Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép napot mindenkinek!
Tegnap megvolt az idei 3000 km- mentem 150 km kört,Adony -Bpest Vác-Szigethalom-Szigetszntmiklós-gondoltam benézek egy két ismerőshöz.Csak cossi volt otthon ,örűltem a találkozásnak. Nem értem el Ati-t se ,Pacito-helyett a sógora jelentkezet:Sajnálom
reggelt!
én is nézem őket
Elvileg a régi biztosítótól lekérhetnék a biztosítási előzményt,de legtöbbször nem veszik a fáradságot.Mivel te díjnemfizetés címén akarsz újat kötni,automatikusan küldik a felszólító levelet.Kérj utalási igazolást a banktól,(vagy csekk )és a fénymásolatát küldd el nekik hogy elhiggyék,be volt fizetve csak újat akarsz kötni.
Csövi
Az egy nagyon jó gép, nekem is van egy. Menni kell neki USB billről, ha nem, akkor valami HW gond van, próbáld másik likba, vagy másik bill-el.
Ma én jöttem legkorábban (az éccakai huhogókat kivéve)
Hali. . Persze..a Tied ha kell
mondta is, hogy megpucolta, mert mesélte, hogy mintha egyszer fogóval meg lett volna szorítva. Meg most, miután kicserélte a vszimeringet, a jobb oldali szár kicsit nedvesedik. Nagyon kicsit, de igen, míg a jobb full hibátlan. Mondta, hogy mintha az a szár meg lenne kopva kicsit. Most figyelgetem, hogy alakul a helyzet.
De hát szétszedte a szerelő nem?
Én annyit szoktam évente csinálni vele, hogy leveszem a nyerget a helyéről, letisztítom az egészet, kinyomom a dugattyút majdnem teljesen és polírpapírral kicsit megdolgozom a felületét, majd befújom szilikonnal vagy megkenem szilikonzsírral. Akkor szépen jár a helyén ahogy kell.
Ha ez nincs elvégezve és ráadásul még télen a retekbe is használják, akkor nem csoda ha beáll az egész.
befog a fasszopó hátsó fék kicsit
hát, ha nekem lenne egy verdám, amire elmaradnék a biztivel és felmondanák, akkor főleg ha 50es és nincs átírási díj, eladnám, valakinek akitől aztán hogy hogynem visszaveszem, és új biztiként kötném meg. mert ha felmondják, és díjnemfizetés miatt kötöd újra, akkor fedezetlenségi díjat kell fizetni ami asszem napi 100Ft. Hoppá, most nézem, hogy smkp-ra nincs is fedezetlenségi díj. akkor mire fel a többtízezer ft? annyi időn át nem fizetted az évi pár ezret? nem hiszem.
na, senkinek nincs eladó hátsó tárcsája? elég jó lenne
köszi ábrus!
Van egy jó sztorim: kötöttem tavasszal biztosítást a sámsonra, neten keresztül, be is fizettem átutalással a pénzt a biztosítónak, 3370 pézt kb. namármost volt olyan lehetőség, h díjnemfizetéssel történő megszűnés miatt akartam újrakötni, mert olyan lehetőség, h vatta új szerződés olyan nincs, vagy ha mégis, még a gatyád méretét is kérik. namármost az előző a groupamanal volt, de mivel nem használtam a motort, minek fizessem be, ezért megszűnt. Namármost ennél a biztosítónál ezek a mocskok azt írják, h nem fizettem be, holott ennek nyoma van a bankban, (uh be is kaphatják szépen, de ezt holnap közlöm is finoman a diszpécserükkel, h megvágtak 3300 Ft-tal, uh ezért már járna) visszamenőleg követelik a zsét, meg valami 36000 Ft-ról hadoválnak! mi a f.szt gondolnak ezek? egyébként most áprilisban utaltam... inkább a motorba tankoltam volna

bemásolom a levelet:

Korábbi értesítésünkkel azonosan tájékoztatjuk, hogy a hivatkozott kötvényszámú gépjármű biztosítási szerződése
díjnemfizetéssel megszűnt.Tájékoztatjuk, hogy a törvényi előírások alapján társaságunkat megilleti a díj esedékességétől
kezdődően a szerződés megszűnéséig terjedő időszakra járó biztosítási díj.Amennyiben a díj jelen levelünk keltétől számított 30
napon belül nem érkezik be társaságunkhoz, úgy követelésünket polgári peres úton érvényesítjük, melynek költségei a
szerződőt terhelik.
A lánc szokott olyankor csattanni a lengővillán ha lazább.
köszi, nekem új gumira lenne szükségem, a hátsót tuti cserélem, csak még nemtom hogy jövök ki a pénzből.
Egy kicsit nem vagyok otthon,es maris arviz.......fasza.
Elsom van,ha kell,de hatsoban is tudok segiteni. De csak jovo heten
nem szeretném, ha 100-nál kiesne alólam

A csattanás nem tudom mi lehet, de úgy rémlik nekem is csinálta valamelyik motorom....
szépestét! ha lassú tempóval, hátsófékkel nagyobbat fékezek, úgy h már blokkol a kerék, csattanást hallok a hátsó kerék felől, egyébként normál fékezésnél nincs ilyen gond, megrángattam a hátsó villát nem e kotyog, de úgy tűnik stabil, mi lehet a probléma, esetleg lánc? meg megvan a gumi hibája, h mért ereszt le, meséltem, h valszeg kis szúrást ejthettek rajta, de a nagy lóf.szt, nézem, h a felni alatt 1 cm-re kb meg van kínálva a gumi oldala, olyan mintha tapétavágó késsel lett volna belevágva, mélyen, de mellette semmi horzsolás vagy egyéb rendellenesség. viszem a gumishoz, ránéz, és aszongya csere, én meg h adj rá pézt . f.sz kivan, ez nem lesz ócsó mutatvány. egyébként minden oké, a csajok imádják, mint egy mágnes, egyfeszt dicsérik, uh nagyon kafa. ami még nagyon tetszik, h a motorosok intenek, és tök jó érzés közétek tartozni
Igazán nincs mit Feri bácsi
A 18as az 2010es, de már el is kelt :)