Néhány gyors tapasztalat a túráról:
- a motorok jól működtek végig, semmi hiba, az én fogyim 6 körül, Csövié kevesebb, Ábrusé több, ahogy erre számítani lehetett.
- az FZR nem túrázásra való, arra kényelmetlen, ideges, és túl erős. Ha valaki 6-800 km-es utakat akar csinálni, olyasmit vegyen, mint az Ábrusé. Vagy BMW-t
- a full protektoros bőrruha nehéz 11 órán keresztül és csak ismételni tudom: túrára nem jó, oda egy vékony Cordura öltözet kell, az kényelmes egész nap, meg mellé esőruha.
- csomagot vinni FZR-en nehézkes, pókozgatni-genyázni, túrára túradoboz kell (mi véletlen, az arra készült motorokon épp az van )
- előzetes útvonalterv, és annak ismerete fontos, meg korszerű eszközök is (navi) és használatuk. Nálunk volt 3db is, mégis eltévedtünk 3x is (igaz, rövid időre)
- hosszú útra fel kell készülni technikailag, mert egy kis hiba is meg tud xívatni (nálam pl, ha szerencsétlenebbül törik a kuplung kar, betett volna a túrának alaposan )
- hirtelen ennyi.
mindenki!
21:20-ra értem haza. Jó menet volt....Itthon vettem észre, hogy a mellső féklámpa kapcsoló nem dolgozik. Vacsora megvolt, most fürdés alvás mert kivagyok mint a ló.
Igaz, odafelé még a kenyér volt belecsomagolva
- a motorok jól működtek végig, semmi hiba, az én fogyim 6 körül, Csövié kevesebb, Ábrusé több, ahogy erre számítani lehetett.
- az FZR nem túrázásra való, arra kényelmetlen, ideges, és túl erős. Ha valaki 6-800 km-es utakat akar csinálni, olyasmit vegyen, mint az Ábrusé. Vagy BMW-t
- a full protektoros bőrruha nehéz 11 órán keresztül
- csomagot vinni FZR-en nehézkes, pókozgatni-genyázni, túrára túradoboz kell (mi véletlen, az arra készült motorokon épp az van
- előzetes útvonalterv, és annak ismerete fontos, meg korszerű eszközök is (navi) és használatuk. Nálunk volt 3db is, mégis eltévedtünk 3x is (igaz, rövid időre)
- hosszú útra fel kell készülni technikailag, mert egy kis hiba is meg tud xívatni (nálam pl, ha szerencsétlenebbül törik a kuplung kar, betett volna a túrának alaposan
- hirtelen ennyi.
21:20-ra értem haza. Jó menet volt....Itthon vettem észre, hogy a mellső féklámpa kapcsoló nem dolgozik.
Üdv újra itthon!
Kérünk majd egy Tőled megszokott részletes élménybeszámolót!
Most mennem kell az asszonyért.
Ő szokott néha ide irogatni ugye?
http://www.darazsgarazs.hu/ter...
Ez az egyetlen lehetőséged hogy visszakapd az adományod.