Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja nem, csak érdeklődés szinten ment a dolog a yamahával, csak elökörködtünk....na képzeljétek, 682EZER FORINT egy karbisor
....egy sor Mikuni!
Feribánál ott volt szombaton is meg vasárnap is!
Jesszusom ezt hallgassátok!

Felkerestem egy Yamaha szalont a vízcső miatt, gondolván, hogy bontottat nem nagyon érdemes rárakni, mert az is ilyen idős lehet. Beszélgetés keveredett belőle, és akkor kíváncsiságból elkezdtünk szemezghetni a MANUAL-ból. Na kiderült, hogy nagyjából semmit nem tudnak már hozni ezekhez a gépekhez. És akkor szemezgettünk: Ilyenolyan fúvóka: kb 5000 Forint/darab áron NINCSEN....a slusz poén: Találjátok ki, mennyipénz egy karbisor?
Üdvözlet az uraknak! Pacito! Remélem nem csináltam bonyodalmat, elnézéseteket kérem , de a motor is behalt, és még haza sem értem estig. Remélem időben szóltam Szombaton.
Aha tehát ha magasabbra szeretném akkor kisebb kell és kb 1cm az 3cm emelés és mást nem kell cserélni csak azt a két csontot nem?

Amúgy jó reggelt.
Jó reggelt!
Nálam az elsősegély csomag és az izzókészlet most is a gépben van,a sorok közt meg nem megyek,mert rám már nyitottak kocsi ajtót,inkább beállok a sorba.
A fenti cikk: Tudod? Rosszul tudod... ·
Olvassátok el hasznos
Szép napot mindenkinek
Kár, h m tudtam menni, de ma reggel nyitás, és bementünk készülni
Acél és rövidebb kell ha emeled.
De figyelembe kell venni azt is hogy a himba áttételes, így pl. egy centi toldás a csonton emel vagy három centit a hátulján. (pontosan nem emlékszem a himba áttételére)
Vasból van, mert tudtam hegeszteni! Ha magasabbra szeretnéd rövidebb kell.
látod erre nem gondoltam de jogos!
tegyed rája a mágnestot osztan kiderű
szerintem alu
skodabobi@citromail.hu
Uraim a kutyacsont milyen anyagból van? Alu vagy acél? nem találok semmi infót. illetve ha magasabbra szeretném akkor nagyobbat kell nem?
Ok, van csak feszmérő az olcsóbb lényegesen, de egy kicsit nagyobb. Írj mail címet elküldöm a lehetőségeket.
na nekem aztán leírhatnak mindent mert én full hülye vagyok az elektromos dolgokhoz.
figyu! ha rendelsz olyan kijelzőt és még nem késő akkor mégis csak kéket szeretnék, inkább a műszercsoportban is kékre cserélem az izzót az jobban bejön
gyårtanivkell. neten van irodalma. desulfator néven.
patent..
A múltkor szórakoztam de szerintem ez tök jó lett!