Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem, az semmi, csak karcnak tűnik. A kis pontokra gondolok. Mintha felverődésből lenne. Vegyek finom polírpapírt?
Kedves Zsófia!
Ennek rendkívül örülök!
Erre gondolsz? (mást nem nagyon látok a képen)
Ha karcolás azon nem csodálkoznék, mert télen menet közben kaphatott a sós-salakos genyóból rendesen. (mindig is mondtam hogy télen vagy terepen használt gépre kell a gumiharmónika, annál jobb védelem nincs. Ősszel kap a GTR is, nem érdekel hogy nem szép)
oksa
mikor jó nekem? az hogy átjössz? holnap este?
Eztet találtam... Mit tanacsoltok? Polirpapír? Hallottam valami polir+pillanatragi kombót is. Beztos nem jó ez így, mert érzem a körmömmel is.
Fááááááááááááábi mikor jóóóóó neked ? Csörögj rám .... és megbeszéljük !
, Képzeljétek el szereztem három szponzort az elkövetkező versenyekre , cserébe fel lesz matricázva a motorom és ingyen be duhajkodhatok (amit így is úgyis megtennék ) .
Hello Feribá! sztem az már keskeny, de ma cseréltem mind a két kerékben tűszelepet, mert néztem, lehet h ott eresztett, most tesztelés alatt áll. annyi kérdésem lenne, h barátnőt lehet e vinni, meg miket vigyek, vagy miket illik, mert nemnagyon tudom a motoros etikettet még! meg a velencei tón lévő fürdőzéshez belépő, vagy ilyesmi kell e?
Igen elektromos benzincsap. Előzményben írtják is.
Asszem a tartalékot csinálja. De biztos jönnek az exup-ősők,és megmondják a tutit.Benzincsap gyanánt műxik asszem.
Halihó!
Valaki fel tudna világosítani,hogy mi az a két vezeték ami a tank aljából jön?A kapcsolási rajz "fuel sender"-nek írja,de minek ad jelet,ha nincs üzemanyag-szintjelző?
Mostmár remélem nem lesz rá szükség, mert fél éven belül ez a harmadik...
Hali Andika!
örülök neki,akkor már nem lehet kifogás a talira jönni!
egy pár 18 ezer ott
Na látjátok megy ez:hívd vagy írj neki
alkusni kötelező!15 a vége
Nagyon szívesen máskor is!
Nagyon szép,durva hang,de azért a yami az yami!
Feri bácsi!
Köszönöm a rugót végre tudunk megint egyenesen menni
Pacito neked is, hogy elhoztad

Aranyáron mennek a féktáecsák sajnos. Autóra ezeknek a töredékéért lehet kapni vadi újat.
Sanyi!
Pont egy ilyen jött szembe az imént
Én meg pláne.