Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát szorítunk értetek! Remélem nem lesz baj.
Váltó nélküli orosz brinyóval kentem a Tv toronyba kölyökkoromban. Emlékszem,2 szenyó,egy üveg víz,és irány az ég alja. Délre bejelentkezés otthon,ebéd,aztán egész délután bringáztunk.
Egész nap homokzsákoztam, remélem nem visz el a víz minket... Kint volt az MTV is benne leszek a hiradóban ahogy hajigálom a zsákokat.
sztem agyváltó gázos. Nincs hozzá motyó,occsóért csak bontott van,és nagyon kevesen vállalják a javítását,igazából nem is igen javítható.

Ez csak az én privát véleményem.

Persze bontott hátsó kerékcserével nem horror,és még a ház körül jó is lehet. Messze nem mennék vele.
Meg van itthon egy ilyen is.
Még apám vette 77-ben.
Ilyennel kentem fiatal koromban csak az téglapiros volt csomagtartóval és gumis pedálokkal. (katt a képtárra)
tizenpár egy sima 3sebes. dobj rá szíjhajtást is! az agyasra megy.
A 172 centimhez épp elmegy.
Gyerekkoromban egy 3 fokozatú Sturmey Archer agyváltós Csepel bringám volt, onnan az emlék.
Ja, és nem kéne ilyen űrváltó.
nem kicsi neked? (agyváltó királyság! ) ha lenne lém...
Megörököltem egy öreg Puch bringát anyámtól. (pont ilyen)
A hátsó kerekét úgyis centírozni kéne és felmerült bennem a kérdés hogy nem lenne jobb-e váltósra megcsinálni. (akár agyváltóval)
Persze nemsok pénzből.
Bringások, vélemény?
én is azon filóztam, hogy elől szokott lenni hely kis alátétezésnek.
Van benne valami
Főleg, ha télleg annyi A különféle padok mérhetnek 10% eltéréssel is...

Szépen megépítette a gépet a csóka, de sztem ez Andinak nem járható út, ő használja, nem csak építi, meg ugye a lóvé se lenne kicsi.
A lánckerék kintebb kerül, ezzel nincs mit tenni, elbír akkora oldalhajlást, nem tucc mit tenni, mert a gumi síkján belül nem lehet Ha nagy lenne az eltérés, én inkább a kihajtást hoznám kintebb vmi módon.
Bár igazad lenne.
Én nem tudom, mit hogy szoktak, nálam semmi nincsen se síkba se semmibe
Valaki azt mondta annak idején, hogy "csak használni kell" Na, azóta nem foglalkozom a részletekkel
azé a 107 BHP @ rear wheel nem semmi.
összelegózhatnád egy kerék, egy lengővilla.. Pár tizes. Ha úgy is sokáig marad, előbb utóbb összejön

BTW, szélesebb felninél hogy szokták síkba hozni a lánckerekeket? Vagy kismértékű eltérésnél nem feszül a nép?
Hát igen
Szerinted ha lenne rá keret nem így nézne ki?
Melyikről beszélsz?
na, trapézos, de az csak más műanyag az elején. De durva lenne a tied ezzel a belsővel, és lábakkal
láttad anno azt a fehér-piros-fekete kereklámpást, aminek minimális okosítással nagyon megcsinálták a blokkját, és modern futóművet is kapott? Ha annyira ragaszkodnék olyan motorhoz mint a tied, azt tuti leutánoznám. Onnantól ugyanazt tudná, mint egy újszerű, modern sportgép, de mégis ugy néz ki mint amit szeretsz.
Aha, de remélem nem baj!?
megláttad az enyémet és azonnal átfényezteted ezüst-feketére?