Tegnap elvittem a MÉH-be 3db akksit, (egy 55Ah-t és 2db 44Ah-t) 3db csaptelepet (egy konyhait és két fürdőszobait) valamint egy két égős kemping szerű gázfőzőt. Kaptam értük ötezret.
Hali
nekem tiszta fekete volt a multkor,mikor a rendőr megállított.mondja is ,hogy ennek sárgának kellene lenni. Mire mondom:összetörtem és ez van most helyette, megnézte az alvázszámot és mehettem.ennyi.
Én azon gondolkoztam, hogy ha megállítanak és nagyon bele akarnának kötni, akkor max azt mondom, hogy ezek az idomok csak átmenetileg vannak most rajta, amíg a másik fényezőnél van... és mivel ugye az eredeti színét kapja vissza, akkor minek papírozzak 2x, hiszen csak 1 hetet vesz igénybe a dolog...
Szerintem a színért nem ugatnak ha megállítanak. (mivel tegnapelőtt lett átfestve és még nem volt időd átíratni)
Úgy néz ki hogy a kartali csávót kéne meglátogatni.
Ma hívott és mondtam neki hogy mi a terv, simán benne van és odaadja 20e-ért.
Én amikor átírattam a színt azt mondták, hogy azt írják bele amiből több van a motoron. Nekem kb egyformán volt kék meg fehér, így választhattam. Az volt a szerencsém, hogy pont betelt a forgalmi vizsga után és így is úgy is cserélni kellett így ez nem került pénzbe. De ez már vagy 6 éve volt.
Ti legyetek jòk,majd vasárnap jövök vissza.
Csak az a baj, hogy én hithű ateista vagyok.
nekem tiszta fekete volt a multkor,mikor a rendőr megállított.mondja is ,hogy ennek sárgának kellene lenni. Mire mondom:összetörtem és ez van most helyette, megnézte az alvázszámot és mehettem.ennyi.
Jó éjt.
Én azon gondolkoztam, hogy ha megállítanak és nagyon bele akarnának kötni, akkor max azt mondom, hogy ezek az idomok csak átmenetileg vannak most rajta, amíg a másik fényezőnél van... és mivel ugye az eredeti színét kapja vissza, akkor minek papírozzak 2x, hiszen csak 1 hetet vesz igénybe a dolog...
Úgy néz ki hogy a kartali csávót kéne meglátogatni.
Ma hívott és mondtam neki hogy mi a terv, simán benne van és odaadja 20e-ért.
Én meg holnap elmék az ocsmányba és kiderül minden.
Nekem meg 5 sincs fölöslegbe, nemhogy 50.