Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adtam neki! 4000-es fordulat! Tiszta észvesztő!
Hát akkor passzolom a kérdést.
Valamelyik nap úgyis megyek és kiderül.
Akkor megtépted a szarvát...
Nekem ráérne
Az okmányiroda honlapjáról:
"Színváltozás:
- forgalmi engedély
- 2.300,- Ft eljárási illeték
- személyi és lakcímigazolvány."
És akkor nem ér rá?
Ne fesd az ördögöt a falra, mert a végén még kitalálják ezt is
Gyula!
Nekem az már csak 2 év múlva esedékes...
90-100 körül.
Néztem most az RS 2-est elég bitang....
hát egy fokkal jobb mint ha eredeteztetni is kellene de nem is értem mért nem kell pedig úgy még egy bőrt le lehetne húzni az emberről. azért lehet hogy fehér lesz a motorom.köszi
Nem kell.
Következő műszaki vizsgán egyszerűen ráírják a vizsgalapra az új színt és ha jól emlékszem akkor 2,3e-ért bejegyzik a forgalmiba. (amikor mentem a Goldwinget átíratni előtte volt műszakin is. Nekem csak beírták az új színt és kész)
Még annyit: a törzskönyvön már nincs rajta a szín így az miatt nem kell cserélni.
nekem volt 777 és 888,azokat is szerettem,de az igazi az rs1 és rs2...
89§.
(4) Új forgalmi engedélyt kell kiállítani
a) a 17. melléklet C. pontja szerinti forgalmi engedély harmonizált közösségi kódokkal jelölt adatainak változása, valamint a forgalmi engedély hátoldalán a címke vagy a hivatalos feljegyzések részére fenntartott hely betelte esetén;

C. A járművek nyilvántartásba vételéhez kapcsolódó okmányokról szóló 1999/37/EK irányelv figyelembevételével kiadásra kerülő forgalmi engedély tartalmi elemei

...

R - a jármű színe

(Kis magyar valóság)...
a legjobb sisakom idáig,az 1 kg-os súly nem hazudik,olyan,mintha sapkában motoroznál
nagy a látószög,pin-lock nélkül is elég jó a páramentesség,szélzaj 150-ig jó,felette meg az összes szar
a legnagyobb előnye azért a súlya,és nekem a karbon is nagyon tetszik
Nem hál istennek.
Én is most szenvedek ezzel, mert úgy tudtam, hogy 2000 pénzért be lehet jegyeztetni a forgalmiba a színváltoztatást, de kiderült, hogy nem, komplett forgalmit kell cserélni 6000ért...
(Rendőr mondta, úgyhogy sajnos ez fix).
Marushin 999RS FUNDO Ezt nézegettem!
Andi!a szinátírás az tényleg úgy megy hogy eredetvizsgáztatni is kell?
És milyen? Menetzaj,? És elég könnyű?
Rendben,köszönöm!
Kíváncsi vagyok.....
sziasztok
nekem már a 3. ilyen sisakom van,most éppen egy rs1