is volt, de elgondolkodtam a dolgon, és felmerült bennem egy kanyar a Tisza Tó környékére.
Sajnos olyan új évjáratú motorom még nem volt
Az első ötlet jobban tetszett hogy a fölös részt inkább megisszuk
Majd írd meg mivel tartozok érte!
Inkább arról mesélj, hogy az utolsó FZ-kbe milyen telót pakoltak a 320-as tárcsa mellé?
Hmmm,az enyém meg 408ccm-et ír
Holnap megnézem ezt, aztán ha nem rohad és szép-normális állapotban van akkor megveszem.
Ha nem jön be akkor túrok tovább.
De én sem a hasamra ütöttem.