Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

műanyaghummer
Ezentúl lesötétített iskolabusszal fognak járni a kopaszok?
Oda bezárhatnának engem is...
Sziasztok! kérdésem lenne! az olajszűrővel kapcsolatban, mikor kivettem a régit, a front felirat felöli oldal, azaz a mélyedéses rész a blokk felé nézett, így én is így raktam bele az újat. de most szöget ütött a fejembe, h mi van ha a front felirat az első kerék felé kell nézzen? melyik a helyes állás?
Ez a plexi kellene esetleg Feribá, de ráér legközelebb is nem sürgős. Nem tudom még holnap megyek-e... Ha olyan idő lesz mint ma akkor igen, de ha reggel esik vagy csepereg akkor nem.
Egyébként nem tudjátok, hogy az M0- 6-os út kereszteződés használható már?
ez nagyon komcsi jó játék

http://youtu.be/FEs3ystwa1c
Köszi. Csak nem elérhető.. de próbálom.
Igy igaz.
Mindenki dolgozgat valamit ,meg teszi a dolgát a ház körül!
Ki gurulgat S.t.b.
Én a többiek vagyok mi a gondja
Ábri.... Halló... meg a többiek. keresnélek valamikor. Meddig hívhatlak?
Na én is lépek,jó hétvégét mindenkinek!
Ja, néhány eltűnt, pár átment a fészre, páran melóznak sokat, páran sértődékenyek, meg itt vagyok én.
Ja, ma nem autózol egy jót? Nekem már megvolt a szokott pénteki 100 km - leányomnak fogszabályzás. Most voltunk kb. 6x. Az vigasztal, hogy ott nagyon jó pacal van, hoztam is egy adagot vacsira.
Technikai kérdések?
Olvass vissza. Érdemes. (a keresőbe beírsz egy szót és odaugorhatsz a dátumokhoz. Menj csak találomra, nem kell nagyon belemerülni )
Most viszont menés van Pécsre.
Régi szép idők... akkor még vasbú vót minden

Manapság már minden műanyag - még a motorosok is
Egyébként egy kicsit sok volt az "egyébként",az előző hozzá szólásomban,egyébként...
Egyébként jól érzem,hogy egy páran lemorzsolódtak? Egyébként meg gondolom tele volt technikai kérdésekkel és egyéb felmerülő kérdésekkel! Amikor ezekről beszéltek,én a háttérbe húzódom,mivel sík hülye vagyok hozzá! Én csak hajtom a vasat! És itt nem az alapvető dolgokról beszélek a hozzá nem értésen!
Azt talán akkor értenéd meg ha visszaolvasnál 2009-2010-2011 környékére hogy mi volt itt akkor. (mivel telt egy nap a fórumon)
Pupikám örök érvényű szabály hogy háborúk után (legyen az bármikor és bármekkora) mindig újjáépítés jön. Az pedig mindig egyet jelent a fejlődéssel.
Miért mi változott?