Hali fzr -fz klub
Meghívom a kedves fórumosokat :Pusztaszabolcs motoros találkozóval egybekötött hétvégére,ami nálam kezdődik és zárul
/Kaja, üditő meg amire igény lesz.
Velencei gurulás-fürdés-S.T.B.
Kérem jelezze a hozzám jövő szándékát,hogy feltudjak készülni.
Előre láthatólag:ki , milyen kaja ,stb. legyen .
esemény kezdete: 2013. július 27. 09:00
esemény vége: 2013. július 27. 19:30
Hali boby.
Ugy mentem ,hogy véletlen volt arra dolgom.
Bocsi,de 18/h után értem akihez mentem és siettem haza
nem szeretek sötétben közlekedni,ha nem muszály.
Legközelebb majd összejön.
Leginkább a gumi profilja számít. Persze a gyár megad egy méretet amivel szerelte ezelőtt 20-25 évvel. Nekem ezelőtt laposabb 180-as volt, szar is volt. Aztán kipróbáltam 190-es! vágott slic-et az már jobb volt, de vizsgára levettem és utána már nem raktam vissza, mert szereztem másik 180-asat (utcait). Na ez hegyes profilú, beesik a kanyarba mint állat. Pedig a gyári méretem nekem sem ez, hanem 170.
Sziasztok most olvasom Feribátyám erre járt szívesen láttam volna egy kávéval vagy üccsivel legközelebb írjon ha ilyen terve van aztán dumálunk meg a csimmavédőt is elbotólhattuk volna bár még lábadozok de örültem volna ha találkozunk.
kösz Feribá, utánanézek! namármost mivel rákényszerültem egy gumivásárlásra, gondoltam rá, h akkor már az elsőt is cserélem! látom, h csöviék is emlegetik itt a méretet, nekem most hátul 140/70-van, elöl meg 110/80, namármost az egyik haverom, mondogatja, h vegyek rá szélesebbet, mert ez vékony, de gondolom akkor az a fogyasztás, meg a kezelhetőség kárára menne. most ha ugyanezeket a méreteket veszem az jó, vagy vegyek hátra 150-eset?
Most végigoráloztam 2,5 napon, majd jövőhéten leírom (mert 7főre még maradt kicsi belőle
van használható egy vagy kettő keressek?
Meghívom a kedves fórumosokat :Pusztaszabolcs motoros találkozóval egybekötött hétvégére,ami nálam kezdődik és zárul
/Kaja, üditő meg amire igény lesz.
Velencei gurulás-fürdés-S.T.B.
Kérem jelezze a hozzám jövő szándékát,hogy feltudjak készülni.
Előre láthatólag:ki , milyen kaja ,stb. legyen .
esemény kezdete: 2013. július 27. 09:00
esemény vége: 2013. július 27. 19:30
Ugy mentem ,hogy véletlen volt arra dolgom.
Bocsi,de 18/h után értem akihez mentem és siettem haza
nem szeretek sötétben közlekedni,ha nem muszály.
Legközelebb majd összejön.
http://youtu.be/DM6x1iK-XY8
fzr 600-ra
motortípus szerint is ki lehet választani a méretet, szerintem tűrhető árak