Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Emre, voltál katona?
a) igen
b) nem
c) közöd?
Hát ilyet TVben nem nagyon adnak, max. Duna, Duna2... én filmmúzeumban láttam Pesten kb. 20 éve, de az is megszűnt
Talán torrenten...

De ne aggódj, indul a VV(akárhány) azt nézheti majd butapest éjjel-nappal
Majd ha eljutsz 4-5000 csatáig és képes leszel 1000 eff körüli értékre vagy a saját tankod értékét átlagban lesebezni, és majd akkor is így gondolod akkor beszélgethetünk róla. Addig asszem felesleges pofáznom mert nem érted a lényeget. De szerintem ez nem neked való játék.
Vehetnék arty-t de abba semmi izgalmas nincsen messziről a bokorból sunnyogva pedig én is arty-s voltam a seregbe imádnom kéne én voltam a kamerás helyén az a pk helye
http://youtu.be/yQ0JOgKNB1g
Megnézem még nem láttam Majd még mondhatsz jó filmeket néha jólesik tvzni.
Tyű, milyen régi videót posztolt egy barátom! http://youtu.be/WTlUC5JxMXQ
Azt ne feledjétek azért a nagy aranylövések közt, hogy így vagy úgy, de csak az egeret tologatjátok
Vannak számomra érthetetlen dolgok pl én 1 vízmosásba vagyok az ellen egy dombtetőn cromwel vagy mi a tököm, ő a domb mögött a torony se látszik ki én sasolom hogy majd jól aládurrantok ha átbukik erre kilő hogy a picsába nem tudom visszanéztem 17x az ismétlést és nem jöttem rá
Hát ha ez marhaság, akkor itt ezek szerint célszerűbb feltűzni a szuronyt és azzal megrohamozni a Tigrist.
Na végre hellcat is elit státuszt kapott msot gyüjtök 1 kis manit a t25/2re xp megvan már csak 1 kis píz hiányzik
Ez nettó marhaság, ez nem háború szimulátor.
Pupu vs Ábrus
Nos én kb. az utolsó két hétben tudtam nagyjából úgy játszani, hogy már eredménye is volt.
Ha arannyal lövök akkor az azt jelenti hogy azt vittem magammal a harcba mert a győzelemért megyek háborúba és megfizetem az árát.
A II.VH-ban sem kérdőjelezhette volna meg az ellenség hogy miért ilyen durva és halálos fegyverekkel lőnek rá.
Ha bármelyik fél megtehette volna, akkor Tomahawk cirkálórakétákkal vagy a Halálcsillag ionágyújával támadt volna a másikra, mert meg akarta nyerni a háborút.
Szóval ha golddal lövök akkor azt kapja, sajnálom de én sem ugatok ha engem lőnek vele. (bár mivel q. drága így én is csak vészhelyzetben használom)
Az jó. Néz meg az "egy taxi Tobroukba"-t is, sztem tecceni fog. Abban nem a tank a lényeg, de kvázi főszereplő
Nincs elfogadott tényállás, azt csinálsz amit akarsz. Akkor mondják ha a valaki olyankor használ gold-ot amikor sima lőszerrel is tudna sebezni (ez a gyakoribb). Vagy amikor a kilőtt ellenfél meg van sértődve, hogy két tierrel kisebb gép ki tudta lőni. Kell ismerni az összes tank páncéljának gyenge pontjait meg a löveg és a hozzá tartozó lőszer átütés adatait és nem lesz semmi gond. Úgy látom Ábrust mát lekörözted, a CS múlt azért meglátszik, de még van hova fejlődni.
Megnéztem ismét A híd túl messze van című filmet. A valóságban ezek a tankcsaták nem voltak ennyire szórakoztatóak...
Emre. Volna 1 olyan kérdésem hogy mi az arany lőszer használatáról elfogadott tényállás? Mert ha használom 1x 2x akkor közfelháborodás van hogy gold noob ez 20csatából talán 1x a hellcatnél csak azon van. Igaz nekem se tetszik ha 700hp besebzést kapok tőle. Azért kérdezem tőled mert sok csatát láttál és jobban tisztába vagy ezzel
Jó napot!
Helló mindenkinek!