Vannak képek roluk merthogy volt pár darab belőllük ,de egyik sem gépen hanem fényképek amiket nem gépen tárolok .szeretem a fényképeket és én abban bizom amiota egyszer teljessen beállt az asztali gépem és elveszett rola minden adatom ,akkor megfogadtam inkább a fénykép.Talán lesz rá még lehetöség megmutassam a képeket amiket az autóimról készültek.
Hát tulajdonképpen két tükör ,plexi és szeretném idővel lecserélni a komplett fejidomot mert az is repedt ,hiányos egy helyen.Nagyjából ennyi.Motorikusan nagyon egyben van ,mindene müködik.Viszont a eléggé zürös a multja és azt sem lesz egyszerü rendbe tenni ,de szeretem a kihivásokat.eddig veterán autókkal foglalkoztam évekig és azokhoz is sok türelem kellett és föleg kitartás.Láttam itt a forumon nálatok hogy van köztetek olyan aki ford Capri tulajdonos volt és benne volt a Capri klubban.nos énis benne voltam a Capri klubban és rendbe raktam az elmult évek során pár darab 1-2-3as Caprit.De rengeteg autró különlegességnek voltam szerencsés tulajdonosa.
Nem tünik annira vészesnek ,szerintem ideiglenes megoldásnak tökéletes lenne.Mert igy plexi nélkül elég hiányos szegényke.Bár vannak még dolgok amiket be kell szereznem hozzá ,de mindennek eljön az ideje ,hiszen minnt minden csak pénz kérdése a mai világban.
A Tv toronyba nem merek kimenni a korlátig.
Köszönöm,de nagyon nagy élmény el nem tudjátok képzelni!
A pofám meg olyan mint egy Buldogé...
Gratulálok, kell hozzá bátorság.
tiszteletem neked!
Tessék nektek egy kis száguldás...
Csak mert meg ígértem!