Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És a többirknek is sziasztok!
Üdv itthon!
A második gondolathoz: Vagy kezdjen DNS kísérletekbe a garázsban
Én esküdni mertem volna hogy az ottani konyhafelszerelés része volt.
Egy fenét Vinodolskiból... otthonról vittem, Pécsről, része az uti felszerelésnek
Igaz, odafelé még a kenyér volt belecsomagolva
Köszönjük, ez bizony színtiszta gyakorlati tapasztalat :)
Majd valamikorra összeszedek valamit. (nem volt túl eseménydús)
Néhány gyors tapasztalat a túráról:
- a motorok jól működtek végig, semmi hiba, az én fogyim 6 körül, Csövié kevesebb, Ábrusé több, ahogy erre számítani lehetett.
- az FZR nem túrázásra való, arra kényelmetlen, ideges, és túl erős. Ha valaki 6-800 km-es utakat akar csinálni, olyasmit vegyen, mint az Ábrusé. Vagy BMW-t
- a full protektoros bőrruha nehéz 11 órán keresztül és csak ismételni tudom: túrára nem jó, oda egy vékony Cordura öltözet kell, az kényelmes egész nap, meg mellé esőruha.
- csomagot vinni FZR-en nehézkes, pókozgatni-genyázni, túrára túradoboz kell (mi véletlen, az arra készült motorokon épp az van )
- előzetes útvonalterv, és annak ismerete fontos, meg korszerű eszközök is (navi) és használatuk. Nálunk volt 3db is, mégis eltévedtünk 3x is (igaz, rövid időre)
- hosszú útra fel kell készülni technikailag, mert egy kis hiba is meg tud xívatni (nálam pl, ha szerencsétlenebbül törik a kuplung kar, betett volna a túrának alaposan )
- hirtelen ennyi.
No én is belinkeskedek mán egy képet :) Íme az új szerzeményem: egy igazi versenyzongora
Nem hülyülni! Ez tiszta káprázat Marhajáú ,
Én is, fél 10 után kicsivel. Az utolsó 100 km nagyon xar volt, esett, nyomvályús az út nagyon, és sötét volt. 70-el tudtam menni
mindenki!
21:20-ra értem haza. Jó menet volt....Itthon vettem észre, hogy a mellső féklámpa kapcsoló nem dolgozik. Vacsora megvolt, most fürdés alvás mert kivagyok mint a ló.

Üdv újra itthon!
Kérünk majd egy Tőled megszokott részletes élménybeszámolót!
Remélem azóta Csövi és Laci is hazaért baj nélkül.
Most mennem kell az asszonyért.
Bocs sanyám hogy nem vettem fel, épp akkor (már) Mecseknádasdon tankoltunk.
És itthon: 568 km ajtótól ajtóig.
Hazafelé:
Ma reggel indulás előtt:
Jó éjt!
Köszi!

Ő szokott néha ide irogatni ugye?
Küld el erre az emilre a számlaszámot freddurst75@freemail.hu
Ez az egyetlen lehetőséged hogy visszakapd az adományod.