Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A nagyvasnál is van plexi 19.700 Ft hétféle színben. (elvileg)
Hétfőn vagy kedden el küldöm a pleximet,mert hétvégén be faragom az újat!
Nekem teljesen mindegy,csak egy gesztus volt részemről illetve egy kis segítség nyújtás....
Csak azért írtam, mert számoltam:
Kevés FZR-eshez jut el ez a hír
Abból is kevésnek kell épp.
Felinek ilyen, felinek olyan, felinek harmadik féle kell
... és aki még ben maradt a selejtezőben, az vagy vesz íbéjen vagy használtan, vagy nem vesz, mert nincs rá pénze...
Szóval kétlem, hogy a 10db meglenne.
Sajnos csak víz tiszta van!
Támogatom én is az ötletet és ha valoban csak 500ft a különbség a a füstszinü és a sima plexi között ,akkor egy füstszinü érdekelne is akár.Amugy valoban köszi a közbenjárást .
Egyébként köszönjük is a közbenjárást, mert ez jó 5let volt
Ebayről találok többször is. A 14Ezer azért nem rossz ár. Nekem egy üvegtiszta biztos kelleni fog, de hogy pénzem mikor lesz rá...
Tévedés ne essék,nekem van plexim ez rólatok szól! Nem rólam!
10 darabra vesznek fel rendelést! Van még egy tábla anyaguk,amiből ki tudnák faragni!
Épp most hívott vissza a Szatunás és még alkudozom velük,hogy ekkora mennyiségnél lehetne valamennyi kedvezmény!
Informálódtam csak...
Akkor yól megxívattad őket
Halihó FZR-es úrak!
Figyelem!
Beszéltem a Szatunásokkal telefonon és rá vettem őket,hogy kezdjék el gyártani az FZR plexiket!
Ha valakinek kell az most szóljon mert akkor egyben adjuk le a rendelést!
Nyilván nem 3000Ft darab áron!
14.000Ft darabja + posta! A füst színü az 500-al több!
Töprengjetek el ezen.....
Szerintem nem igazán lehet már sehol kapni....
Emléxem még, amikor a Melly-be jártunk Veresre, mindenki napszemüvegben vicsorgott a tükör előtt . Hú de jó kis szeletelős zene ment odalent
Ez az...
Á, csak egy föld alatti diszkóban vagyok, és így nem lógok ki a sok drogos közül
Csak nem süt a nap Pécelen?
Reggelt!
Jó reggelt!
Az.
Én is léptem szevasztok!
Na jóéjszakát mindenkinek.
Bízzunk benne...
Köszönöm a segítséget jó éjszakát. Szia. Sziasztok.