de jó hogy nem vettem ilyentet, a mostani kormány állásnál egyenesen ülök 180ig és nincs turbulencia 160ig semmi szélzaj 160 felett kezd el kicsit susogni a szél
Persze! imádom, nagyon kezes kis gép, nem érzem, h túl nagy lenne, de azért tisztelem az erejét, és nagyon jól fekszi az utat! mondjuk kényelem szempontjából még szokni kell, 50 km után már érzem, h meg kéne állni kicsit
Kb nekem is ilyen a plekóm és nekem is pont a képembe veri a szelet. Én viszont gondolkozok egy gyári méretűn, az hátha csak a mellkasomig tolná és az nem lenne olyan zavaró.
biztos van belőle jó is csak nem az én pénztárcámhoz való(pedig nem a legolcsóbat vettem van ismerős aki ezzel foglalkozik nagyban azért őt kifaggatam felrakás meg minőség terén is de nekem nem vállt be esetleg ha még mindíg jönni akartok vácra Pacítóval akkor mindenképpen fussunk össze.
semmi baja csak bevontam karbon fóliával és nem vált be gyakran feljön a hajlatoknál és engem zavar viszont a hátsó idomot alakítgattam és a fólia alá csak fekete sprayt fújtam ezért ha a fóliát leszedem azt fényezni kéne metál feketére de valami ütősebre gondoltam ezért lett karbonos de a matt fekete se lenne rossz, hát ha a tiédet te csinálod akkor meg le a kalappal .
Viszont a gumik azok kegyetlen jók! Úgy lehet vele kanyarogni mint egy robesszal. Lett egy új motorom. Talán nem véletlen, hogy ezeket párban jó cserélni, mert akkor ugyan az a profil, minőség, víz kiszorítás meg ilyesmi...
Felkerült az MRA túra plexi. Nem néz ki olyan ostobán, egész tűrhető. Viszont nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Lehet hogy a tükrök keltik a turbulenciát, megpróbálok tükör nélkül majd menni egy kört. Viszont be lehet kucorodni alá egész könnyen akkor csönd van, de úgy ritkán utazok. Before-after:
Andinak üzenem,hogy nem tudnak segíteni,sajna végig kell zongorázni!
1x ha van kedved elgurulhatnál felénk, tudnánk dumálni, úgyse vagyunk messze, a 2esen 28km