Egyrészt a tűt se éreznéd, annyira vékony, másrészt itt nincs tű, csak egy érzékelőt nyomnak a bőrödhöz. Úgy érzed, mintha enyhén meleg lenne, semmi több.
Nekem nem a pirosra megy mert utángyártott idomok vannak rajta kurva nehéz meg a teló kicsit hajlott és naponta fossa el a szimeringet a fék meg kókányolt elöl
Engem 1x ilyennel kezeltek, de az 3x erősebb volt, mert orosz, és a bolhapiacon vette a doki úgy 1980 körül
Amikor próbából felnyomta maxra, majdnem földhözvágott
de én nem kaptam szteroidot csak valami erős fájdalomcsillapítót. elhiszem hogy van ezeknek valóság alapja és segít sok embernek de én még a masszírozást sem szeretem nem hogy a tűket.
Pupu a listából:
Idom garnitura, felső konzol meg egy alsó ,
első indexek /már ott van/ első lámpák,
gáz markolat,,
benzincsap a tankal egyűtt megy
hűtő, első telók, kuplung kar felfogató, kerék tárcsák,
kormányok, lánc megy.
légszűrőház szivócsonk-4db
Ami ha nem gond: maradnak, a hátsó tárcsa meg a lánckerekek.de rögtön jelzem ha lesz másik.
Igen. Mert a "rossz mozdulat" eleve tartáshibából eredő izomhúzódás, mert automatikusan kímélni próbálod
Az általam ajánlott móka hatásosabb, mint az injekció, ami gyébként szteroid izomba elég durva beavatkozás. Az elektro meg nem visz be anyagot, a szervezet öngyógyító képességét gyorsítja fel drámaian.
eddig ennyire durván nekem sem csinálta sosem de az éjjel elájultam mikor fel akartam állni.most úgy néz ki az orrom mint ha bevertek volna mert felszakadt.
Tengely átmérő meg szélesség kéne.
Jövűnk pár sörrel!
Amikor próbából felnyomta maxra, majdnem földhözvágott
Idom garnitura, felső konzol meg egy alsó ,
első indexek /már ott van/ első lámpák,
gáz markolat,,
benzincsap a tankal egyűtt megy
hűtő, első telók, kuplung kar felfogató, kerék tárcsák,
kormányok, lánc megy.
légszűrőház szivócsonk-4db
Ami ha nem gond: maradnak, a hátsó tárcsa meg a lánckerekek.de rögtön jelzem ha lesz másik.
Az általam ajánlott móka hatásosabb, mint az injekció, ami gyébként szteroid izomba
A megoldás: elektro-akupunktúra. Aki hiszi, hiszi, aki nem, az meg szenvedjen vele.