REMEKÜL:Nagyon megvannak vele elégedve :főleg az öreg főnöke
A FŐNÖKE ELHALMOZZA ÉKSZEREKKEL AJÁNDÉKKAL.
VISZI MAGÁVAL A KÜLFÖLDI UTJAIRA.
JOBBAT ELSE TUD KÉPZELNI
A tiednek ?
Az is KURVA,csak én nem tudom ilyen szépen előadni.
Ennyi infót akkor se szabad kiadni senkinek, mert elkezd operálni. Ott ahol érezhető hogy kell a lóvé be kell próbálni. Ezt tette. Ezért mondtam, ha van tököd elküldöd a picsába. Ha kell a lóvé akkor elgondolkozol. Ha ráér akkor meg ne herdáld el, mindig jön a gazda. Amúgy szarul hirdeted, azét sincs rá rajongás.
igazából meg tudom oldani a dolgokat enélkül is, nem a pénz basz annyira, hanem hogy le lenne tudva egy tétel. Nyilván ennyiért nem adom oda, akkor áttolom apámékhoz a műhelybe, tél végén eltolom szerelőhöz,beleteszek 40-et, és eladom +100, 120-ért a pofátlan ajánlathoz képest ha minden jól megy mikor mindenki be lesz sózva. De lefogadom, hogy fél éven belül még talán innen is lenne jelentkező, ha leesik egy kis lé. Ilyen blokkot úgysem kapnak sehol. Ez a fasz is most bukja az enyémet, aztán vesz egy lefingottat ami épp elindul 230-ra leköpködve, aztán mikor jön a kuplung, vezlánc, karbi, szívócsonk, akkor leszopja magát.
Ja, és még ha van benne üzleti kedv, akkor megdob 4-5 különbözó emilről vicces 100-150 közötti ajánlatokkal, és úgyis azt fogod választani aki legalább 180-at ad. Ez a fajta piacgazdaság így működik.
A hátuljára akarod ?
Na ,hogy vált be a lányodnak a meló?
REMEKÜL:Nagyon megvannak vele elégedve :főleg az öreg főnöke
A FŐNÖKE ELHALMOZZA ÉKSZEREKKEL AJÁNDÉKKAL.
VISZI MAGÁVAL A KÜLFÖLDI UTJAIRA.
JOBBAT ELSE TUD KÉPZELNI
A tiednek ?
Az is KURVA,csak én nem tudom ilyen szépen előadni.
Ha nem tudom hasznosítani :visszajuttatom
Köszi
Nem 19/1---hanem:::::: 16/1
Adony. 2457
Dózsa Gy.u 19/1
Előre is köszönöm
Sajna nincs semmi kisebb tartályom /pedig ma teljes mühely átnézés volt.
Itt kérdezzed meg a fórumon:hátha valakinek akad
Mond egy árat. ha megtartomra::
Ne csüggedj,ne add fel!
Jaszikám nem tudsz egy 24mm szivócsonk átmérőjű karbit?
Van kettő is, de valahogy nem akarnak simán üzemelni