köszi a mailtot.megnéztem és a 3 funkcióst választom valahogy bele hebregálom a műszercsoportba a mód gombot meg valahogy megoldom hogy lehessen nyomkodni,kérlek rendelj egyet kékben!
ÁÁÁ Kínomban, meg lányoz zavarban tört fel a röhögés...most őszintén: Egy kicsit azért vicces a 682Ezer Forintos alkatrész egy huszonéves, 300Ezres motorba nem? Sajnos nem is tudom hogy mi lesz, ha pl ilyesmiket kell cserélni, mint ahogy Te is mondod....egyellőre egy nyamvadt vízcsövet sem tudnak előkeríteni, mert nemhogy az országban nincs, hanem a világon nincs ilyen készleten! Azmilyen? Aszonngya még szerencse, hogy le lehet gyártatni, mindezt a húsz centis gumicsövet összesen 5700 Forintért...Japánból, hajón, meg repülőn több, mint két hónap ide az útja...na gyerekek jó lesz oda az autósboltból is egy masszívabb vízcső
Ha valaki tudja pupu vagy andi számát az lője már át nekem, mert miután hazaértünk tengerről meghülyült a telefonom, így gariban kaptam helyette egy újat. (ez meg ugye nem emléxik semmire)
Sziasztok!