Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megnézted a Bélát? Mi lehet a baja?
Remélem nelünk jó pár évig nem kell másik autót vennünk. Úgy kb nyugdíjba vonulásig nem tervezném,de ha egy mód lesz rá még utána sem.
A cabrio jó. Csak a megan csúnya. elpusztult a hidrofor. A szivattyú házán lett egy lyuk ès sprickol a vìz.
Ez jól néz ki.
Ott nem a márkán, hanem kabrión volt a hangsúly, mivel úgysem igen motoroztok (már) együtt.
Ez egy kicsit helyette van. (egy MX-5 persze hogy jobb de figyelembe vettem a költségkeretet is)
Alkalmankénti szezonjárműnek én inkább vennék egy kabriót, ha a motorozás már nem játszik.
Nagyon rendesek át is méreteznek illetve egyedi dolgokat is meg valósítanak,gombokért!Matrica Plaza.
Mi 90 környékén Pécsről Bécsbe meg Grazba járkáltunk ilyennel, az szépen futott. 1.9 szívó D nem gyorsult, de stabilan tartottuk a 120as tempót végig 6 literrel, ez akkoriban nagy szó volt (és mindig 3-4-en voltunk benne) Két helyi haver a mai napig ilyenekkel jár.
Persze minden márkáról vannak mindenféle történetek, ki mivel találkozik...
A 80-ast sokan szidták. Egyik haveromnak volt és azt mondta ilyen szar autója sosem volt, nagy ívben elkerüli mindet. Ez kb 10 éve volt. De lehet, hogy csak az én ismerőseim nyúltak bele.
Én sose voltam nagy Audis, de azok jók voltak. Még az előtte levő 80 asok is. Akkoriban tolta a legjobb autókat a cég, mert kapaszkodott a prémium kategóriába fel.
Az a baj, ilyen öregeket már nem tucc kintről venni, az itthoniak meg lehasználtak.
Én kb 10 évben húznám meg a megvehető autó határát.
megnéztem az e30-as. bontószökevény. 1 percig nem tartott. megmondtam, hogy nem tetszik. körbe huplis mindene, és még a rozsda is megkezdte + valami csíkok vannak körbematricázva rajta.
tényleg nem csúnya, csak Kingának nem tetszik.
átírási illeték és eredetvizsga benne az árban? Egyiket se kell fizetni, külföldi kocsi.
Én most egy ilyennel szemezgetek....
Komolytalankodtok itt ezekkel az ócskavasakkal.
AUDI A4 Avant 1.8 Concert Digit Klima .Téligumi, 4Airbag
de akkor is: http://www.hasznaltauto.hu/auto/chrysler/pt_cruiser/chrysler_pt_cruiser
_2.4_touring_turbo_cabrio-7521852
ez egy őszinte autónak tűnik: http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525/bmw_525tds-7535208
Keveset fogyasztott, ment 150 felett, 5.5 fogyi, olcsó alkatrészek téligumival mikor mindenki szenvedett 4 éve kb, kétszer is átvégtm a városon a friss hóban Mia sokat nyúzta, és ha azt bírta Jó, a Fiat, meg most a fabia igazi autó ahhoz képest, vagyis inkább a fiat volt igazi autó, azért a fabia is kiskocsi érezhetően. Egy ilyen 5-öst bírnék unokatesómnak van egy négykerekes ilyen télire
Hát ilyen mondatot, amiben szerepel a Matiz meg a jókocsi szó, ilyet még nem láttam.