Ott nem a márkán, hanem kabrión volt a hangsúly, mivel úgysem igen motoroztok (már) együtt.
Ez egy kicsit helyette van. (egy MX-5 persze hogy jobb de figyelembe vettem a költségkeretet is)
Alkalmankénti szezonjárműnek én inkább vennék egy kabriót, ha a motorozás már nem játszik.
Mi 90 környékén Pécsről Bécsbe meg Grazba járkáltunk ilyennel, az szépen futott. 1.9 szívó D nem gyorsult, de stabilan tartottuk a 120as tempót végig 6 literrel, ez akkoriban nagy szó volt (és mindig 3-4-en voltunk benne) Két helyi haver a mai napig ilyenekkel jár.
Persze minden márkáról vannak mindenféle történetek, ki mivel találkozik...
A 80-ast sokan szidták. Egyik haveromnak volt és azt mondta ilyen szar autója sosem volt, nagy ívben elkerüli mindet. Ez kb 10 éve volt. De lehet, hogy csak az én ismerőseim nyúltak bele.
Én sose voltam nagy Audis, de azok jók voltak. Még az előtte levő 80 asok is. Akkoriban tolta a legjobb autókat a cég, mert kapaszkodott a prémium kategóriába fel.
megnéztem az e30-as. bontószökevény. 1 percig nem tartott. megmondtam, hogy nem tetszik. körbe huplis mindene, és még a rozsda is megkezdte + valami csíkok vannak körbematricázva rajta.
Keveset fogyasztott, ment 150 felett, 5.5 fogyi, olcsó alkatrészek téligumival mikor mindenki szenvedett 4 éve kb, kétszer is átvégtm a városon a friss hóban Mia sokat nyúzta, és ha azt bírta Jó, a Fiat, meg most a fabia igazi autó ahhoz képest, vagyis inkább a fiat volt igazi autó, azért a fabia is kiskocsi érezhetően. Egy ilyen 5-öst bírnék unokatesómnak van egy négykerekes ilyen télire
http://youtu.be/5d7aruKYkKs
Ez egy kicsit helyette van. (egy MX-5 persze hogy jobb de figyelembe vettem a költségkeretet is)
Alkalmankénti szezonjárműnek én inkább vennék egy kabriót, ha a motorozás már nem játszik.
http://youtu.be/ZTRZrjFBMR4
Persze minden márkáról vannak mindenféle történetek, ki mivel találkozik...
Én kb 10 évben húznám meg a megvehető autó határát.
átírási illeték és eredetvizsga benne az árban?
AUDI A4 Avant 1.8 Concert Digit Klima .Téligumi, 4Airbag
_2.4_touring_turbo_cabrio-7521852