Van a csapatban olyan csak autó olajat használ a quadjába, hiba nélkül üzemel, holott kuplungos, váltós. Ezért írtam, hogy ezeknek mindegy, igénytelenek mint a hajópatkány
A miénken is van váltó, de az csak irányváltó! Úgy megy előre, mint hátra! De ez a szerkezet a hátsó tengelyen van, ott viszont normál hajtóműolaj van!
Én azt mondom, hogy sima 10W-40 olajat tegyél bele aztán GÓ!
Szerintem azt kell megnézni, hogy autómata a váltó vagy kuplungos?
Ha autómata, akkor simán mehet bele a szgk-ba használt pl. 10W-40 olaj!
Amennyiben kuplungos, mint a motorjaink, akkor viszont nem ártana, ha 4T jelű lenne az az olaj!
Én az asszonyom 150-es Quadjába normál 10W-40 olajat használok, mert autómata a váltója!
majd holnap megpróbálom lefényképezni aztán megnézed. ilyen ATV szerűség tigrismintás idomokkal, meg rácsokkal.de a berugása nem egyszerű mert oldalról is meg hátulról is útba van a kerék.
hát ha a saját képességeimet tekintem, nagyszervíz. és még ez is kifogott rajtam
akku feltöltve, első kerék 2,25-re a hátsó 2,5-re fújva. lánc leápolva, olajcsere és egy alapos takarítás kell még neki.
a benzint leszívtam a tankból, és átraktam a kocsiba, mert 1 évnél is öregebb már, inkább rakok bele frisset.
hétfőn vagy kedden hozok bele benzint, és csapok vele egy kört. remélem
Üdv az Uraságoknak!
Ma kihoztam a "nagy vasat" a garázsból! Hétfőn meg volt a műszaki vizsga is!
Sajnos elszoktam a sportos stílustól!
Nagyon megy, szerintem! De a kezem talán 5-10km megtétele után simán elzsibbadt! A nagyrobogóhoz és a GoldWinghoz szoktam!
Egyre jobban gondolkodóba estem, hogy túladok rajta! Még egy karbitisztítást és egy szinkront csináltatok rajt, hogy minden tökéletes legyen!
7200-at pörög 200-nál. Ez az adat milyen a Ti a vasaitokhoz viszonyítva?
Én azt mondom, hogy sima 10W-40 olajat tegyél bele aztán GÓ!
Nem mindegy mert alul szűkebb az átmérő --ezért az megy alulra!
Ha autómata, akkor simán mehet bele a szgk-ba használt pl. 10W-40 olaj!
Amennyiben kuplungos, mint a motorjaink, akkor viszont nem ártana, ha 4T jelű lenne az az olaj!
Én az asszonyom 150-es Quadjába normál 10W-40 olajat használok, mert autómata a váltója!
ebből én nem látom ki
Ha ez a fajta blokkos akkor 4 ütemlink
akku feltöltve, első kerék 2,25-re a hátsó 2,5-re fújva. lánc leápolva, olajcsere és egy alapos takarítás kell még neki.
a benzint leszívtam a tankból, és átraktam a kocsiba, mert 1 évnél is öregebb már, inkább rakok bele frisset.
hétfőn vagy kedden hozok bele benzint, és csapok vele egy kört. remélem
Ma kihoztam a "nagy vasat" a garázsból! Hétfőn meg volt a műszaki vizsga is!
Sajnos elszoktam a sportos stílustól!
Nagyon megy, szerintem! De a kezem talán 5-10km megtétele után simán elzsibbadt! A nagyrobogóhoz és a GoldWinghoz szoktam!
Egyre jobban gondolkodóba estem, hogy túladok rajta! Még egy karbitisztítást és egy szinkront csináltatok rajt, hogy minden tökéletes legyen!
7200-at pörög 200-nál. Ez az adat milyen a Ti a vasaitokhoz viszonyítva?
Ilyen a vas: https://picasaweb.google.com/f...
Baleset és hibamentes gurigázást kívánok mindenkinek!