Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arrafelé is kezdődik

Aszem lenne mit visszaolvasgatnom
Sajna már nincs meg .Ezek a képek még korai szakaszban készültek,utána kapott rendes ülést,meg váltókart,előre kicsit nagyobb kerekeket.Idén télen ha összejön,szeretnék vmi 600-1000ccm körüli motor blokkjával építeni egy gokartot,a váz már nagyjából kész van hozzá.
28:47-nél ...
kemény videó! elgondolkodtató!
Remélem,a nyáron lesz egy kis idő egy pár túrát gurulni.
Akkor már csak menni kell vele.
Igen gurul az FZ, most kapot új hátsó gumit, láncot lánckereket, új első teleszkóp szimeringet,és olaj cserét.
Szezonra fel készítve.
Az a jó,ha van meló. FZ gurul még?
Szia,Sanyi.
Nagyon elfoglalt vagyok, sok a munka.
Ez az Adly robogó.
Szevasz Jani!

Mizu? Rég jártál erre.
Elcseréltem az MZ 250/1-es mocimat, egy Adly silver fox 50-es robogóra.
Van egy mobilgumis,de nincs emelője előre. Sajna nekem is csak hátsó van.
Kizárt hogy nincs pécsen például mobil gumis aki akkor tud menni amikor ráérsz.
Ja ja! Pünkösd igen. Ez ki is ment a fejemből Hétköznap meg nem tudom megoldani. Majd kiveszek egy nap szabit,mert meg kell csinálni. Tök sima ami rajta van.
Pünkösd, szóval holnap se akarj gumist keresni.
Kár. Fel kellene rakatnom a szar gumit amit sikerült vennem.
és karácsonykor sem
Red Baron nyitva van ilyenkor ?
Voltunk a vásárba,vettünk a kisházba egy pöpec lámpát,és egy bográcsot.

Tegnap betonoztam be 1" csövet a tűzrakó mellé,hajtok valami anyagból egy bográcstartót,beleállítom a csőbe,és kész a kihajtható bográcsálvány.
Kezdem pedzeni...Tehát azt mondod, hogy a pályát alakították át, értem már. Nem tudom most voltam ott először.
jó, akkor segítek mert látom nem megy át: nézd meg az én videómat, milyen páyavonalon megyek, és nézd meg az autósat, lássad meg a bólyákkal elzárt két kanyarkombót a két célegyenes végén. Ez egy új, könnyített, paarsztosabb (jóómegnyomhassuk neki a egyenesben) nyomvonal. Kár.
Pedig ez versenyautó vezetés volt papa...
nem vezetésileg öcskös