a 2. gyertya volta ludas, tiszta olajos trutymó volt, kivesz, gázrózsa kiéget, megtisztít, visszarak, kibillentett hűtő vissza a helyére, indít, fú, de szépen jár az annya iskoláját, aztán nézem, mi az a kis tócsa, ami nő alatta, hát csak úgy folyik belőle a benzin. holnap átnézem, lehet meglöktem valami csövet.
Esetleg meg tudom kérdezni nektek Trogírban egy kőházrész két szoba nappa,j + zuhanyzó a szigeten Arbania-ban. Az egyik barátom anyjának a testvérének a tulajdona. Magyarok. A másik lehetőség a Sóós Zoli bácsi a BMW szerelő,akinek több apartmanja is van lent. (Régen Ő volt a Sóós & Schneider autóház tagja) Egyébként tök jőfej az öreg.
Ja, ezt nem láttam.
Itt vannak már 40 juró alatt is, szóval a sátor felejtős.
Mi Sukosanba meg a környékére jártunk, vagy 10-12x voltunk már, és mindig megfogadjuk, hogy nem bérlünk előre, mert annyi a kiadó ház, hogy csak na, és olcsóbb beesve, de nem mertük megkockáztatni, mert nekünk 10 személyes ház kellett, az kevesebb van. De 4 fős, mint a nyű.
Kűfődi nyelven van de külön kell tejelni a villanyé meg a bjleré is
Meg első nap még 20 kuna.
Vagy valamit átléptem?
Ui: igazából én nem szívesen sátorozok, nem tudom jóérzéssel otthagyni a cuccom, nem tudok benne felállni, nincs benne hűtőgép meg TV, se zuhanyzó, aludni is xar benne, és mindezek tetejébe még cipelnem is kell a hátamon, matracostú/pokrócostú. Persze, ha féláron lenne, akkor xopnék vele, de csak ha mindenképp erre szavaztok.
Józsi, úgy hirtelen nézve ez 125 kuna/nap/fő, ami kb. 6000 Ft, apartman meg 48-60 ejró/3 ember, vagyis szintén 6000 Ft max... de 4 emberre is ugyanennyi lenne...
Crikvenicán találtam faxákat, majd este még gyűjtök.
Itt vannak már 40 juró alatt is, szóval a sátor felejtős.
Mi Sukosanba meg a környékére jártunk, vagy 10-12x voltunk már, és mindig megfogadjuk, hogy nem bérlünk előre, mert annyi a kiadó ház, hogy csak na, és olcsóbb beesve, de nem mertük megkockáztatni, mert nekünk 10 személyes ház kellett, az kevesebb van. De 4 fős, mint a nyű.
Sátorozás meg csak végszükség esetén ha nem lenne szabad epertmen. (én is ismerem a hátrányait)
Meg első nap még 20 kuna.
Vagy valamit átléptem?
Ui: igazából én nem szívesen sátorozok, nem tudom jóérzéssel otthagyni a cuccom, nem tudok benne felállni, nincs benne hűtőgép meg TV, se zuhanyzó, aludni is xar benne, és mindezek tetejébe még cipelnem is kell a hátamon, matracostú/pokrócostú. Persze, ha féláron lenne, akkor xopnék vele, de csak ha mindenképp erre szavaztok.
Crikvenicán találtam faxákat, majd este még gyűjtök.
2:
Ezek is hasonló pénzből mennének ha jól számolgattam.
Persze ezeket csak úgy láttam.
Dehát tévedni emberi dolog.
Van ez így, legalább ismét tanultam valamit.