Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Simán
Igen azt olvastam.
Ennyiért hozzád is beköltözhetne nem ?
+rezsi. De rögtön mindjárt le is alkudtak maguknak 5ezret...
100 rongy / hó
Nekem a másik tetszik kis szolod !
Bírnám! De ezen van bugyi...
Csak egy jár hozzá ?
hozzá költöznék
szerintem ilyen
az egyik, de mia most rápörgött erre: http://ingatlan.com/testverheg... ráadásul icipicit többért lakhtnánk a rómain, gecciburzsj házban, medencével, portaszolival de abban amit linkeltem mondjuk van mélygarázs, meg egész nagy tároló a garázsban szóval tényleg nem hagzik rosszul, Mind a három lehetőség kurva jó!
Milyen az a KIMONDOTTAN BMW kinézet?
ezt jólmegírtam. kéne erre a fórumra egy előnézet. mobilon hasznos lenne
nem emlékszem milyen autó, meg mennyiért, meg mekkora, meg ilyenek, de arra emlékszem nem különösebben fiatal, nagy francia hajó, és 8 kiló körül vetted asszem, ráadásul HDI vagy mi amitől még Te is tartasz kicsit. ennyiért több fiatalabb, elterjedtebb autót venni. Semmi nem indokoolja, hogy neked egy francia hajó volt a jó választás, így valami csak meg kellett benne fogjon, és ha nem logika vezetett rá (olcsó fenntartás, üzembiztosság, széleskörű alkatrész ellátottság fillérekből akár bontóból, jól cuccolható, stb.) akkor csak kellett legyen valami. Elhiszem neked, hogy a kis buksidban ez van, de biztos vagyok benne, mikor a keresőbe beállítottad milyen felszereltségű, milyen üzemanyagot emésztő, mekkora autót szeretnél, és milyen messze vagy hajlandó utazni érte, ez a Pözsó "tetszett", merthogy onnantól az embert már csak az mozgatja. Szedánt nem akartál? Akkor teljesen nem értem. Minek vetted meg? Hacsaknem a feleséged választott autót, mint ahogy minden porcikám tiltakozik ellene, de a héten meg fogunk nézni egy Nissan Mikrát.
Pedig de. Szedánt sem akartam mert nem való semmire, bánom is már nagyon hogy nem kombi vagy 5 ajtós valami lett.

Szép napot
Jó reggelt
Csak vettem? Ugyanmár... Opel asztrát meg ford fókuszt szoktak "csak" venni. Mert kell egy autó.
Nem is mai szemmel nézem. (a maiaktól rosszul vagyok)
Az e36 nem tetszett de pl. a zsolti féle e46 nagyon is. (a tiéd már szintén nem)
Az e30-at és a 34-et ma is szívesen felvállalnám, kár hogy értelmes áron nem lehet már találni jó állapotút. (az e34-nek KIMONDOTTAN BMW kinézete van és vezetni is egy kellemes élmény volt, ahhoz hasonlítottam az e36-ot)
A Toyota meg valami durva sértés akart lenni? (Mitsubishim pl. volt) de egy szürke toyota? (soha)
Sokszor mondtam már hogy ábrus valami 70-es évekbeli V8-as amerikai szörnyetegben érezné jól magát. (ha tehetné)
Nem szeretem a mai autókat. (a pözsót is csak vettem, nem azért van mert tetszett vagy szerettem volna egy ilyet )
Itt tegnap 14 fok volt ma meg szomorú hideg
Na ez lesz a kiszemelt ?
csak rossz minőségűek