Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ecce jönnél velem melóba
Nem is értem miért?
Annyi. És nekem ilyen kellene. De nem lesz.
Közel 6 kiló....
És ez a pár karbi? Ennek is jó ára van. Elkezdték után gyártani az öreg motorokra...
Melyik köll? Sima feszmérő, vagy ami mindent mér?
Bizony....
Nincs átíeás. Forgalomba helyezés van. Bár az is kb ugyanaz lehet 100 ezer körül.
Nem rossz,csak az átírás ne lenne ilyen sok...

Sziasztok!
Ott van az adatlapomon. (ja, nekem piros kell )
halihó!
köszi a mailtot.megnéztem és a 3 funkcióst választom valahogy bele hebregálom a műszercsoportba a mód gombot meg valahogy megoldom hogy lehessen nyomkodni,kérlek rendelj egyet kékben!
Háááát ilyen ez a pop szakma...
ÁÁÁ Kínomban, meg lányoz zavarban tört fel a röhögés...most őszintén: Egy kicsit azért vicces a 682Ezer Forintos alkatrész egy huszonéves, 300Ezres motorba nem? Sajnos nem is tudom hogy mi lesz, ha pl ilyesmiket kell cserélni, mint ahogy Te is mondod....egyellőre egy nyamvadt vízcsövet sem tudnak előkeríteni, mert nemhogy az országban nincs, hanem a világon nincs ilyen készleten! Azmilyen? Aszonngya még szerencse, hogy le lehet gyártatni, mindezt a húsz centis gumicsövet összesen 5700 Forintért...Japánból, hajón, meg repülőn több, mint két hónap ide az útja...na gyerekek jó lesz oda az autósboltból is egy masszívabb vízcső
Köszi.
Nem gond...
Hát bocsánatolás van Elég szétesett a hétvégén. Remélem idejében szóltam itten.
Ment mail...
Pedig nem olyan vicces mert ebből sejtheted hogy mennyi lehet egy kuplungkosár ha zörög mint a barom és cserélni kell.
Ha valaki tudja pupu vagy andi számát az lője már át nekem, mert miután hazaértünk tengerről meghülyült a telefonom, így gariban kaptam helyette egy újat. (ez meg ugye nem emléxik semmire)
Tudom,azért akartunk hozzád le gurulni....
Az is baj egyébként, hogy nem is járhatok már a motorral.
Röhögésben törtem ki