Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem gond ,csak egy látogatás beleférhet,akár családostól
Ha nincs meló akkor én megyek
ja, most hogy mondod válasz is ment.
Most végigoráloztam 2,5 napon, majd jövőhéten leírom (mert 7főre még maradt kicsi belőle )
Írtam mailtot. Meg van?
Sajna, pont akkor van a VinceBalaton, és ott leszünk családostól, bár szállást még nem foglaltam
Én mennék valószínűleg...
Lehet igazad van a profil számít inkább. Méretügyileg meg sok választásom nem volt. Csak ilyen van.
Nagy királyság lenne, mert kicsi van benne...
szépnapot,mindenkinek!
hali
van használható egy vagy kettő keressek?
Az Üllési személyeket feltétlen várom kifogás csak kirivó esetben --fegyelmi eljárást von maga után!
hátsó tárcsa?
Hali fzr -fz klub
Meghívom a kedves fórumosokat :Pusztaszabolcs motoros találkozóval egybekötött hétvégére,ami nálam kezdődik és zárul
/Kaja, üditő meg amire igény lesz.
Velencei gurulás-fürdés-S.T.B.
Kérem jelezze a hozzám jövő szándékát,hogy feltudjak készülni.
Előre láthatólag:ki , milyen kaja ,stb. legyen .

esemény kezdete: 2013. július 27. 09:00
esemény vége: 2013. július 27. 19:30
Hali boby.
Ugy mentem ,hogy véletlen volt arra dolgom.
Bocsi,de 18/h után értem akihez mentem és siettem haza
nem szeretek sötétben közlekedni,ha nem muszály.
Legközelebb majd összejön.
Leginkább a gumi profilja számít. Persze a gyár megad egy méretet amivel szerelte ezelőtt 20-25 évvel. Nekem ezelőtt laposabb 180-as volt, szar is volt. Aztán kipróbáltam 190-es! vágott slic-et az már jobb volt, de vizsgára levettem és utána már nem raktam vissza, mert szereztem másik 180-asat (utcait). Na ez hegyes profilú, beesik a kanyarba mint állat. Pedig a gyári méretem nekem sem ez, hanem 170.
a kókányszigetelés nagyon szuperul működik
oké, köszi
150 az még dönthető ... nekem az volt.
Sziasztok most olvasom Feribátyám erre járt szívesen láttam volna egy kávéval vagy üccsivel legközelebb írjon ha ilyen terve van aztán dumálunk meg a csimmavédőt is elbotólhattuk volna bár még lábadozok de örültem volna ha találkozunk.
Egy kis humor,hogy cserél a szőke nő olajat!
http://youtu.be/DM6x1iK-XY8
140/70 van helyette,ez 10%-al magasabb oldalfalú,ezért van elöl is 110/80-as neked,(elöl 110/70 a gyári) így vízszintben marad a gép.
oké, köszi, de néztem, h 140/60-as nem igazán van.
fzr 600-ra
motortípus szerint is ki lehet választani a méretet, szerintem tűrhető árak
Jó az,140/60 a gyárija,nekem 160-as van fenn de nem jó,kanyarban birkózós.
kösz Feribá, utánanézek! namármost mivel rákényszerültem egy gumivásárlásra, gondoltam rá, h akkor már az elsőt is cserélem! látom, h csöviék is emlegetik itt a méretet, nekem most hátul 140/70-van, elöl meg 110/80, namármost az egyik haverom, mondogatja, h vegyek rá szélesebbet, mert ez vékony, de gondolom akkor az a fogyasztás, meg a kezelhetőség kárára menne. most ha ugyanezeket a méreteket veszem az jó, vagy vegyek hátra 150-eset?