Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van a csapatban olyan csak autó olajat használ a quadjába, hiba nélkül üzemel, holott kuplungos, váltós. Ezért írtam, hogy ezeknek mindegy, igénytelenek mint a hajópatkány
A miénken is van váltó, de az csak irányváltó! Úgy megy előre, mint hátra! De ez a szerkezet a hátsó tengelyen van, ott viszont normál hajtóműolaj van!
Én azt mondom, hogy sima 10W-40 olajat tegyél bele aztán GÓ!
félautomata..A fiamé is ilyen
A miénk így néz ki!
Hali
Nem mindegy mert alul szűkebb az átmérő --ezért az megy alulra!
ez hogy lehet?
ezen van váltó is de kuplung nincs
Szerintem azt kell megnézni, hogy autómata a váltó vagy kuplungos?
Ha autómata, akkor simán mehet bele a szgk-ba használt pl. 10W-40 olaj!
Amennyiben kuplungos, mint a motorjaink, akkor viszont nem ártana, ha 4T jelű lenne az az olaj!
Én az asszonyom 150-es Quadjába normál 10W-40 olajat használok, mert autómata a váltója!
majd holnap megpróbálom lefényképezni aztán megnézed. ilyen ATV szerűség tigrismintás idomokkal, meg rácsokkal.de a berugása nem egyszerű mert oldalról is meg hátulról is útba van a kerék.
pedig az az!
hát szerintem első ránézésre igen.de még nem tudtam közelebbről megnézni.
hüüllyeevagy? má énse vagyok hajlandó ma lemenni a garázsba. otthagytam . majdhónap !
nincs
ebből én nem látom ki
basszus nem lehetsz ennyire most ne kérd tőlem hogy feküdjek be a blokk alá és nézzem meg a pontos helyét!
4T-nek kellene lennie, a 107 ccm-esnek..Vezérlés van rajta?

Ha ez a fajta blokkos akkor 4 ütemlink
utonvan
de akkor már megvan a leeresztő?
Vicceltem,ne vedd magadra
Küldj helikoptert
köszi, nagy segítség
köszi!te és ezek 2ütemüek igaz? még el sem tudtuk indítani.
hát ha a saját képességeimet tekintem, nagyszervíz. és még ez is kifogott rajtam
akku feltöltve, első kerék 2,25-re a hátsó 2,5-re fújva. lánc leápolva, olajcsere és egy alapos takarítás kell még neki.
a benzint leszívtam a tankból, és átraktam a kocsiba, mert 1 évnél is öregebb már, inkább rakok bele frisset.
hétfőn vagy kedden hozok bele benzint, és csapok vele egy kört. remélem
Nem kell bele egy liter, meg bármilyen olajat belerakhatsz, igénytelen. Én mondjuk ezekbe is 20-50 act evot szoktam.
alul kis husom a blokk alatt!
Üdv az Uraságoknak!
Ma kihoztam a "nagy vasat" a garázsból! Hétfőn meg volt a műszaki vizsga is!
Sajnos elszoktam a sportos stílustól!
Nagyon megy, szerintem! De a kezem talán 5-10km megtétele után simán elzsibbadt! A nagyrobogóhoz és a GoldWinghoz szoktam!
Egyre jobban gondolkodóba estem, hogy túladok rajta! Még egy karbitisztítást és egy szinkront csináltatok rajt, hogy minden tökéletes legyen!
7200-at pörög 200-nál. Ez az adat milyen a Ti a vasaitokhoz viszonyítva?

Ilyen a vas: https://picasaweb.google.com/f...

Baleset és hibamentes gurigázást kívánok mindenkinek!