Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megvenni eszem ágában sincs és igazából a tulajdonságait el se olvastam, csak a sport-túrásítás fogta meg a tekintetem.
és még annyit, hogy nem lehet 94-es, és sztem nem is EXUP.
Az ötlettel szerintem se. Csak azzal, hogy meg is valósította
Nekem nem tetszik, de még szerencse, hogy ez egyéni. Amúgy jó drágán próbálja adni...
Pedig szerintem a ötlettel nincs semmi gond
Nem. Nem nézünk horrorfilmet.
Ezt láttátok már?
Meglepően harmonikus átépítés, annak ellenére hogy sokkal szebb is lehetne még....
lemezanya néven gugli. ad jó sok lehetőséget.
Szombat!
link
szerintem: Fabory
sziasztok!
Boltba?
Szerintem ha tenyészteni nem akarjátok akkor a papír csak felesleges nyűglődés. Attól az a kutya még az ami, hogy nincs róla "bizonylat".
Nekünk fajtiszta németjuhászunk van, anno kérdezte a tenyésztő, hogy kérjük-e a papírokat, de mivel tudtuk hogy kb semmihez nem fog kelleni, ezért egyértelmű volt, hogy a papírozás csak pénzkidobás lett volna még pluszba.
Ilyen patentot szerintetek hol tudok venni? M5 a menet
Torzskonyv. Elso oltasok, azt,annyi. Az a kerdes h jo lenne e neku,nalunk, es mennyire.stresszes a mi reszunkrol.
Látom jöttek ötletek, bovdent veszek is, jó lesz egy tarcsi. De megoldottam közben, Feribácsi telefonos segitségetnyujtott, hálás köszönet érte.

Szóval a gond nem is a bowden volt, bármindig az szakadt el a karnál,hanem a kuplung lamella sor. Eddig ezt én még nem bontottam meg. Most leszedtem a deknit és már elsőre szembeötlött,hogy a lamellák kicsit furcsán állnak egymáshoz képest. Kivettem az összeset és látom ám hogy valami korábbi
mókmester berakott hátra egy plusz vas betétet a sor mögé.
Ezzel túlfeszitette a rugókat ezért volt nekem ennyire kemény a
kuplungom. Összeraktam a rendesen 9db lamella,8 db vasbigyó
és tökéletes a paripa kapar mint gyöngytyúk a réten.
A kuplung is kellemesen puha.Most örülök
http://www.cma-motor.hu/Kuplun...

Csak sajna holnap reggelig ezzel nem sokra mész.
Vedd le a kislánckerék fedelét,abba fut bele a kuplung bowden,és abban van a kiemelő nyomómechanika is.Két,ferdeíves tárcsa van egymáson,ahogy húzod a bowdent elfordul az alsó és emeli a felsőt,nézd meg nem kopottak,hullámosak a ferde pályák,mert akkor is akadozhat,vagy az alsó el tud -e fordulni rendesen,hátulról bejuthat kosz és berakódhat ami megfogja és nem tud rendesen elfordulni.
Édes pofa
Mit értesz azalatt hogy semmije nincs?
SOS segitség kellene kuplungbowden ügyben. Még a multhéten elszakadt, és azóta kinlódók vele. Vettem kismotor boltban valamilyet
(etz) átalakitva de mindegyik amit próbáltam, akadozik darabos
a kuplung szinte használhatatlan. Tiszta ideg vagyok tőle nemtudom mit tegyek, hajnalban mennem kell Kaposvárra visza.
Igen Feribácsi itt, sajnos nem is tudok menni a talira ez már biztos
Kösz, Feri bátyám!
Hali Pupu
Nálatok?