Érdekelne, de csak ha tényleg nem okozna gondot.
Azért aludjunk rá egyet biztos ami biztos és holnap írok e-mailt, ott megbeszéljük a részleteket!
Most megyek aludni, mert holnap korán meló...
Szigetszentmiklóson nagy létszámú segítőre van szüksége a helyieknek!
Szigetszentmiklóson van homok és van zsák is, de még nincs elegendő ember minden szakaszra, így félő, hogy lemaradnak a védekezéssel. A védmű alapjai hosszú szakaszon hiányoznak még, pedig nincs messze az ár megérkezése. Az ártérben lévő házak is veszélyben vannak.
Az ellátmányról és a védekezéshez szükséges eszközökről a helyiek gondoskodnak! De minél többre emberre van szükségük!
Kontakt személy:
Dr. Barabás Botond, jobbikos önkormányzati képviselő, 70/3158624
Találkozási pont: Lakihegy, Skála utcai eligazító
Hali nekem van
Ha emailre írsz fotot is küldök.
Most lett csutkára homokfúvózva. egy vastag alap+ szűrke spéci festékkel alapozva. Olyanra fujod amilyenre akarod ,vagy én fujom le.
Sziasztok!Sürgősen eladó egy grand canyon bike collection kabát, semmi baja sincs, azonnal vihető!100%-ig vízálló és lélegző, férfi textil kabát!A méret 5xl, és 13-ért elvihető alkuba benne vagyok!:)Helye:Budapest, Rákospalota!:)üdv. Sziasztok, és előre is köszönöm a válaszokat!:)
Érdekelne, de csak ha tényleg nem okozna gondot.
Azért aludjunk rá egyet biztos ami biztos és holnap írok e-mailt, ott megbeszéljük a részleteket!
Most megyek aludni, mert holnap korán meló...
Jó éjt!
Van egy 500- s a sajátom tartalékban .a karbi leszedve róla
Ha kel lebontom a vázról -crosszra akartam
Szigetszentmiklóson van homok és van zsák is, de még nincs elegendő ember minden szakaszra, így félő, hogy lemaradnak a védekezéssel. A védmű alapjai hosszú szakaszon hiányoznak még, pedig nincs messze az ár megérkezése. Az ártérben lévő házak is veszélyben vannak.
Az ellátmányról és a védekezéshez szükséges eszközökről a helyiek gondoskodnak! De minél többre emberre van szükségük!
Kontakt személy:
Dr. Barabás Botond, jobbikos önkormányzati képviselő, 70/3158624
Találkozási pont: Lakihegy, Skála utcai eligazító
Feri bácsi, nem tud véletlen egy működőképes komplett blokkot (500/600) valami baráti áron?
Ha emailre írsz fotot is küldök.
Most lett csutkára homokfúvózva. egy vastag alap+ szűrke spéci festékkel alapozva. Olyanra fujod amilyenre akarod ,vagy én fujom le.
Köszike a figyelmet:nekem jobb a törött,berhelt az olcsóbb!
Meg már 2-is van 500-s