Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Á összef..som a lábam, nem értem én ezt Akkor honnan tudjunk ilyesmit? Ti mikor cseréltétek?
Vasárnap jössz?
Végülis járható. A kuplungbowden a bajos, de amúgy lehet vele gurigálni, a télen meg jön a pénznyelés
Anyám, már megint lemaradtam mennyi mindenről
ha az idő engedi nem hagyom ki lehet hogy az utólsó motorozható idő lessz bár volt már 15 fok decemberben.
A little bit.
dujuszpikinglis?
Kamerásban ritka a jó de néha előfordul.
Azt gondoltam hogy szinkronosan nem kell erőltetni.
Neked is!
Na át gondoltad a vasárnapi gurulást?
Feribának már szóltam,ő is jön!
További csatlakozókat várunk egy utolsó gurulásra!
Pedig jó ár az egy párért. én 8-ért vettem/pár ráadásul én is Feribától
Halihóóó!
na úgy látom ezt is megoldottam
1 hó? olyan korán nem hiszem.. a dvd megjelenés napján ált. ncore-on fenn van
oké
Józsi kereste... én nem töltök CAM-ost, mert nem nézek xart, inkább megvárom, hogy kijöjjön kékréjen. Addig általában .srt is lesz hozzá, és .mkv-ban le lehet tőtteni ingyé Max 1 hónap alatt általában kijön.
sziasztok
szinkronost ne is keress, mert csak feliratosan adták moziban is.
amúgy nagyon király film. 3D-be nagy élmény volt. de tv-n, hááát. maga a film nem lenne egy nagy eresztés, de a látvány azzá teszi, így kamerás vicek-vacak minőséggel nem érdemes megnézni
Egyenlőre várnék még.
Most hívtam Feri bácsit 4000.- párban ha van! Ha gondolod...
Sajnos azok is eltörtek amikor estek a motorral.Lehet hogy meglehetne öket ragasztani mert meg van minden darabja ,de nem hinném hogy hosszu életüek lennének a ragasztást követöen.Igy egyenlöre azon tanakodom hogy mit tegyek tükör ügyben.
Halló..Emre sos... Honnan tudok manualt tölteni? berg fe 600 98
Nagyon szépen köszönöm neked a kedvességedet.Ha gondolod feladhatod akár holnap .