azt nem hallottam még de van még egy tekercselő még ismerem is épp tegnap jártam nála holnap beszélek vele hogy mennek ezek viszont ő nem a gyorsaságról híres ha sürgős akkor felejtős ja és ő is motoros
Őket nézegettem csak messze vannak. Oda vissza postaköltséggel az is lenne egy tizes biztos. De az a 6-8 ezres az jó lenne. Meg mintha valahol Sződligeten is lenne egy tekercselő...
fejembe jutott egy régi ismerős aki ezzel foglalkozik,felhívtam és valóban a gyári 24000,- de javasolt egy váci embert ő 6-8 ezerért tekercseli az ilyesmiket de lehet hogy megoldható csak kommutátor csere is
Nagyon jó.erős,és nagyon megkínoztam,és semmi baja. 2 év gari van rá,de aprítottam vele rendesen. Sztem drágább lesz megjavíttatni mint venni egy ilyet.
Olcsó tekercselőt nem tud valaki? Láncfűrész motorját kellene megtekercselni. Vagyis a kommutátor a bibis, de azt mondják, hogy akkor tekercselni is kell.
Nagyon jó.erős,és nagyon megkínoztam,és semmi baja. 2 év gari van rá,de aprítottam vele rendesen. Sztem drágább lesz megjavíttatni mint venni egy ilyet.