Köszi az még nem kell, annyira nem fáj csak folyamatosan nagyon. De ha motorral rámegyek macskakőre akkor kirázza. Van úgy hogy jobb lesz utána. Vagy rosszabb.
Tud valaki olcsón gyűrűfogót(100-ig) jó minőségben neten találtam de nem tudom milyen,nem nekem kéne, http://auto-motor.teszvesz.hu/... erről van valakinek véleménye
A Pupu van előbb soron és fejidomon osztosztunk. Ha lesz szólok.
A lánckereket a talin majd odaadod.Holnap osztok és a felesleget felirom:: ami marad a vett motorból
Gondoltam nézek valami amihez van viszonylag fiatal bontott alkatrész. Az FZ1S, és a FJR felső kormányos, a TRX-en alsó csutka van. Az FZ1S fordított, nekem ez tetszene a legjobban.
Mindegyik 320-as tárcsákkal szerelt felnit fogad, szóval jó hozzá a meglévő fék. Mondjuk olcsó nem lenne egyik sem.
Rendben köszi! Nekem is beállt a derekam de az a baj, hogy már lassan fél éve és nem akar kiállni. Úgyhogy első a pihenés, meg kell várni míg elmúlik, nehogy úgy maradj.
Feri bácsi,itt a lánckerék.Fejidom tartó konzol eladó,mert érdekel.Ha kell valakinek eredeti Yami gumicsonkok 4JH-s blokkhoz(karbik alá),12000+postáért vihető!
Szanaszét dobtam már és osztályozom a dolgokat neked.
Annyi féle csavar van ,hogy mindent nem tartok fejben,de ha látom már tudom miről van szó!
link
Ezek listaárak, viszonteladónak -40% szóval jó helyen nettó áron megkaphatod.
A blokk tiszta kókány
Hali mindenkinek
A Pupu van előbb soron és fejidomon osztosztunk. Ha lesz szólok.
A lánckereket a talin majd odaadod.Holnap osztok és a felesleget felirom:: ami marad a vett motorból
Mindegyik 320-as tárcsákkal szerelt felnit fogad, szóval jó hozzá a meglévő fék. Mondjuk olcsó nem lenne egyik sem.
TRX850, FJR1200 vagy FZ1S
Kell egy másik üveg, mert a dupla lámpa nem aszimmetrikusan tompított, ami benne van meg nem akarok szétszedni.
Sziasztok mindenkik!