Nemtom mi van a motorral olyan mintha ki ki hagyna 1 pillanatra a gyújtásom húzom és akadozva jár meg meg torpan 1 pillanatra.
Asszem visszamegyen a gyári tű meg a rugó 12l 171km javulás de nem az igazi 7l/100 az sok
van valakinek 44es 530as lánckereke?
Kérdezed meg a szerelőt,állított-e a súbertűkön,mert ha lejjebb engedte,tehát szegényebb keveréket kap a motor,akkor nagyobb fokozatban és nagyobb fordulaton már nem lesz elég nyomaték.Nálam felülről a második horonyban vannak a tűk,előfordult pályán,hatodikban utassal csomaggal szembeszelet kaptam és vissza kellett váltani mert megtorpant.Ha emelnék a tűkön akkor javulna a helyzet,de akkor a fogyasztás is nőne.Másik lehetséges,az első kis lánckerék a gyárinál nagyobb fogszámú,nagyobb a végsebesség,de a terhelést már nem bírja,hamarabb megtorpan.
Miki.
Mogyoródon ahogy elmész felettünk az úton a Mogyoród táblánál a buszmegállónál balra van fel 1 utca ami a focipálya felé visz arra van sok lovarda ott lehet lovagolni azt mondják a helyi erők.
Miki.
Mondták srácok voltál itt a lányoddal, és lovaglási helyet kerestetek. Nem tudom mogyin hol lehet. De az alagi trenírozó központba van zsoké képzés és ingyen lehet lovagolni elvileg. Délutánra megmondom hogy van ott a menet.
Van egy 1992es FZR 600asom, 1es és 2es fokozatban elforog 11 ezret de a többi fokozatban 8500 körül megáll, és pl ha 6.ban elkezdek 90nél gyorsítani 6 ezernél ledadog és csak akkor megy feljebb, ha visszaváltok és kihúzatom.
Nem rég volt szerelőnél, szelephézagot állított és karbit szinkronizált, és Ő azt mondta szerinte el van rakva a vezérlés.
Nem tudom volt-e valakinek hasonló problémája, vagy esetleg tudna valaki segíteni és küldene képet a vezérlésről?
Ahaaa... lese vettem arról az oldalrol a z idomot na holnap ha hazajottem. Megmelengetem kicsit a blokk alját holegfuvoval, hogy follyon az olaj, és jó lesz az. Act evo megy bele
Köszi ábrus
Az van most rajta nekem is Feribá 17/45.
Egy 45 fogashátsó van
Asszem visszamegyen a gyári tű meg a rugó 12l 171km javulás de nem az igazi 7l/100 az sok
van valakinek 44es 530as lánckereke?
https://www.youtube.com/watch?...!
Mogyoródon ahogy elmész felettünk az úton a Mogyoród táblánál a buszmegállónál balra van fel 1 utca ami a focipálya felé visz arra van sok lovarda ott lehet lovagolni azt mondják a helyi erők.
Mondták srácok voltál itt a lányoddal, és lovaglási helyet kerestetek. Nem tudom mogyin hol lehet. De az alagi trenírozó központba van zsoké képzés és ingyen lehet lovagolni elvileg. Délutánra megmondom hogy van ott a menet.
Van egy 1992es FZR 600asom, 1es és 2es fokozatban elforog 11 ezret de a többi fokozatban 8500 körül megáll, és pl ha 6.ban elkezdek 90nél gyorsítani 6 ezernél ledadog és csak akkor megy feljebb, ha visszaváltok és kihúzatom.
Nem rég volt szerelőnél, szelephézagot állított és karbit szinkronizált, és Ő azt mondta szerinte el van rakva a vezérlés.
Nem tudom volt-e valakinek hasonló problémája, vagy esetleg tudna valaki segíteni és küldene képet a vezérlésről?
Yamaha FZR 600 3HE 1992
Előre is köszi, Zoli
Egyébként nm kell azt melengetni, kifolyik az így is csak pár perccel tovább tart.
Köszi ábrus
most már csak egy új tengelyt kell csinálnom, mert ezeken kisebb a menet a csizmában