Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Onnan ki se engednének...
A mozaik utcát kéne hívogatni!

Nem szeretem a pályát,nem azon megyek. Ha Ábrus otthon lesz,akkor meglátogatom,ha nem akkor dombóvár-Siófok és a régi 7-esen Bp. Kocsikázunk 1-et a pici lányommal.
Sziasztok.oldaltámasz èrzèkelõje kiesett a helyèrõl, ès most sebessègbe is be tudom inditani kinyitott oldaltámasznál.a kèrdèsem az lenne hogy lehet visszarakni.a sokèves alapjárati ,ès a reggeli hideginditàsi problémám is megoldódoot.a szivó szelepeken 0 szelephèzagot mèrtek az összesen.a szerelö srác azon csodàlkozott hogyan tudtam egyáltalàn beinditani.csak most meg a kuplungot hallom hogy csörög de ha behuzum a kuplungkart akkor elhalgat.ezen gondolom csak a csere segithet.köszi.
Rendben,köszi...
Szia! Délután beszélünk erről,mert fel hívtam a cimbimet,hogy tudnak-e valami kiskaput! Délután vissza csilingel nekem és írok neked! Fel a fejjel!
A most hétvége nem jó, mert van rá esély hogy rajtam lesz. Elötte szólj egy-két nappal és akkor összefutunk.
Hát, szívesen adtam az idomjaimat a kezébe...
Ráadásul, holnapra kész!
Bobi...
Színátírással a helyzet a következő:
Megkérdeztük a Központi Okmányirodát, hogy csak bejegyzés vagy komplett forgalmi csere, vagy mi van...
Válasz a következő: Menjek oda, ahol műszakiztattam, mert be kell vizsgáltatni, hogy változott a szín. Ugyanis a rendőr emiatt elveheti a forgalmim.
Oké.
Műszaki vizsgaállomás: Menjek az NKH-hoz, mert csak ők csinálhatják meg.
Fasza.
NKH: Igen, be kell vizsgáltatni, de erre csak és kizárólag majdhogynem egy komplett műszaki keretén belül van lehetőség (ahol a fékeken kívül mindent átnéznek), mert gondolom pl a hátsó gumim állapotának nagyon sok köze lehet a motorom színéhez...

Tehát, nemcsak komplett forgalmi csere kell hozzá, hanem egy műszaki is.

És mivel 2 hónapja voltam műszakiztatni, így szinte biztos, hogy ezért mégegyszer nem viszem el, hogy nagyjából 22ezerért beírják a forgalmimba, a "bordó" helyett hogy "fekete".

Rajtam viszont sajna nincs több bőr amit le lehetne húzni, így 2 évig lesz ami lesz.
És mellesleg az összes f*szomat be lehet kapni.
Sőt,nekem 26-án is elég....
Úúúúú de rendes vagy,köszönöm szépen! Akkor össze kéne futnunk hétvégén!
Hello!
Én tudok neked adni 27.-re egy protektoros cordurát!
181cm és 84 kg vagyok! Szerintem az L-es körüli!
Miért,mizu?
Akkor már ketten vagyunk.
Hát én még ilyen műanyagossal nem is találkoztam...
Akkor vigyázz, Dunaújváros fölött rosszabb az út, Pest alatt nagy a forgalom, Érdtől főleg, én pl. nem szeretem azt a részt
Gondolom, nem pályázol...
Annak idején én elmentem Siófok felé, aztán pálya, de akkor még nem volt pézes, fél-háromnegyed órát nyertem a 6-oshoz képest - régi szép idők

ui: tán tucc valamit olcsó gázolajra?
Hali
az nem baj attól még meglátogathatunk!
2-en jönnek a munkatársnőjével,és diesel autóm van.
Az intersziti 5 rugóér lehozná (már ha teljeset fizet). Az mégse 12. Ráadásul gyorsabb neked az út a belvárosból 4 óra.
Egy embernek gazdaságosabb vonattal mennie, kettőnek már nem biztos.

Szevassz Gyula!

Holnap megyek a Vicusért Bp.re. Mivel nagyon jól tájékozódom a fővárosban,asszem muszáj lesz elég időben elindulni reggel. Du 2-re kell felérnem.
. . .
Busszal mész? Bérletet vigyél!