Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mi van mindenki visszavonult? Állj vagy lövök!
Halihóóó és Buék mindenkinek!

Na mindenki kipihente az éjszaka fáradalmait?
asszem mára visszaadom a gépet a páromnak mert itt ácsorog már. fecézna már...... joccakát!
Szia!
Motorozás helyett ideiglenesen cirógathatod a Pannóniát amíg jobb idő nem lesz.
Boldog új évet nektek is!
Köszönöm! Isten hozott....
CSÁ!
Ilyenen ültem 4 évesen először! még a lábam a lábtartót sem érte el. a sarkamról a cipőt le is lopta.....
tényleg örök darab

4

4
Nem is vettük annak.
Tudod mi itt baromi régen ismerjük egymást (én 2006-ban vettem az FZR-t és ~2007 óta rontom itt a levegőt napi szinten, ahogy sokan mások is) és személyesen is jó párszor találkoztunk már.
Az FZR-rel kapcsolatban ennyi év alatt szinte mindent és mindenki gépét kitárgyaltuk már (én láttam közelebbről is némelyiket) szinte bárki el tudná sorolni hogy kinek mi van éppen be/átépítve a gépén és jelenleg hány embernek kéne új féktárcsa előre.
Szóval ezért főleg télen, jóval ritkábbak a témába vágó dolgok és beszélgetünk minden másról, elütve az időt tavaszig. Ez a fórum itt inkább működik egy baráti motoros társaságként mint szakmai fórumként, azaz itt szinte mindent meg tudunk beszélni egymás között, legyen az bármilyen témakör. (épp ezért nem számít az sem hogy pl. már nekem sincs meg az FZR, de nem is az miatt járok ide minden nap)
Aki ritkán néz be ide az általában nem érti ezt, mert abból von le következtetést amit épp akkor olvasott. (néha mi is szoktunk ám motorozni, egyébként ez a tankos dolog nálam kb. egy hónapja kezdődött, mivel most túl hideg van a garázsban hogy nekiálljak kormánycsapágyat cserélni a GTR-en, meg még ezt-azt megcsinálgatni)
Csak ő volt ennyire mázlista itt nem hallottam még hogy valakinek ez lett volna a panasza
Patent képhez patent paripás kell! szép!
csizma sajna nincs
Pupu!
A haverom most adta el a saját 89"es genezisét, mert megrepedt a blokkja, és kihányta az összes olejt, a lánckerék mellett.
Ami gyakori volt, az a benzinpumpa elrepedése, többszöri javítás, meg csere után is spriccelt. Kíváncsi lennék arra, hogy ez többeteknél is ismerős, vagy csak ő volt ennyire szerencsétlen ezeket illetően?
37-38-as csizmát keresek,ha valaki tud eladót az szóljon már legyen oly kedves és bátor!
Sziasztok!
Valaki látta már a "RUSH-t" Hajsza a győzelemért?
Tél ide oda én nem a garázsba tárolom tavaszig hanem aktívan hajtom most is a motort. -6 ba is szépen duruzsol hajnalonta
háló!

boldog új évet kívánok mindenkinek!

motorozzatok helyettem is
köszi
Szia!
Tényleg ritkán látogatod, mert akkor látnád ez nem 1 motorbuzi oldal mint amilyenre vágysz, hanem 1 fzr-es baráti társaság oldala ahol nem csak motor a téma.
Csákány!
Persze senkibe nem belekötni akartam! Ezt azért előrebocsátanám....
MLAS:mikor ha nem most BESZÉLJÜNK róla? Tavasztól őszig csináljuk nem?
Én is begolyózok már, de messze még a tavasz. ugyan néha süt a nap, de a gumi attól még bakelit ebben a hidegben...
Tél van. Mijafaxt lehet ilyenkor a FZRrol beszélni?
Még az egyébként normálisak is meghülyülnek ilyenkor
Szia.
Ezek szerint valóban ritkán látogatod az oldalt.
Azt hiszem hogy "jobb a békesség alapon" erre inkább nem válaszolok.
egyébként a MOTOROSOKNAK boldog újévet, és sok balesetmentes szezont kívánok
hali skacok!
mostanáig csak néha ellátogattam erre az oldalra mert motors vagyok, motorom is van, fzr-nek is fzr, de lehet én vagyok az aki eltévedtem.
én hülye azt hittem, itt hozzám hasonlóan motor iránt érdeklődő arcok vannak, de be kell látnom ez egy tank-, és háborúuzi oldal!
nagy csalódás volt............
Azért ennyire nem kell komolyan venni a játékot hogy egymásnak estek
Látom, kényes a téma.
meglepett volna ha kibírod hogy ne pofázz bele