Van egy fényező,karosszériás barátom,aki nyugdíjas korba lépett,és tök jó műhelye van. És még dolgozik is! Az Omegát is Ő csinálta meg. 100 ezer meg egy másik autó átírása,és akkor kezdheted javítgatni azt is. Persze ha újabbat veszel akkor nem. Megfontolandó. 100 ezerből már jópár dolgot ki lehet cserélni rajta. A Vicus Twingoján 2 első sárvédő,2 hátsó ív,2 küszöb csere,plusz ajtók javítása,alváz és üregelés,fényezve lett a sárvédők,ajtók,hátső sárvédők félig,küszöbök. Ezek anyagköltséggel együtt 160-ba fájt.
Szegényemről lerohadt a két hátsó sárvédőív meg a küszöböt kell 2 helyen javítani amúgy az alja nagyon szép! de úgy látom így semmi kép nem tudom eladni még ha veszek egy másikat is akkor is először meg kell csináltatnom.
Pacító ! neharagudj de a telefonom megmakkant pont ahogy beszéltünk régóta haldoklik de mostmár muszáj lesz lecserélni .ha gondolod értekezzünk itt de hívhatsz is!
Visszaraktam a túra plexit és azt vettem észre, hogy a hátamat nem csapja a szél. A másikkal mindig fázott a derekam ezzel meg sem éreztem. Beépítettem az ülés fűtést is, 0 fok alatt teljesen jó!
Sziasztok!
Sanyi köszönöm szépen a segítségedet még egyszer nagyon rendes vagy!
Néztem egy másikat is de most meg még más dolog is közbe jöhet úgy hogy nem biztos hogy lesz csere lehet kijavíttatom a Vectrát aztán marad jövő évig.