Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is nyírtam ma. Sőt lekentük falazúrral a szerszámos kisházat,tök jó lett. Ja és most jöttem Orfűről,voltam motorozni. Tetszett nagyon.

Péntek délelőtt gumit cseréltettem a motoron,este motorolajcsere és szúrőcsere az Omikán.Elég termékeny volt a hétvége.
na olajszűrő probléma megoldva, megfordítva, rugó is elöl! . az olaj leengedését kiküszöböltem, egy egykerekezés szimulációval( padkára állítottam a mocit) . azé így is kifolyt kb. 2 deci oil, de utána nyomtam még másfelet vissza, a szint a két jel között van. namármost a kifolyt olaj szaga kicsit benzines volt, pedig nemrég cseréltem frissen. ötlet, h mitől lehet, vagy ez normális?
Tudod visz a virem!
Beza. Nem kell baszakodni a kanóccal.
Ahol nincs áram ott a benzines tényleg jobb.
Addig nem érnek el.
Halló.... Ha érdkel még a robogó, siess, holnap du jönnek nézni.
Ennyit a szolidalitásról. Szép volt....
Halló....,.
A mienk benzines...
Ez is elég jó, ha tengeralattjárósra izgul valaki (nekem bejönnek)
Mea a Tűz a víz alá, az humor, de qrvanagy.
Feribácsi ha olvasod, szeretnék egy oil sapkát(dugót) venni tőled.
Hogyan tudnánk ezt megoldani?
Köszi a választ, akkor teszek még olajat a motorba. A kis ablak feléig
van az olaj, elvileg az a jó szint.

Szerintem ne törődj vele, az enyém is akkor ég, amikor épp kedve van (főleg eső után)
Nagyon sokat segítettél köszönöm!:)
jöhetsz ide is.
Mentem fűnyírni. (vettem új hosszabbítókat )
Pontosan. (főleg egy telibe fújás árához képest )
1. Feri bácsinak biztos van.
2. Ha az olajszint a blokk oldalán az ablakban jó akkor nincs gond, csak az olajteknőben az olajszintjelző jeladója szórakozik veled, nem hiba csak zavarja a szemet. (gondolom azt már tudod hogy az FZR-en nem olajnyomást, hanem az alacsony olajszintet jelzi a piros lámpa )
1. A csörgés az exup szeleptől jön a kipufogó rendszerből, ki van kopva a tengelye. (mint mindegyiknek ennyi idősen) Bajt nem okoz és működik is, csak a fület bántja.
2. Valószínűleg nincs benne a termosztátszelep a hűtőkörben és azért "túl jó" a hűtése a vasnak. (nem ártana bele de attól még használható)
3. A Yakomototól biztos tudsz (06 72/238-994) és szerintem a Red Baronnál is meghozzák (bár szemre erősen megegyezőnek tűnik a 500/600-aséval) olyan 8e Ft környékére számíts.
Segitséget szeretnék kérni, van -e valakinek fzr 600 hoz( de szerintem
mindegyiknél egyforma) oil betöltő sapkája az a menetes dugó.
Szükségem lenne egy ép állapotúra, mert az enyém kettétört.

A másik gondom hogy jobbos kanyarban kigyullad az olajlámpa.
Olajszint rendben,olajban kb 2000 km van.Ha állo motortnál de járo
motorral elkezdem eldönteni a gépet akkor is produkálja a jelenséget.
Amit 10 emberből egy vesz csak észre,az ugyanolyan
Sziasztok!
Nemrégiben vettem egy yamaha fzr 250 exup szelepes motort, és 1 hónapra rá kezdett motorikusan picit rosszalkodni! A megoldást keresem a következő problémákra! Mikor beindítom valami csörgös hangot hallok a motorból, kuplung behúzással sajnos nem múlik el csak bizonyos fordulatszám felett. További probléma pedig, hogy a hőfokmérőm csak 1-2 mm-t mozdul 100 km megtétele után is és ezáltal a ventilátor sem kapcsol be. Az utolsó pedig hogy honnan tudok rendelni szelepfedél tömítést, mert sajnos elèggé be van repedezve! Nyilvánvalóan látatlanban csak tippelni tudjátok a problémák okát, de már az is sokat segítene, mert addig nem nagyon szeretnék vele menni ameddig nem orvosoltam ezeket! Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv: Kökény Róbert
Termėszetesen meg lehet,csak nem ìgy egyben.Fel fog melegedni a blokk, csapágyak szimmeringek,olaj megèghet!