Ez "csak" a vizsgahelyre vonatkozik,minimum öt kép készítendő ( bal elől,jobb hátul,alvázszám,típustábla,km.számláló),azért ez már mutat valamit.A vizsgasoron a hatóság meg tudja "fogni " a járművet és max két óra időtartamra ellenőrzés céljából visszatarthatja,na ekkor van balhé,ha valami nem felel meg az előírásoknak. A közút az más tészta ,ott az üzembentartó felelős a megfelelő műszaki állapotért.
Csak jelzem: Itt voltunk többnyire mikor jártunk annak idején. (látok némi fejlődést a 10 évvel ezelőtthöz képest) Akkoriban még elég olcsó volt, ha sima sátoros menet akkor jó, bár egy apartman nyilván sokkal fa&szább lenne. (mondjuk a vidin nem sok látszik) http://youtu.be/Ybxatd3cGIU
Szerinted nekem jò érzés volt amikor anno már a lelkemet is eladtam hogy ki tudjam fizetni a motort és felhívtál hogy így szar ùgy szar nem lesz belőle semmi, nekem meg már a könnyeim folytak (csak azt nem láttad te galád) majd egy fél òrányi fikázás után közlöd hogy semmi baja azon kívül hogy neked kényelmetlen?
Hát én sem megkönnyebbülést éreztem akkor.
De lehetek mert amióta először leírtad és ráadásul még a másik hihetetlen telefonon meg is erősítette, elég sz&rul éreztem magam miatta. (bár nem volt közöm hozzá)
Még fel sem hívtalak miatta mert tényleg azt gondoltam hogy kivagy és inkább nem is hozom szóba.
Tegnap amikor kiderült hogy átb&szás....... hát nem megkönnyebbülést éreztem.
Pupu-Andi téma: Én már azt sem hiszem el, ha azt mondja valamelyik, hogy sziasztok én vagyok, mert rendre kiderül töke van a menyasszonynak, vagy épp nincs
télimotor téma: azért megnézném ahogy itt nálam dombnak felfele 40 cm-es hóba földúton valamék kimegy innen
Feladó:
Motordiszkont ajanlatkeres@motordiszkont.hu
Tárgy: Válasz a(z) 2013/5862 számú ajánlatkérésre
Érkezett:
Ma 10:33
Tisztelt Ábrahám József!
Honlapunkon Ön a(z)2013/5862 számú ajánlatkérésben, az alábbi termék(ek)re kért ajánlatot:
név mennyiség ár/db ár összesen
Kawasaki levegőszűrő 1 11895 Ft 11895 Ft
Fizetendõ összesen (szállítási ktg nélkül): 11895 Ft
Amennyiben ajánlatunkat elfogadja, kérem kattintson ide! (Megrendelés visszaigazoló link)
A megadott alkatrészek eredeti gyári új alkatrészek.
Itt voltunk többnyire mikor jártunk annak idején. (látok némi fejlődést a 10 évvel ezelőtthöz képest) Akkoriban még elég olcsó volt, ha sima sátoros menet akkor jó, bár egy apartman nyilván sokkal fa&szább lenne. (mondjuk a vidin nem sok látszik)
http://youtu.be/Ybxatd3cGIU
Hát én sem megkönnyebbülést éreztem akkor.
Még fel sem hívtalak miatta mert tényleg azt gondoltam hogy kivagy és inkább nem is hozom szóba.
Tegnap amikor kiderült hogy átb&szás....... hát nem megkönnyebbülést éreztem.
PL én a big-bike-ból rendelek és ott is a nagyvas árak a mérvadók
télimotor téma: azért megnézném ahogy itt nálam dombnak felfele 40 cm-es hóba földúton valamék kimegy innen
Szevasztok
Most már nem hiszek el semmit egyőtöknek sem.
Motordiszkont ajanlatkeres@motordiszkont.hu
Tárgy: Válasz a(z) 2013/5862 számú ajánlatkérésre
Érkezett:
Ma 10:33
Tisztelt Ábrahám József!
Honlapunkon Ön a(z)2013/5862 számú ajánlatkérésben, az alábbi termék(ek)re kért ajánlatot:
név mennyiség ár/db ár összesen
Kawasaki levegőszűrő 1 11895 Ft 11895 Ft
Fizetendõ összesen (szállítási ktg nélkül): 11895 Ft
Amennyiben ajánlatunkat elfogadja, kérem kattintson ide! (Megrendelés visszaigazoló link)
A megadott alkatrészek eredeti gyári új alkatrészek.
Nagyvas: 6440Ft
MO shop: link
Nem rossz mi?
Magamtòl sose tennèk ilyet
Gyakorlat teszi a rutint!