Sziasztok!
Az fz750-be nekem is mindig a balos fosta el magát ,végül az lett a megoldás hogy 3. alkalommal a szimering rugóból vettem ki kb 1,5mm-t utána jó lett
Hali
A motoros talira természetesen jöhet: feleség -barátnő-nincs megszabva . A program közös megbeszélés.Velence 18km /szabad strand./De lehet éjszakai is./
A költség általában egyéni.
Mindenki a saját pénzére van bizva.
A meghívásos tali :pl ez is ,/a meghívó szállásról gondoskodik minimum, de kajálási -ivási lehetőséget megbeszélik,összedobják a pénzt .
A saját igényeit mindenkinek maga kel állnia./pizza rendelés /nem szeretem a közös kaját/ stb.
Most a meghívó én vagyok.
A szállásról meg főétkezésről nekem kel gondoskodnom. /Mert kis alvás azért kel,ne a fáradság urlkodjon másnap/Fő a biztonság/
3x 2 párt külön szobában tudom elhelyezni ,sátoros lehetőség is van ,+a nappaliban 6-8 embernekvan hely bőven.
Azért jelzem ki mit szeret ,hogy azokat betudjam időben szerezni,ne akkor amikor már ott a társaság.
Arra kérek mindenkit, jelezze igy :
Megyek :1 fő, vagy 2 fő,nincs különösebb igényem
Megyek :2 fő, van igényem:rántott hús - pálinka -stb.
Megyek :2 fő, viszek sűtni való szallonát /jöhet!/stb.
Megyek: 2 fő,forróvizes fűrdés/Megoldva/ kűlön szállás /megoldható/
Akinek valami gondja baja van :időben jelezze!
Egyenlőre :ennyi!
Megpróbálhatod de szerintem az nem sokat ér. A Goldwingen sokkal durvább pöttyök és karcok voltak de nem szivárgott egyik sem. (és nem cseréltem szimeringet, az volt benne amivel évek óta állt)
Jó egészséget a picinek és anyukának is.
Milyen nagy hafa van.
Az fz750-be nekem is mindig a balos fosta el magát
Szerencsére az enyémen még nincsenek.
Ilyen a jobb:
az csak akkor ha , már nem lesz hely
2 napra megyek!
Két fő bejelentkezünk,és ami az alvást illeti nekünk a sátor is megteszi!
A motoros talira természetesen jöhet: feleség -barátnő-nincs megszabva . A program közös megbeszélés.Velence 18km /szabad strand./De lehet éjszakai is./
A költség általában egyéni.
Mindenki a saját pénzére van bizva.
A meghívásos tali :pl ez is ,/a meghívó szállásról gondoskodik minimum, de kajálási -ivási lehetőséget megbeszélik,összedobják a pénzt .
A saját igényeit mindenkinek maga kel állnia./pizza rendelés /nem szeretem a közös kaját/ stb.
Most a meghívó én vagyok.
A szállásról meg főétkezésről nekem kel gondoskodnom. /Mert kis alvás azért kel,ne a fáradság urlkodjon másnap/Fő a biztonság/
3x 2 párt külön szobában tudom elhelyezni ,sátoros lehetőség is van ,+a nappaliban 6-8 embernekvan hely bőven.
Azért jelzem ki mit szeret ,hogy azokat betudjam időben szerezni,ne akkor amikor már ott a társaság.
Arra kérek mindenkit, jelezze igy :
Megyek :1 fő, vagy 2 fő,nincs különösebb igényem
Megyek :2 fő, van igényem:rántott hús - pálinka -stb.
Megyek :2 fő, viszek sűtni való szallonát /jöhet!/stb.
Megyek: 2 fő,forróvizes fűrdés/Megoldva/ kűlön szállás /megoldható/
Akinek valami gondja baja van :időben jelezze!
Egyenlőre :ennyi!