Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap dolgozol?
Na gyerekek,Gyuszkó elmegy majd az ebèdèrt,ès dèl körül elindulok Polgárdiba.
Ti legyetek jòk,majd vasárnap jövök vissza.
Na nem sokáig ment 4000-en,nem kormos a kipuja.

Csak az a baj, hogy én hithű ateista vagyok.
Az mekkora buli lenne!
Tegnap elvittem a MÉH-be 3db akksit, (egy 55Ah-t és 2db 44Ah-t) 3db csaptelepet (egy konyhait és két fürdőszobait) valamint egy két égős kemping szerű gázfőzőt. Kaptam értük ötezret.
Megyünk keresztelőre :szervezzed meg!Szépen fog kinézni a templomban a sok motoros ruhás résztvevő.
Hali
nekem tiszta fekete volt a multkor,mikor a rendőr megállított.mondja is ,hogy ennek sárgának kellene lenni. Mire mondom:összetörtem és ez van most helyette, megnézte az alvázszámot és mehettem.ennyi.
köszi. Úgy tűnik, hogy minden ok. Ha holnap reggel sem lesz gond, hozom haza őket a korházból.
Nem veszi fel.
Jó éjt.
Ne má mé kínzod Sanyi, 4000? Kormos lesz a csöved ha 3000 fölé forgatod
Nézd meg az enyém fehér és kék a forgalmi szerint fehér
És a másikkal nem sikerült beszélni, vagy nem tetszett neki a terv?
Okés, te tudod, amelyik neked jobb.

Én azon gondolkoztam, hogy ha megállítanak és nagyon bele akarnának kötni, akkor max azt mondom, hogy ezek az idomok csak átmenetileg vannak most rajta, amíg a másik fényezőnél van... és mivel ugye az eredeti színét kapja vissza, akkor minek papírozzak 2x, hiszen csak 1 hetet vesz igénybe a dolog...
Szerintem a színért nem ugatnak ha megállítanak. (mivel tegnapelőtt lett átfestve és még nem volt időd átíratni)
Úgy néz ki hogy a kartali csávót kéne meglátogatni.
Ma hívott és mondtam neki hogy mi a terv, simán benne van és odaadja 20e-ért.
Te állat!
Én is imádlak csak Vicus meg ne tudja! . .
Én amikor átírattam a színt azt mondták, hogy azt írják bele amiből több van a motoron. Nekem kb egyformán volt kék meg fehér, így választhattam. Az volt a szerencsém, hogy pont betelt a forgalmi vizsga után és így is úgy is cserélni kellett így ez nem került pénzbe. De ez már vagy 6 éve volt.
Elvileg a fehér, de én már nem merek semmit mondani
Én meg holnap elmék az ocsmányba és kiderül minden.
Majd egyszer próbáld ki, hogy elforgatod tízezerig, meg fogsz lepődni besza-behu... De ne üresbe!
majd írd le a tutit légyszi előre is köszi
még azt szeretném tudni hogy a 93' körüli piros fehér gyári fzr mintás motoroknál mi a bejegyzett szín.
Jobban mondva azért nem ér rá, mert állítólag 5 és 50ezer között lehet az ejnyebejnye.
Nekem meg 5 sincs fölöslegbe, nemhogy 50.