Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 2. gyertya volta ludas, tiszta olajos trutymó volt, kivesz, gázrózsa kiéget, megtisztít, visszarak, kibillentett hűtő vissza a helyére, indít, fú, de szépen jár az annya iskoláját, aztán nézem, mi az a kis tócsa, ami nő alatta, hát csak úgy folyik belőle a benzin. holnap átnézem, lehet meglöktem valami csövet.
Esetleg meg tudom kérdezni nektek Trogírban egy kőházrész két szoba nappa,j + zuhanyzó a szigeten Arbania-ban. Az egyik barátom anyjának a testvérének a tulajdona. Magyarok. A másik lehetőség a Sóós Zoli bácsi a BMW szerelő,akinek több apartmanja is van lent. (Régen Ő volt a Sóós & Schneider autóház tagja) Egyébként tök jőfej az öreg.
Felőlem is mehetünk találomra, csak akkor korán kell odaérni, hogy legyen idő kidolgozni a B tervet.
Akkor profi vagyok . Minden nap megyek,hol ezzel,meg azzal tök mind1 milyen idő van.
Csak tenger legyen mellette.
Oké, én nem is akarok ebbe belefolyni, ebben te vagy az expert mivel te jártál ott többet. Nekem mint mondtam tökmindegy hogy hova megyünk.
Ja, ezt nem láttam.
Itt vannak már 40 juró alatt is, szóval a sátor felejtős.
Mi Sukosanba meg a környékére jártunk, vagy 10-12x voltunk már, és mindig megfogadjuk, hogy nem bérlünk előre, mert annyi a kiadó ház, hogy csak na, és olcsóbb beesve, de nem mertük megkockáztatni, mert nekünk 10 személyes ház kellett, az kevesebb van. De 4 fős, mint a nyű.
Már az epertmenesre gondolok utána, nem a kempingesre. (az tényleg külföldi)
Külföldi a nyavalyát! Váltsd át Magyarra.
Sátorozás meg csak végszükség esetén ha nem lenne szabad epertmen. (én is ismerem a hátrányait)
Továbbá a korral jár a hajnali hugyozás, de ezt megtudod te is nemsoká - a széles látókört nem biztos
Kűfődi nyelven van de külön kell tejelni a villanyé meg a bjleré is
Meg első nap még 20 kuna.
Vagy valamit átléptem?

Ui: igazából én nem szívesen sátorozok, nem tudom jóérzéssel otthagyni a cuccom, nem tudok benne felállni, nincs benne hűtőgép meg TV, se zuhanyzó, aludni is xar benne, és mindezek tetejébe még cipelnem is kell a hátamon, matracostú/pokrócostú. Persze, ha féláron lenne, akkor xopnék vele, de csak ha mindenképp erre szavaztok.
Ott a Cicában is jó lenne mert legalább nem kell hídpénzt fizetni minden ki/be menetelnél.
Persze. De tessék továbbolvasni.
Józsi, úgy hirtelen nézve ez 125 kuna/nap/fő, ami kb. 6000 Ft, apartman meg 48-60 ejró/3 ember, vagyis szintén 6000 Ft max... de 4 emberre is ugyanennyi lenne...
Crikvenicán találtam faxákat, majd este még gyűjtök.
Hát igen, ez a széles látókör és az intelligencia a korral jár. Minden elismerésem te nagyképű önimádó sznob.
Tudodhogynagyonnagyon
1:
2:
Ezek is hasonló pénzből mennének ha jól számolgattam.
Persze ezeket csak úgy láttam.
Hm.
Kár volt.
Dehát tévedni emberi dolog.
Van ez így, legalább ismét tanultam valamit.
Nincs miért elnézést kérned, akkor az volt a véleményed, ennyi. Én nem nehezteltem emiatt sose, az csak jó, ha valaki kiáll a másikért...