Tervben van ha nem kell havat lapátolni akkor elvileg megyek ... mondjuk kezdenek elszállni ... 4 piz a belépő és a nevezés. Lehet jőbb lenne egy nagyobb karikát csapatni vasárnap .
lassan mindenhol általános a dolog. gondolom nem kell bemutatni, hogy nálunk is érezteti hatását a rezsicsökkentés. a br. bérem kerek 30 pénzzel lesz kevesebb júni 15-től. de van állásom. még.
nem a kenyeret veszik ki a számból vele, de az a kis pénz jól mutatott minden hónapban a megtakarítás számlán. mert manapság már az is kell, mert sose tudhatja az ember mi lesz a jövőhéten.
és nekem még szerencsém van, mert ha nem is sokat keresek, de párezer forintot le tudok tenni minden hónapba, ha gebasz van ne legyen éhenhalás, meg kilakoltatás.
Most egy kicsit körbenéztem és tényleg van egy pár! Egy öreg cbr-el pályázok, biztos hogy találkoztunk már Kakucson! Nem találok normális képet a motorról, de ha láttad már biztos emlékszel rá.
nem a kenyeret veszik ki a számból vele, de az a kis pénz jól mutatott minden hónapban a megtakarítás számlán. mert manapság már az is kell, mert sose tudhatja az ember mi lesz a jövőhéten.
és nekem még szerencsém van, mert ha nem is sokat keresek, de párezer forintot le tudok tenni minden hónapba, ha gebasz van ne legyen éhenhalás, meg kilakoltatás.
Szerintem találkoztunk már Kakucson. Csak így tovább. Szombaton nyílt nap
Mennyi idős?,