Van nekem egy vakoknak gyártott órám,németül bemondja az időt gombnyomásra. Persze van kijelzóje is. Az ébresztés kakaskukorékolás,nagyon jópofa.Még németországban vettem 20 éve.
Igen. Mostanság sokszor ez van. Hétfőtől kapok egy öreg Mercedes buszt! Végre nem kell minden nap másik szarral dolgozni. 14 év körüli,és több mint 1 millió km van benne. Sebaj! Nekem jó lesz.
Nagyon örülök neki,ezzel sokkal könnyebb lesz a munkám.
íváncsi vagyok :) Van még sok jobb nevű cég(Fortis, Zenith...), és ráadásul annak idején minden doboz cipő mellé osztogatták az órákat. Meg nem lehet már mondani, hogy hány cég volt aki órát készített, és ráadásul jobbnál-jobbak voltak.
Egy pár éve én is komolyabban nézegettem órákat, csak aztán a kedvencemet (IWC) megláttam élőben, és rájöttem, hogy az én vékony csuklómon nagyon hüjjén mutat az 58mm-es krumpli Nőit meg csak ne vegyek...
Aztán sokáig a Rado Ceramica volt a jelölt, de igazából nem is viselek órát már vagy 20 éve, úgyhogy hagytam. Úgyis bazidrága mulaccság lett vóna
Azok az órmótlan b*zi nagy tokok ha nem is tetszenek tőlük, de egy Breitlingnek a szíját azt azért nézegetném szívesen a kezemen. Es csak a szíj miatt megtűrném az órát is
Igen, hát végülis tizedmásodperces stoppert nem rak akárki a mechanikus órába. ...Nagy kedvencem a Tagheuer kondjuk élen jár a stopper órák mezőnyében.
Igen, hát végülis tizedmásodperces stoppert nem rak akárki a mechanikus órába. ...Nagy kedvencem a Tagheuer kondjuk élen jár a stopper órák mezőnyében.
szal meglett. most ugye bécsben héderelek egy hétig és okosítanak, meg minden este halálra etetnek. Jövőhét vasárnap meg indulok svájcba 3 napra. kisebb dolgokat megtanultunk, szíjcserék, bármiféle is legyen, meg szétszerelések-rövidítések.
úgy van, hogy az olcsóbb modellekhez, vagy amire egyszerűen már nincs kapacitásuk vesznek az etától. azt szétszedik, bemérik, összerakják (finomhangolják), és megy COSC-ra. Az összes órájuk COSC tanúsítványos. (a svájci órák kevesebb mint 5%-a az) bytheway: Swiss Made: azt jelenti, hogy az óra értékének 51% legalább Svájcban lett hozzáadva. Megcsináltatják Kínában az alkatrészeket a végső ár 10%-áért, az ár 55%-ért összeszereli egy svájci órás Svájcban, és már mehet is rá a Swiss Made felirat. Egy Breitling 100%-ban svájcban készül, a legutolsó csavarig. Nem rossz cucc, így, hogy kicsit kezdek belelátni.
Apámnak van egy kb. 70-es évekbeli svájci órája amit szinte sosem használt. Olyan mozogakezed és felhúzzamagát fajta. (a nevére nem emléxem, még az apjáé volt)
Nagyon örülök neki,ezzel sokkal könnyebb lesz a munkám.
Majd megnézem.
Egy pár éve én is komolyabban nézegettem órákat, csak aztán a kedvencemet (IWC) megláttam élőben, és rájöttem, hogy az én vékony csuklómon nagyon hüjjén mutat az 58mm-es krumpli
Aztán sokáig a Rado Ceramica volt a jelölt, de igazából nem is viselek órát már vagy 20 éve, úgyhogy hagytam. Úgyis bazidrága mulaccság lett vóna
1.18-tól Ez kész ez a medve!
http://youtu.be/bEwE4wyz00o