Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdvözlök mindenkit.
Nem volt jó az internet/beázott/
Majd kiment a gépen a vinyóm. Most lett kész.
Remélem nem lesz több ilyen gondom a jövőben.
na, négyes lett a diplomám!
Igen. De a motor is tervben volt. 1 Het . Csodas ido. Kocsog tablet,nem talalom az ekezetet
Ha adnak, fogadd el... tudod.
Amúgy meg lesz ez még rosszabb is, de hidd el már nem kell sok idő és egész másként fogod látni a mostani időszakot.
De ezt én magyarázzam neked?
Mentem éjszakára.
Tudtam hogy rád számíthatok.
"hogy akkor értékelünk valamit, ha elveszítjük, amíg tart, fel se fogjuk"
Tudom hogy ez milyen: volt 105-ös Skodám a Mitsubishi Galant 1,8 TD után. Mondogattam én magamnak hogy egyelőre jó lesz ez, aztán megvéve és hazafelé indulva azt hittem hogy elsírom magam
Kedves vagy de nem terhelem másra a problémáimat, van másnak is épp elég.
Az én esetemben nem is igazán anyagi gondok ezek, azokat általában meg tudom oldani.
Az hogy milyen autóm/motorom/házam van az nem okoz nekem különösebb szívfájdalmat, elégedett vagyok azzal ami van, más jellegű problémák okoznak(tak) fejfájást. (úgy néz ki hogy talán mostantól ezek is lezárulnak és egy kellemesebb időszak veszi kezdetét)
Egyszerűen arról van szó hogy túl sok a 'rossz' dolog körülöttem és aránytalanul nagy dózist kaptam belőle, annak ellenére hogy tulajdonképpen semmi közöm hozzá, nem az én problémám.
Olyan mint amikor olyan emberekkel vagy körülvéve hosszú időn át akiknek mindig minden rossz és soha egy kedves szavuk sincs, előbb-utóbb rád ragad és akaratlanul is olyanná válsz.
Én mondtam, hogy BMW-t vegyél, engem ne hibáztass
egyébként szép az autó, meg a fogyi is jó.
Egyébként meg Andival 1etértek, az ember annak örüljön, ami van, van erre valami mondás, csak nem tudom pontosan, olyasmi, hogy akkor értékelünk valamit, ha elveszítjük, amíg tart, fel se fogjuk... xar időszak után jobb jön (vagy mégxarabb, de azután már csak felfelé lehet )
Jó éjt!

Szasztok!
Szívesen
, köszi a segítséget!
Nem csak a kedves nejed vette észre.
Tudod nekem valaki azt mondta anno, hogy túl sokat gondolkodom. Azt hiszem igaza volt. Azóta (őszintén mondom) sokkal kevesebbet rágódom dolgokon, próbálom mindennek a jobbik felét is meglátni, mert anélkül nem megy.
Néha meg kell tanulni annak is örülni amink éppen van, és bizony jusson eszünkbe az, hogy van akinek annyi se jut mint nekem (persze tudom, mindenkinek a saját nyűgje a legrosszabb de ez most mellékes).
Szerinted nekem nem rossz amikor elmegy mellettem egy lány egy szalonból kitolt BORDÓ haccázas gixerrel? De, k szar. Ez van ezt dobta a gép, de ha ezen agyalok megállás nélkül, akkor abba egy idő után biztos beleőrülök. Ilyenkor arra gondolok, hogy vajon mi az amit az a lány megért már azzal a motorral? És mi az amit én megértem a 25 éves gépemmel? Egy könyv nem lenne elég hozzá, hogy leírjam, és ez nekem minden pénzt megér. Persze az én helyzetem biztos más, mert még csak 25 vagyok és ugye "nekem még lehet jobb". Nagyobb összegbe mernék fogadni, hogy nem lesz, de egye fene most hiszünk ebben.
Meg kell látni az életben a jót is, még ha nem is annyira egyszerű.
És ha vannak akik segítenek kitörni a befásulásból, akkor nem kell mereven elzárkózni!

Gondolkodj kevesebbet, helyette inkább élj többet, mert rohadt rövid az élet és a végén nincs újrakezdés.
Nem erről van szó. Ha tudjuk vállalni úgyis megyek.
Mennyi időre megyünk,a szállás,a kaja az mindegy.
Ha akarod megkérem Vicust hogy írjon neked pár nap kimenőt.
Hanem?
Sztem jól. 4,5 körül elgurul,de nem is a benzin aggaszt.
Motrod jól fogyaszt...
Ajaj! Az nem itt van. Nekem számolgatni kell,hogy belefér-e? Nagyon szeretnék elmenni veletek.
Befizettem az egész éves biztit a Frére 05.07-én,de díjigazoló lapot még nem kaptam. Nem is merem használni a motort. Azt mondták,menjek be az átutalást bizonyító számlatörténeti bejegyzés nyomtatott példányával,és már kapom is.
Akkor augusztus végén mennyünk tengerhez.
Augusztusban a vége felé talán nekem is jó lehet pár nap. De az anyagiak erősen kötnek sajnos.
Ez sajnos így van, jól látod.
Az utóbbi egy év nagyon sokat kivett belőlem és tudom, tényleg nem olyan vagyok mint voltam. (remélhetőleg időszakos probléma és javulóban van)
Két hétre sajnos esélytelen elmennünk bárhova de július közepén elmegyünk (pözsóval) Hévízre pár napra, aztán motorozni is kéne, épp ezért mondtam azt hogy aug. 8-tól nekem bármikor jó, mindegy hogyan és hova, megtankolom a GTR-t és benne vagyok bármiben.
Tényleg qrvára kivagyok.
Ott a pont!
De mi csak azért vagyunk ilyenek, mert ti férfiak, azonnal vevők vagytok az aljas módszereinkre