Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nekem pont jó is lesz.
azt nem hallottam még de van még egy tekercselő még ismerem is épp tegnap jártam nála holnap beszélek vele hogy mennek ezek viszont ő nem a gyorsaságról híres ha sürgős akkor felejtős ja és ő is motoros
Őket nézegettem csak messze vannak. Oda vissza postaköltséggel az is lenne egy tizes biztos. De az a 6-8 ezres az jó lenne. Meg mintha valahol Sződligeten is lenne egy tekercselő...
még ajánlott egy tekercselő céget,ő postázni szokta oda- vissza a cuccot keress rá van árlistájuk is: Dévaványa motortekercselés.
fejembe jutott egy régi ismerős aki ezzel foglalkozik,felhívtam és valóban a gyári 24000,- de javasolt egy váci embert ő 6-8 ezerért tekercseli az ilyesmiket de lehet hogy megoldható csak kommutátor csere is
Hát igen én is azon gondolkodok érdemesebb lenne venni egy új kínait. A tekercselésre mondtak 12 ezret...
Jó éjt!
Ja,és a Tescoban 17000ft!
Ilyen van nekem.

Nagyon jó.erős,és nagyon megkínoztam,és semmi baja. 2 év gari van rá,de aprítottam vele rendesen. Sztem drágább lesz megjavíttatni mint venni egy ilyet.
Keveset használom, csak egyszer egy nagy akácfát vágtam vele és egy kicsit megkínoztam...
sokat használod?
Hát én néztem újat is, de arra kb 2x annyit mondtak mint a tekercselésre...
Sziasztok!
Szart sem ér! Már 2.-at is széjjel fűrészeltem. Kitágul a feszítőnél a furat,és kampó. Jó nagy átverés.
Ilyenem van, azzal nincs hiba...
lehet hogy abban is holnap rákérdezek néha jobban jön ki árban az új forgórész!
Bosch AKE 40B
Makitában tudok segíteni!
miféle a fűrész?
halihóó!
Olcsó tekercselőt nem tud valaki? Láncfűrész motorját kellene megtekercselni. Vagyis a kommutátor a bibis, de azt mondják, hogy akkor tekercselni is kell.
Láttam én is + posta....