Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az még nem kell, annyira nem fáj csak folyamatosan nagyon. De ha motorral rámegyek macskakőre akkor kirázza. Van úgy hogy jobb lesz utána. Vagy rosszabb.
neked is be szokott állni a derekad? akkor neked is jobbulást és remélem neked nem kell rá inekció!
Berakom a sorba azokar is!
Szanaszét dobtam már és osztályozom a dolgokat neked.
faxa akkor
Annyi féle csavar van ,hogy mindent nem tartok fejben,de ha látom már tudom miről van szó!
Még az előző cégemnél innét vettünk szerszámokat.

link

Ezek listaárak, viszonteladónak -40% szóval jó helyen nettó áron megkaphatod.
Nézzed Feribá tarcsiba jó lehet
Vagy ahol jó minőségű króm gyűrűt gyártanak?
Feri bátyám megoldottam ám az idom csavarokat!
nem a fejidom, hanem a felfogató konzol!
Tud valaki olcsón gyűrűfogót(100-ig) jó minőségben neten találtam de nem tudom milyen,nem nekem kéne, http://auto-motor.teszvesz.hu/... erről van valakinek véleménye
Pupu nézzem meg a gyujtó trafókat ,jók e?
A blokk tiszta kókány ---a karbi berhelt, ekkora szakértelmet nem láttam 50 éve!
Oké!
Hali mindenkinek
Hali

A Pupu van előbb soron és fejidomon osztosztunk. Ha lesz szólok.
A lánckereket a talin majd odaadod.Holnap osztok és a felesleget felirom:: ami marad a vett motorból
Gondoltam nézek valami amihez van viszonylag fiatal bontott alkatrész. Az FZ1S, és a FJR felső kormányos, a TRX-en alsó csutka van. Az FZ1S fordított, nekem ez tetszene a legjobban.
Mindegyik 320-as tárcsákkal szerelt felnit fogad, szóval jó hozzá a meglévő fék. Mondjuk olcsó nem lenne egyik sem.
na akkor neked is jobb estét.
Haligali. Sajnos én nem tudok menni, beszart a motor miklósról alig hozott haza dadog kihagy a gyújtás. Meg a kurva eső is elkapott.
A Kérdés nagyon jó
Melyik gépben lehet jobb az első teló?
TRX850, FJR1200 vagy FZ1S
na jó estét!
Még semmi, na de majd ha kapok egy tartalékot.

Kell egy másik üveg, mert a dupla lámpa nem aszimmetrikusan tompított, ami benne van meg nem akarok szétszedni.
Puhányok vagytok Gyertek el velem egy pár napra azt vissza áll szerintem
Rendben köszi! Nekem is beállt a derekam de az a baj, hogy már lassan fél éve és nem akar kiállni. Úgyhogy első a pihenés, meg kell várni míg elmúlik, nehogy úgy maradj.

Sziasztok mindenkik!
Mármint vennék tartó konzolt,ha van felesleg.
Feri bácsi,itt a lánckerék.Fejidom tartó konzol eladó,mert érdekel.Ha kell valakinek eredeti Yami gumicsonkok 4JH-s blokkhoz(karbik alá),12000+postáért vihető!