Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez így van.
nem tudom olyan 150 re gondoltam de ha megcsináltatom és levizsgáztatom jó lenne a 200. amúgy c16nz.
Van egy fényező,karosszériás barátom,aki nyugdíjas korba lépett,és tök jó műhelye van. És még dolgozik is! Az Omegát is Ő csinálta meg. 100 ezer meg egy másik autó átírása,és akkor kezdheted javítgatni azt is. Persze ha újabbat veszel akkor nem. Megfontolandó. 100 ezerből már jópár dolgot ki lehet cserélni rajta. A Vicus Twingoján 2 első sárvédő,2 hátsó ív,2 küszöb csere,plusz ajtók javítása,alváz és üregelés,fényezve lett a sárvédők,ajtók,hátső sárvédők félig,küszöbök. Ezek anyagköltséggel együtt 160-ba fájt.
Mennyit szeretnél érte? Évjárat? X16XEL a motor kódja?
Szegényemről lerohadt a két hátsó sárvédőív meg a küszöböt kell 2 helyen javítani amúgy az alja nagyon szép! de úgy látom így semmi kép nem tudom eladni még ha veszek egy másikat is akkor is először meg kell csináltatnom.
Megér! "Opel sosem kopik el"
Háááát nem túl előnyös a kép sem!
Hát nem panaszkodom mert szeretem csak most jött el az a gond hogy közel 100 000-t kéne rákölteni. amúgy 117 000km van benne.

Sziasztok!
ezen szerintem a gyári faridom van megmetszve hááát nem is tudom
konkrétan lemerült csak éppen nem kellett volna néha(egyre gyakrabban)hipp-hopp lemerül áá mindegy úgyis agyon van kopva köll egy másik oszt kész.
Az nem túl jó... Azt hittem csak le merültél! De minden érdemlegeset meg beszéltünk! Majd csak a talit kell!
Pacító ! neharagudj de a telefonom megmakkant pont ahogy beszéltünk régóta haldoklik de mostmár muszáj lesz lecserélni .ha gondolod értekezzünk itt de hívhatsz is!
Szépen el tűntél az éterből....
Sziasztok!
Vectrat csak is dédelgetni,mert nagyon jó kis autó!
halihóóó!
Sziasztok!

Sanyi köszönöm szépen a segítségedet még egyszer nagyon rendes vagy! Ha nagy leszek meghálálom!

Néztem egy másikat is de most meg még más dolog is közbe jöhet úgy hogy nem biztos hogy lesz csere lehet kijavíttatom a Vectrát aztán marad jövő évig.
Visszaraktam a túra plexit és azt vettem észre, hogy a hátamat nem csapja a szél. A másikkal mindig fázott a derekam ezzel meg sem éreztem. Beépítettem az ülés fűtést is, 0 fok alatt teljesen jó!
Vagy hogy tolatáskor ne menjél át a macskán.
A drágábbikhoz adnak egy hátsó kamerát is,hogy lásd ki üldöz az autópályán.