Engem a buzik hajkurásztak anno ,15-évesen hirtelen nőttem,a hátizmaim meg nem és összehúzták a gerincemet.Fájt a hátam erre a doki beutalt a városi közfürdőbe,az meg tele volt homókkal.Gondolom örültek hogy új hús jött,én meg nem győztem elkerülni őket.Volt olyan,állandóan úsznom kellett mert minden sarokban buzi volt.Két hónapig bírtam,aztán otthagytam,inkább fájjon a hátam,de a popsimat nem adom.
Biztos hogy előfordul,csak kevés kerül nyilvánosságra.Az én korosztályomban a lányok 12-13 évesen kezdtek el bimbózni,ma már 13-14 éves lányok nagy része testileg teljesen kifejlett.Ráadásul az úszóruha vízben erősen átlátszóvá válik,nagy a kísértés,aztán az edző vagy tud uralkodni az érzésein,vagy nem.
Amúgy jó reggelt.
nézd én is úsztam, és bár nem ujjaztak meg , de testileg-lelkileg adtak nekünk. annyi verést, amit én kaptam edzéseken vertek fém sípzsinórral, fekvőtámaszozás közben seprűnyéllel, gumipapuccsal. Szinte felüdülés volt egy fullkonktakt karateedzés utána Én fullra elhiszem amit írt, és ostoba, képmutatásra vágyóknak tartom, akik habzó szájjal hazugságot kiáltanak.
Én szóltam, hogy kevés lesz a levegő...
Ilyen kabint csináltam egy ládából. Csak már a ventilátort kívülre tettem, mert hamar csapágyas lett a portól. Kompresszorból meg kéne egy erősebb.
Hali
Nagyon jó ötletem van erre: homokfuvás-----
copolit üvegből csináld, egy keretet 60x30 u vasból és kerekeket rá!
Bárhova viheted -- gurithatod--tiszta -világos --tökéletes !
Kész a kompresszorom, megy a homokfúvó berendezés is, nagyon hasznos eszköz csak mindenem tele lett homokkal, kell valami kalodát csinálni, ahol lehet "homokozni". Levegő az qrva sok kell neki
Van egy vonatkürtöm, 8 barral megy, még vasutas koromban szereztem, eddig még nem is próbáltam ki. Hát nagyon hangos, átjöttek a szomszédok jó játék.
Na fiatalo ,mit szóltok ehez a Szepesi Nikolett-kiadott könyvhöz?
Egy a hozzászólásból:Ez tetszett,van benne igazság!
deszimeszi
2013.05.29 13:22
Hali
.Elég szomorú lenne az ha bebizonyosodik az eset.Szerintem csak megakarja magyarázni miért lett k...va
Másrészről a feltűnési niszketegség szól belőle,mert jó érzésű ember ilyennel nem dicsekedik.30 évig sportoltam ,de eszembe se jutna a volt kalandokat ,mással megosztani!
Mert te nem használod.
Aki kéthavonta legyalul egy keveset használtat annak szinte állandóan keresni kell másikat és " 80%-osat" csak 17-esben lehet viszonylag könnyen találni. (én újat vettem hátra de szerintem azt még ádám sem használta el teljesen)
Amúgy jó reggelt.
Ilyet tegyél kívülre , ez bírja csak kell egy porzsákot varrni pl liszteszsákból .
Itt jobb idő volt estére mint napközbe .
Nya kifórumoztam magam
Ilyen kabint csináltam egy ládából. Csak már a ventilátort kívülre tettem, mert hamar csapágyas lett a portól. Kompresszorból meg kéne egy erősebb.
Nagyon jó ötletem van erre: homokfuvás-----
copolit üvegből csináld, egy keretet 60x30 u vasból és kerekeket rá!
Bárhova viheted -- gurithatod--tiszta -világos --tökéletes !
Ha már a kezed ügyében van, meg tudnád nézni, hogy a km-óra felé menő kihajtás 1 fordulatára hány tengelyfordulat esik?
Van egy vonatkürtöm, 8 barral megy, még vasutas koromban szereztem, eddig még nem is próbáltam ki. Hát nagyon hangos, átjöttek a szomszédok
Egy a hozzászólásból:Ez tetszett,van benne igazság!
deszimeszi
2013.05.29 13:22
Hali
.Elég szomorú lenne az ha bebizonyosodik az eset.Szerintem csak megakarja magyarázni miért lett k...va
Másrészről a feltűnési niszketegség szól belőle,mert jó érzésű ember ilyennel nem dicsekedik.30 évig sportoltam ,de eszembe se jutna a volt kalandokat ,mással megosztani!
Aki kéthavonta legyalul egy keveset használtat annak szinte állandóan keresni kell másikat és " 80%-osat" csak 17-esben lehet viszonylag könnyen találni. (én újat vettem hátra de szerintem azt még ádám sem használta el teljesen)