Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fasza
akkor virus lesz. fertőző.
nekem az MBK Boosteren egy fél tenyérnyi aluöntvény darab leszakadt arról a részről ami a kiput is tartja. elmentem hegesztőshöz, aszonta nem téma, csak vegyem ki a blokkot. 2 helyen pici lyukakat fúrtam mind a fennmaradt, mind a leszakadt darabba. kivül - belül egy-egy fémdarabot tettem rá, amibe lyukat fúrtam. összehúztam csavarral, hogy a helyén maradjon, majd lekente epoxy fém ragasztóval az egészet. Stabil, pedig rajta a kipufogó súlya is.
nekem is most ezt csinálja új gyertya új kábelek és 2000ig rángat mintha nem menne 1 henger aztán kilő
Gyulám. TRK Gödöllőn nem kispályás hegesztő simán meg tudja csinálni tegnap megnézte.
https://sites.google.com/site/...
ezek z újak nagyon szépek, kívül/belül. Mikor beszereltem tökéletes volt. Lehet, hogy nem dugtam be eléggé? Elvileg most a szerelő megnézte, bent van-e rendesen, aszonta igen.
Ki kéne próbálni másik jó trafókkal,ha nem szaggat akkor ott a bibi.Addig kár alakítgatni.
és hogy kéne ezeket feltenni? (kéne tudni ez-e a baja)
a bravahoz nem kellett semmilyen alkatrész...
Létezik személykocsi is ilyen trafóval,A kis Polskinak,meg a Fiat Puntónak is ilyen két kivezetéses trafói vannak,egyszerűbb berakni és nem kell hozzá kitermelni a légszűrőt.Bravahoz nincs tartalék trafód?Lehet még az is jó lenne Yamihoz!
http://keletiautoalkatresz.hu/...
http://aprod.hu/hirdetes/f
iat-...
2.
A kapcsoló szárán kell állítani azt a bityót,(már nem emlékszem hogy hívják)amit a fékkar húz.Ha az ezresé is olyan mint a hatszázé.
te kendácsoltál rá négy ágyúnyi trafót, nem pedig csak úgy könnyedén vettél újat és rádobtad (faszom, csináld meg az enyim is. Mennyi?
féklámpakapcsolóállítás? Hátulra azt hun kő (faszom, rajtamaradt a parkolófény, faterom tologatta a műhelyben, és így zárta le. Csontra leszopta, bikakábelen lógott fél órát mire beindult. Melóból haza már magától is szépen röffent. Feltegyem azért tölteni?) Mit mondjak elektromosnak, hogy mit, hol mérjen?
A féklámpa kapcsolón kell állítanod,nekem is kellett tárcsa meg betétcsere után.
Az alapjárati rángatás lehet alacsony feszültség miatt,vagy elöregedtek a trafók,megnőtt a primer ellenállásuk,esetleg mindkettő.Én ezzel kezdtem 2008-b0n,mert mikor indultam volna vele haza az eladótól,már akkor nem akart beindulni.Ne vegyél bontott trafót mert azok is már öregek,én négy újat tettem bele,meg fesszabályzó és akkucsere volt,ja és generátorcsere is,utána lett stabil a gyújtás.
faszommár ebbe a kibaszott rángatásba! Kurva gyújtás. 2000-ig még mindig rángat, nem megy minden henger Ráadásul h betétcsere óta folyamatosan világít a féklámpa
köszi szépen!
Igen,előre megy a rugó is!
akkor most a mélyedésben legyen a rugó, és az első kerék felé nézzen a rugó is. mert az előző gazdi is balfasz lehetett, mert a rugó is a blokk felé nézett...
Andi,hagyjátok a hegesztőt mert alumíniumot nem egyszerű hegeszteni,elő kell melegíteni,lassan kell hűteni különben elreped,ráadásul szét kéne szedni hogy a váltó meg benne az olaj ne égjen meg.Onnan már nem folyik semmi,az idomok meg megvédik az esőtől.
Igen,a front, mint frontvonal csatamezőn is elöl van,az mutat előre.Abba a kis mélyedésbe teszed a rugót,az tartja majd a helyén.
Tönkrement az olaj adagolód?Tankolj bele keveréket,legalább a súber is kenve lesz.Úgy emlékszem a Piaggóké jó hozzá,csak állítani kell az adagoláson,Gileráé 1-3% között adagolt.
akkor az beszarás, elég macerás lesz, megint le kell engedjem az olajat
Hali nekem a front előre mutat a menetiránynak a nyíl az első kerék felé mutat