Felkerestem egy Yamaha szalont a vízcső miatt, gondolván, hogy bontottat nem nagyon érdemes rárakni, mert az is ilyen idős lehet. Beszélgetés keveredett belőle, és akkor kíváncsiságból elkezdtünk szemezghetni a MANUAL-ból. Na kiderült, hogy nagyjából semmit nem tudnak már hozni ezekhez a gépekhez. És akkor szemezgettünk: Ilyenolyan fúvóka: kb 5000 Forint/darab áron NINCSEN....a slusz poén: Találjátok ki, mennyipénz egy karbisor?
Üdvözlet az uraknak! Pacito! Remélem nem csináltam bonyodalmat, elnézéseteket kérem , de a motor is behalt, és még haza sem értem estig. Remélem időben szóltam Szombaton.
Nálam az elsősegély csomag és az izzókészlet most is a gépben van,a sorok közt meg nem megyek,mert rám már nyitottak kocsi ajtót,inkább beállok a sorba.
Acél és rövidebb kell ha emeled.
De figyelembe kell venni azt is hogy a himba áttételes, így pl. egy centi toldás a csonton emel vagy három centit a hátulján. (pontosan nem emlékszem a himba áttételére)
figyu! ha rendelsz olyan kijelzőt és még nem késő akkor mégis csak kéket szeretnék, inkább a műszercsoportban is kékre cserélem az izzót az jobban bejön
Felkerestem egy Yamaha szalont a vízcső miatt, gondolván, hogy bontottat nem nagyon érdemes rárakni, mert az is ilyen idős lehet. Beszélgetés keveredett belőle, és akkor kíváncsiságból elkezdtünk szemezghetni a MANUAL-ból. Na kiderült, hogy nagyjából semmit nem tudnak már hozni ezekhez a gépekhez. És akkor szemezgettünk: Ilyenolyan fúvóka: kb 5000 Forint/darab áron NINCSEN....a slusz poén: Találjátok ki, mennyipénz egy karbisor?
Amúgy jó reggelt.
Olvassátok el hasznos
De figyelembe kell venni azt is hogy a himba áttételes, így pl. egy centi toldás a csonton emel vagy három centit a hátulján.
szerintem alu