Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálunk nekem nincs bankártyám,de még számlám sincs. Sztem ez a mi szerecsénk. Sokszor elkapna a hév,és biztos itt vigyorogna egy GTS a garázsban,közben a küszöböt rágnánk.

A Vicusnál jobb pézügyi szakember nincs is. Neki köszönhetjük,hogy két alkalmazotti bérből,nagyjából mindenünk megvan.
Azt hiszem nem tudok jönni horvátba. Azt hittem csak pár napról van szó,az még tán szűkösen belefért volna,de egy hét sem anyagilag,sem szabadidőben nem fér bele. A melóhelyen nem tudnék intézni egy egész hetet,meg ugye százezer környéke is lenne ez a kiruccanás. Sokat költöttünk idén.kisház,meg a Vicus sulija is 280 ezebe jött.
Azért nagyon sajnálom.
A garázssororn vette egy srác. Előtte neki volt a TDM850. Nagyon durvának tűnik a vas. 1000es V2 2003-as a gép.
Hú fiatalok
Rosszul írtam az időpontot
A dátum pontosan:
KEZD:JÚLIUS 27 DE.
VÉGE: JÚLIUS 28 DU.
A két hétből az egyik meglesz július közepén Hévizen , bankkártyája meg van már régóta mivel közös a számlánk. (és kiválóan megtanulta használni de a tigristől sem lehet már visszavenni az odaadott kaját )
nekem fűttyre jön ,mint a kutya
Neked legalább 2 hét kell, hogy kiheverd a depressziot, asszonynak meg bank kártyát SOHA nem adunk. Ez arany szabály.
Macska nincs de már melós sincs én meg leléptem alukálni
köcsög macska meg eltűnt este 7 óta a melósok hülyének néznek mit miuzok az udvaron
Persze Andikám meg alszik mint egy angyalka én meg kisegítem 20x40es zártszelvénnyel az építőket mert nem hoztak de ha azt akarom elhúzzanak hamar muszáj besegíteni
Még meló
Szerintem is max. egy hét.
Az időm ugyan nekem is kiadná de az asszonyt nem lehet felügyelet nélkül hagyni ennyi időre a bankkártyájával. (lehet már az első hét után visszakapnám a bankkártyám valamelyik Horvát benzinkútnál hogy bocs pajtás de ezzel már nem fog menni )

Látom megint üzemel a fórum.
kösz
oké
17-18 colos?
oké majd nézrm
most 140/70 van rajta
ja milyen méret kel ?
rendben, köszönöm szépen
holnaíp felrakom és megbeszéljük