Szia Bobi!
Igazán nincs mit, bárcsak jobb hírekkel szolgálhattam volna
És köszönöm a pozitív véleményt
Szerintem egész jó a matt fekete, bár eleinte én is nagyon tiltakoztam ellene, de kellemes csalódás lett végül
Pláne, hogy az egész motor festése megvan kb 5ezer pénzből, és ha én meg tudtam csinálni, akkor erősen kétlem, hogy neked ne sikerülne
Sziasztok! hello Andi köszi a kimerítő választ hát ez nem semmi azthiszem a motorom fekete marad de ahogy elnézegetem a tiédet még az is meglehet hogy matt fekete.egyre jobban tetszik majd egyszer ha látom élőben hogy milyen lett a tied majd eldöntöm.
(basszus az ördögöt csak sikerült a falra festenem asszem elmegyek festőnek
Köszönöm mindenkinek kai válaszolt ! Holnap felhívom azt a kipufogós gyereket meg még 2 bontót is biztosan ami biztos. Hétfőn kérdezek rá egy műszakira de majd szerkesztünk bele valami tompítást :)
Az egész barátinak tűnik. Vicusnak is kell valami gúnya,mert nincs neki.Legalább egy dzseki. Múltkor kicsit panaszkodott,hogy megfájdult a térde hátul,
Igazán nincs mit, bárcsak jobb hírekkel szolgálhattam volna
És köszönöm a pozitív véleményt
Szerintem egész jó a matt fekete, bár eleinte én is nagyon tiltakoztam ellene, de kellemes csalódás lett végül
Pláne, hogy az egész motor festése megvan kb 5ezer pénzből, és ha én meg tudtam csinálni, akkor erősen kétlem, hogy neked ne sikerülne