Mi már megittuk tegnap délután
Józsi, a sárga csekkeket ne tartsd a látóteredben, nem egészséges, rontja a morált. Dobd ki pi*ába, vagy fizesd be, ne nézegesd
A kuplungkart megcsináltam, egy 2x1 centis fémlemez segítségéve, jobb, mint gyárilag, mert oldalirányú terhelésre elhajlik
Hali mindenkinek
Most egy kávézóbol irok.
Először is bocsi ,hogy nem voltam :
A net átalakitás alatt,a héten új rendszert kap.1mega volt eddig, ami bexart.
Most épitik be a 10 megást,de még nem tudom mikortól lesz.
Fegya egy cimet kérek:
jaszi ha kel a méret ?: jelezzed
Pacito köszi az aggodalmat.
Üdv a hazatérőknek is.
Telón elérhető vagyok,ha valami gond van!
Castrolt meg ne vegyél. Vannak itt olyanok akik esküsznek rá, de ha castrol a doboza akkor bármi lehet benne. Hunoil alatti is.
Én a műanyagiparban dolgozok és ismerős kis cégek az Ariel-es és a castrol flakonok gyártásából élnek. Csak én ismerek személyesen 3 ilyen céget. A vevőik 2 kérése: számla nélkül és tökéletesen egyezzen meg a flakon az eredetivel.
Nemá, tényleg? Nem erős az? Mert a manual 10w30-at is enged. Persze tudom, hogy itt nagyobb a tapasztalati bölcsesség, hallgatni is fogok rá, csak meglepő. Tényleg ilyen erős olaj kell bele?
Ez a kéztartás a 2 km-es gyalogtúra alatt heveny izomgörcsöt okozott a váll és hátizmaimban. Így jár aki csak egy kis női hátizsákkal indul el vásárolni.
Józsi, a sárga csekkeket ne tartsd a látóteredben, nem egészséges, rontja a morált. Dobd ki pi*ába, vagy fizesd be, ne nézegesd
A kuplungkart megcsináltam, egy 2x1 centis fémlemez segítségéve, jobb, mint gyárilag, mert oldalirányú terhelésre elhajlik
https://www.youtube.com/watch?...
Most egy kávézóbol irok.
Először is bocsi ,hogy nem voltam :
A net átalakitás alatt,a héten új rendszert kap.1mega volt eddig, ami bexart.
Most épitik be a 10 megást,de még nem tudom mikortól lesz.
Fegya egy cimet kérek:
jaszi ha kel a méret ?: jelezzed
Pacito köszi az aggodalmat.
Üdv a hazatérőknek is.
Telón elérhető vagyok,ha valami gond van!
Én a műanyagiparban dolgozok és ismerős kis cégek az Ariel-es és a castrol flakonok gyártásából élnek. Csak én ismerek személyesen 3 ilyen céget. A vevőik 2 kérése: számla nélkül és tökéletesen egyezzen meg a flakon az eredetivel.
Szerintem oda kellene menni jövőre.
Hát köszönjük szinte éreztem a szelet :) Nagyon jó lehetett, remélem én is eljutok eccer ilyen túrára :)
Szép estét mindenkinek.
A múlt héten voltam túrázni Erdélyben. :-)