Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mint írtam megvettem volna azt az e36 kombit is ha nem rohadt volna annyira és elégedett lettem volna vele. (asszem 600-ból lett volna meg forgalomba helyezve)
"tiszteletet parancsolót" Hallod te magad ilyenkor?
És akkor mivel magyarázod a multiplát?
Tegnap a Hetzerrel 6-is kilőttem,mégis vesztettünk.Ha nincs csapatjáték nem megy.
Tomasz, benned egy Freud veszett el
A Zsiguliról akarsz beszélni?
Nem sértésnek szántam a Toyotát ez csak az én érzésem, véleményem... nehéz úgy magyarázni, hogy ne legyen sértő (remélem tudod, ez áll tőlem a legtávolabb)
Szóval kell az autó, nézzük, ki mit vesz:
Egy bizonytalan helyzetben lévő csóró keres egy szakadt Golfot, de ez nem te vagy.
Egy gazdag bemegy a szalonba, de ez se te vagy...
Egy normál körülmények közt élő, jó anyagi helyzetben (jó munka, nincs nagy család, nincsennek tartozások) keres egy megbízhatót, ami nincs levetve, nem is annyira kicsi, de nem is túlzó - ehhez állsz a legközelebb.
Persze 1000 különféle kategória van még...
Ja, meg ott az álmodozó, aki 30 éves v8-at szeretne, de tudja, hogy nincs realitása...
hát mivel forszírozod tovább, így csak leírom. 500 e Ft-ért lehet venni nagyon szép F Astra-t, meg Skoda Feliciát. Azok okos és ésszerű döntések. Alacsony fogyasztás, filléres szervíz. Ha garázsban van nem is különösebben rohad. Nem mész évente kocsival 30 e km-t, nem feltétlenül kellett diesel. Ketten vagytok nem volt szükség ekkora autóra. Azaz nem "csak úgy" vettél egy 406-ost. Mert ilyen (nem ezt, de ekkorát, tiszteltet parancsolót, kényelmeset stb. stb.) autót akartál. Érthető amúgy. Egy 19-es után nem akar az ember egy ugyanolyan tucatautót ami semmivel sem több mint az előző. Egyetértek. Ezzel én is így vagyok. De akkorsem "csak" vetted a kocsit. És ettől a véleményemtől nem tudsz eltéríteni. Lehet Te nem így gondolod, mert gyönyörűen megmagyaráztad már magadnak a story-t (Én is így vagyok vele amúgy. ), de akkor is ez látszik.
Pl. ha találtam volna egy szép (ami ugye paradoxon ) multiplát akkor azt simán megvettem volna. (de sajna csak elég lepusztultakkal találkoztam)
Ez érdekes lesz tényleg .ért is ment ki eléjük ? De a motoros meg nem tartotta be a követési távolságot mert ugye nem tudod megállni . De ha meg nem megy ki eléjük valószínű semmi nem történik
Néztem én is. Ilyen hülyét!
Én már két napja nem is mentem. (annyira nem vagyok függő)
Azt el is felejtettem hogy sejtheted hogy nem egy 90Le-s verdát képzeltem el magamnak. Ezt csak megvettem mert kellett valami. (sajnos annak idején a rönót is pont így vettem, hol vannak már az az előtti szép idők amikor még olyanokat "cseréltem" amiket még akartam is )
Ja, ez lemaradt:
Ma eddig 25 vereség 15 győzelem csupa olyan csapatba rak ahol vesztünk pedig 3-4 ölésem van asszem 1 időre abbahagyom
Épp ez a jó benne. Meg hát egy bérelt háznál olyan nagyon nem fogsz bele komolyabb melóba.
Ugyan már! Ezek csak fotosoppolt képek erről. Ilyen helyen meg ki akarna lakni?
szerintem lakással jobban jár. Egy háznál mindig van valami kis apróság amit csinálni kell. Hameg nem a sajátja az embernek, szerintem hülyeség időt és energiát belefeccölni. Ádámnak amilyen szerencséje van az albérletekkel beköltöznek, és 1 év menni kell megint belőle.
Ne égesd már magad! Hát mit gondolnának rólatok az ismerőseid?
A házikó a kutyával sokkal barátságosabb.
Pontilyen csak az a liba takarja a bal elejét a gépnek.
Az a klasszikus autóforma amit a kisgyerekek is rajzolnak.
520-ért vettem és 90Le-s (azaz a leggyengébb) HDI.
Ha még emlékszel akkor fel lett ajánlva a nagynénémék 93-as 1,6-os mondeója valami komolytalan pénzért, amiből aztán (rohadjak meg pedig tudhattam volna) szokás szerint nem lett semmi. (egyébként két hónapja adták el mert mostanra lett meg helyette a Galaxy, azaz eddig várhattam volna)
Azért vettem meg szedánként mert tele volt már a hócipőm a sok lefosott hulladékkal ami a 600e-ig kategóriában található volt és az idő is szorított mert át kellett adnom a rönót. A keresőt nem állítottam be semmilyen pözsóra, nem is foglalkoztam velük. (ez a hahu nyitólapján jelent meg a kiemeltek között és rányomtam mert szépnek tűnt)
Ha dereng akkor volt itt benzines/dízel multipla, mondeó, A6-os 2,5 tdi audi (azt sajnálom mert eladta az a köcsög, annak ellenére hogy megegyeztünk),e36-os 318tds kombi, e34-e39 525tds automata kombi, citroen cantia és c5, stb.meg mit tudom én még mik nem.
Nem volt semmi olyan hogy 'én most erre vágyom és ilyet veszünk' hanem csak kellet egy nem lepusztult állapotú működő légkondijú normális költségből fenntartható autó.
Ha nem kezdek bele ebbe a mondeó sz&rságba akkor még mindig gond nélkül közlekednénk a rönóval (mivel teljesen rendben volt) és egy rakás lé megmaradt volna. (igen, megbántam hogy belekezdtem és nem érzem magam jobban hogy most itt a pözsó de persze azt elismerem hogy nagyságrendekkel a rönó felett áll)
A nagynyomású dízeltől tartottam is (eszembe sem jutna újban venni) de mivel ehhez (első generációs HDI) van bontott és felújított alkatrész hegyekben tűrhető áron így belementem.
Most a nyakamba szakadt egy csomó kiadás (rugócsere, akksi megdöglés, egy motortartó bak, meg lesz egy kuplung csere is hamarosan de ez összességében ~100e Ft-nyi kiadás, ami azért bele volt számolva bármelyiknél)
Mia végett még engedményt is adnál neki