Nem fogod meg bánni,mert egy vadállat a 600-as
Én imádom az enyémet,meg persze makulátlan darabka! Csak nem fér el az asszony meg én közöttem,ezért kint van a gariba...
Igen más is mondta, hogy inkább olyat kellett volna keresni, ami kívülről néz ki jobban, hisz a belselye meg úgysem megy szarrá soha . Hát ez elég jó vas ahhoz, hogy lehessen építgetni, meg úgysincs pénz másra, meg....meg nem is kéne már más, azt hiszem kezdek megint szerelmes lenni
A töltés dolog halad előre. Kérdés: Rámértem, megnéztem. Elképzelhető, hogy egy rendes akku esetén a töltő áram is feljebb tud menni? Az a baj, hogy volt ez már hebrákolva annyit, hogy nem is lehet megmondani, hogyan kéne bekötve lennie. Az biztos, hogy minden az akku pozitívjáról jön le. Ha leveszem menetközben az akksit, megáll. Terhelés nélkül 3000-nél olyan 13.8 V A Manual 14.3-15.3-ig írja. Nagyon érdekes, hogy, terhelésen egyszerűen nem megy feljebb a rendszer feszültsége, akárhogy pörgetem. terhelés nélkül alapjáraton szépen kúszik feljebb, pörgetve pedig a 13.8-tól inkább lejjebb indul. Gondolom leszabályoz. De rendben van ez így? Nem tudom mi lehet a baj. Az akku biztosan gyenge már. De nem tudom hog ytöltés, vagy a fesszab is lehet-e...
ugye 210-re volt felrakva. Körbejárogattam, beszélgettünk róla sokat. Mondta, hogy tudja Ő hogy lesz vele tennivaló, stb...
Mondom neki, hogy igazából akkor leszek nullán, ha 170-ért tudom elvinni.....na? Aszongya legyen(nem gondoltam volna, ilyenkor rögtön forog az ember agya ugye, hisz 40-et ugrottunk lefelé hirtelen). De egész rendben van, csak elhanyagolt
Pontosan :) És össze tud "forrni"a géppel az ember . Valamint önmagát is jobban megismeri a rider. Nekem a leghosszabb napom 450 Km volt, de hazafelé már valóban úgy éreztem, hogy megtaláltam a helyem a motoron :)
Jaja. Én Májusi hirdetést találtam legkorábbit, de valószínű, hiog yez is tavaj óta lehet fent(mint minmdegyik mostanában). Hát az igaz, hogy nem hiába maradt fent sokáig, lesz vele tennivaló bőven.
Én imádom az enyémet,meg persze makulátlan darabka! Csak nem fér el az asszony meg én közöttem,ezért kint van a gariba...
Mondom neki, hogy igazából akkor leszek nullán, ha 170-ért tudom elvinni.....na? Aszongya legyen(nem gondoltam volna, ilyenkor rögtön forog az ember agya ugye, hisz 40-et ugrottunk lefelé hirtelen). De egész rendben van, csak elhanyagolt
Szóval igen hasznos
Épp írom az összefoglalót.
-Isten hozta az utazókat is
Sziasztok!